- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
Paylaştığında işteydi, bende mesaj atmıştım “niye yüreğin derin yaralıymış” diye. Mesajı eve geldiğinde gördü. Cevap vermedi yani, bende tekrar sormadımNiye watsap durum mesajındaki şarkı sözlerini gösterip ne anlama geldiğini sormuyorsunuz?
Mimiklerine, gözlerini kaçırıp kaçırmadığına dikkat edin.
Gitsin. Sesimi çıkarmicam zaten. Ama geldiğinde hali içtiğini yansıtırsa kendimi tutamayıp boşaltıcam içimde ne varsa sanırım..Durun kizlar ya direk baska kadin demissiniz
İns yoktur oyle bisey
Takip et bakalim hatta birak gitsin evden arkadaslariyla gorussun ne zmn gelcek ne sekilde gelcek bak bakalim
Sarhosken gercekleri konusurlarmis ya belki agzindan biseyler alabilirsin.
İns baska kadin degildir
Benden önceki sevgilisini çok sevmişti, 5 yıl boyunca o kız yüzünden çok ayrılık çok kavga yaşadık. o kız da bu sene bahar aylarında nişanlanmıştı direkt aklım bu kıza gitti.Eski sevgili durumları desem 5 yıl flört etmişsiniz olmaz heralde velev ki yeni biri var ayıp be kardeşim bu erkekler iyice sapıttı topuna sıra dayağı sart olduAyrıca evli barkli adam ne biçim şarkılar paylasıyor. Millet ne dusunur demiyor mu
Bu gece içipte gelirse böyle bi tavırla karşılaşacak evet.. genelde sorunlarını paylaşmaz zaten ama bu gereksiz efkar niye?Yazdiklarinizi baskasi yazmis gibi bir gozle okuyun siz nasil bir cikarim yapardınız. Eminim benim yaptigim cikarimi herkes yapmistir. Sizi uzmek istemem ama Bu iste bi is var gibi gibi
Ha bu ara ben olsam soyle bir konusma yapardım.. sen bana bu derdini anlatmiyorsun ama benim burnuma hic iyi kokular gelmiyor bunu bil. Sacma sapan tiriplere girecek ne yasamis olabilirsin umarim altindan kotu seyler cikmaz yoksa sonuclarina katlanırsın ..der ve ayni tiribi misliyle bende ona yapardım o düşünsün dursun
Çok teşekkür ederim.. Sormayı bıraktım zaten, takip ediyorum ama içim içimi yiyorne kadar tatlı bır ınsansınız hıc tanımam etmem ama cok samımı ve ılımlı gordum sızı
sızı uzmek kırmak ıstemıyorum ozur dılerım ama farkettırmeden hıssettırmeden takıbe alın derım
hıc sormayın neyın var dıye bıraz kurcalayın
kotu bırsey cıkmaz ınsallah
nıyeyse bırı varmıs gıbı davranıyor
O zamn bu kız evleniyor,onu mu duydu acaba?Benden önceki sevgilisini çok sevmişti, 5 yıl boyunca o kız yüzünden çok ayrılık çok kavga yaşadık. o kız da bu sene bahar aylarında nişanlanmıştı direkt aklım bu kıza gitti.
Evet kötü şuan işler. Birde kendi işi ve yeni açıldığı için çok yoğun çalışıyor. Baya sıkıldı bu durumdan, aşırı da yorgun oluyor ama insan iş için efkarlanıp içer mi o noktada tıkanıyorumhele durun yahu hemen baskasi var demeye acele etmeyin
Ekonomi cok kotu, isleri kotu gidiyor, isyeri ekonmik olarak kotu durumda olabilir mi?
Eskiye dair gibi geliyo banada. Çok canımı yakıyo bu durum şuan. Üzerinden yıllar geçen bi şey tekrar alevlenebilir mi yaNerde olsa tanırım gönül yangını var gibi duruyor.
Telefonunda kuzenleri haricinde kız/kadın numarası yok ki. İsimler ve fotolarda da sıkıntı yok. Ben çok kıskanç bi kadınım, bi yandan eski ilişkilerine gidiyo aklım bi yandan konduramıyorum. Off offHenüz birşeyler yaşanmamış daha duygular hoşlanma evresinde ve size karşı kendini suçlu hissettiği için size mesafeli ve uzak duruyor , içinden çıkamadığı bu durumdan kurtulmak için eski bir alışkanlığına alkole sarılıyor , bunu bir erkekle paylaşıp akıl almak istiyor ve siz tamda şu günlerde eşinizi seviyorsanız olayı bir şekilde kendinize çevirmenin yollarını bulmalısınız , ayrıca whatsap durum mesajında paylaştıysa oturun elinize kağıt kalem alın bakın bakalım kimler görmüş bu paylaşımı isimleri ne ? İsimlerle fotoğraflar tutuyormu ? Kimse bu duruma düşmek istemez ama bunu kabullenmemek çare değil , yol yakınken önlemini alın derim ...
Evet vardı öyle bi kız. Bu yıl bahar aylarında nişanlandı.Sizden önce çok sevdiği birisi olmuşmuydu? Bilginiz var mı? Onun nişan ya da düğün haberini almış olabilir mi? Ya da vefat etmiş olabilir mi?
İnşallah işle ilgilidir. Burda yazılan yorumların çoğunluğu da hoşlantı/aşk acısı/ihanet olunca bende çöktüm şuan tamamenBence iş ile ilgili sorunları var ve eve yansıtmak istemiyor.
Tatil yapmış olması sadece anlık olarak sorunlardan uzaklaşması anlamına gelir. Sorun çözülmedikçe aynı sarmal içinde döner durur.
Biraz zaman verin, üstüne gitmeyin. Erkek depresyonu bizden beterdir, hiç çekilmez. Biz birileri ile konuşur, dertleşir içinden çıkmaya çalışırız ama onlar genelde doğduklarından beri "güçlü" olduklarından içlerinde çözmeye çalışırlar.
Bende bu yüzden içerledim zaten. Evli barklı adamsın bu neyin efkarıUlan evli barklı adamsın neyin acısı bu, kötü düşünmek istemesem de dikkatli olun derim. Bir işler peşinde
İşle sıkıntıları var ama iş için böyle efkarlanılır mı onu anlayamıyorum. İçim kabullenemiyo halini tavrınıYahu belki bunalım/depresyon falan yaşıyordur. Dinlediği anda şarkı melankolik ruh halinde hoşuna gitmiştir paylaşmıştır.
Ben de birkaç hafta önce tatil yaptım ama iş stresi yüzünden şu an keyifsiz hissediyorum. Bazen yüzüm asılıyor. Eşim de öyle. Belki eşinizin de işle ilgili sıkıntısı vardır.
Nişanlandığı dönemde baya tetikteydim bi etki olcak mı onda diye. Hiç bi anormallik görmedim. Üzerinden 5 ay geçti nerdeyseO zamn bu kız evleniyor,onu mu duydu acaba?
Bana anormal geliyor evlenmişsin, o kızın üzerinden de yıllar geçmiş ne diye canın sıkılsın? Yani konduramıyorum aslında.Yani bahsettiğin şarkıyı bende dinliyorum çok severim. Eşimi seviyorum onluk bir durum yok genelde hep bu tarz dinlerim. Mesela bu aralar sarmasık diye bi şarkı var dinliyorum sosyal medya profilim olsa paylasirdimda belki. Herhangi bi aşk acısı problemim yok. Bunda sıkıntı yok ama hem bunu yapıp hem içmeye gidelim deyim bide ters davraniyorsa bilemedim..
Aldatma veya hoşlanti olmasa bile eskiye dair bişeyler belki. O kız evleniyosa ona canı sıkılmış olabilir. Aslında buda çok anormal değil ama bu sıkıntıyı yaşayıs biçimi abartı geldi
Cevap alamadım sorduğumdaYa sorsanız ya neden bu şarkıyı paylaştın diye. Bulmaca çözmeye ne gerek var. Ben eşime her şeyi rahatlıkla sorarım. O da bana sorar.
Belki de yeni ogrenmistirNişanlandığı dönemde baya tetikteydim bi etki olcak mı onda diye. Hiç bi anormallik görmedim. Üzerinden 5 ay geçti nerdeyse
İmkansız. Çok yakın bi çevremizde kızBelki de yeni ogrenmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?