Eşimin efkarı

Niye watsap durum mesajındaki şarkı sözlerini gösterip ne anlama geldiğini sormuyorsunuz?
Mimiklerine, gözlerini kaçırıp kaçırmadığına dikkat edin.
Paylaştığında işteydi, bende mesaj atmıştım “niye yüreğin derin yaralıymış” diye. Mesajı eve geldiğinde gördü. Cevap vermedi yani, bende tekrar sormadım

Gitsin. Sesimi çıkarmicam zaten. Ama geldiğinde hali içtiğini yansıtırsa kendimi tutamayıp boşaltıcam içimde ne varsa sanırım..

Benden önceki sevgilisini çok sevmişti, 5 yıl boyunca o kız yüzünden çok ayrılık çok kavga yaşadık. o kız da bu sene bahar aylarında nişanlanmıştı direkt aklım bu kıza gitti.

Bu gece içipte gelirse böyle bi tavırla karşılaşacak evet.. genelde sorunlarını paylaşmaz zaten ama bu gereksiz efkar niye?

Çok teşekkür ederim.. Sormayı bıraktım zaten, takip ediyorum ama içim içimi yiyor Evli adamsın bu efkar ne diye çıldırmama ramak kaldı

hele durun yahu hemen baskasi var demeye acele etmeyin

Ekonomi cok kotu, isleri kotu gidiyor, isyeri ekonmik olarak kotu durumda olabilir mi?
Evet kötü şuan işler. Birde kendi işi ve yeni açıldığı için çok yoğun çalışıyor. Baya sıkıldı bu durumdan, aşırı da yorgun oluyor ama insan iş için efkarlanıp içer mi o noktada tıkanıyorum

Telefonunda kuzenleri haricinde kız/kadın numarası yok ki. İsimler ve fotolarda da sıkıntı yok. Ben çok kıskanç bi kadınım, bi yandan eski ilişkilerine gidiyo aklım bi yandan konduramıyorum. Off off

İnşallah işle ilgilidir. Burda yazılan yorumların çoğunluğu da hoşlantı/aşk acısı/ihanet olunca bende çöktüm şuan tamamen

Ulan evli barklı adamsın neyin acısı bu, kötü düşünmek istemesem de dikkatli olun derim. Bir işler peşinde
Bende bu yüzden içerledim zaten. Evli barklı adamsın bu neyin efkarı iş için böyle efkarlanılır mı onu anlamaya çalışıyorum

Yani bahsettiğin şarkıyı bende dinliyorum çok severim. Eşimi seviyorum onluk bir durum yok genelde hep bu tarz dinlerim. Mesela bu aralar sarmasık diye bi şarkı var dinliyorum sosyal medya profilim olsa paylasirdimda belki. Herhangi bi aşk acısı problemim yok. Bunda sıkıntı yok ama hem bunu yapıp hem içmeye gidelim deyim bide ters davraniyorsa bilemedim..
Aldatma veya hoşlanti olmasa bile eskiye dair bişeyler belki. O kız evleniyosa ona canı sıkılmış olabilir. Aslında buda çok anormal değil ama bu sıkıntıyı yaşayıs biçimi abartı geldi

İşle sıkıntıları var ama iş için böyle efkarlanılır mı onu anlayamıyorum. İçim kabullenemiyo halini tavrını

Ya sorsanız ya neden bu şarkıyı paylaştın diye. Bulmaca çözmeye ne gerek var. Ben eşime her şeyi rahatlıkla sorarım. O da bana sorar.

Bana anormal geliyor evlenmişsin, o kızın üzerinden de yıllar geçmiş ne diye canın sıkılsın? Yani konduramıyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…