Eşimin efkarı

Bence iş ile ilgili sorunları var ve eve yansıtmak istemiyor.

Tatil yapmış olması sadece anlık olarak sorunlardan uzaklaşması anlamına gelir. Sorun çözülmedikçe aynı sarmal içinde döner durur.

Biraz zaman verin, üstüne gitmeyin. Erkek depresyonu bizden beterdir, hiç çekilmez. Biz birileri ile konuşur, dertleşir içinden çıkmaya çalışırız ama onlar genelde doğduklarından beri "güçlü" olduklarından içlerinde çözmeye çalışırlar.

Aşk meselesi gibi duruyor...insallah yanılırız...

Ayrıca konusu gecti diye fikrimi belirteyim
Pavyonda zorla tutulan kadın yeşilcam da kaldı,bu devirde zorla tutulan azınlık
Kadınlar bile isteye gidip acayip para kazanıyorlar sigortalari bile yapılıyor...

Pavyon farklı gece kulübü farklı bunu anlayın.

Havada aşk kokusu var. Buradan bakınca eşiniz başka birine aşık olmuş gibi görünüyor. Size soğuk davranması da sağlaması sanki. Benim eşim böyle bir şey yapsa başka hiçbir şey aklıma gelmez kusurs bakmayın..

Pavyon farklı gece kulübü farklı bunu anlayın.

Pavyon farklı gece klübü farklı evet, ben yorumum da demişim ki gittiğimiz ortam da kons yok! siz diyorsunuz ki orda ki kadın zorlamayla çıkıyor. bence ne anlatılmak istiyor onu anlayın! gece klübünde kız o direk dansını bence çok severek yapmıyordur.

Bence hemen doldurmayin kendinizi.

Baskasi olsa bu kadar acik vermezdi bence
Yani paylastigi sozlere falan anlam yuklemeyin.
Tam böyle yazacaktım ben de ama konunun devamında,
benim kocam da bunu yazmıştı şimdi boşanıyorum,
Yazanları görünce, bu erkekler biraz yarım akıllı diye düşünmeye başladım.
Ne diyim allah düşmanın da akıllısını versin.

Hmm şüpheli bir durum
WhatsApp paylaşımı olmasa abartıyorsun derdim de o paylaşım şüphe uyandırır normal
Soğuk davranmasıda normal değil
Üstüne o paylaşım
Garip

Neden böyle bir şey paylaştın bana anlatmadığın bir derdin mi var. ? Diye sormak daha mantıklı... Tepkilerine göre konuşmanızı şekillendirirsiniz ..

Her gece kulübü kadınların obje olarak kullanıldığı yerler değildir.

Düzgün mekanlar çokça var. Eglenmekten kastınız minik etek , açık kadınlar mi diyorum bende.

Kons çalışmayan yere pavyon denmez. Pavyonda kons da olur, fuhuş da olur. Siz anlam kargaşası yaşamışsınız ondan dolayı tepki aldınız. Hem hatalı laf edip hem milleti azarlıyorsunuz sakin olun bence

Her gece kulübü kadınların obje olarak kullanıldığı yerler değildir.

Düzgün mekanlar çokça var. Eglenmekten kastınız minik etek , açık kadınlar mi diyorum bende.

siz bence iyi değilsiniz ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada anlayıp karşınızda ki insanı germeye çalışıyorsunuz. tekrar tek tek tüm yorumlarıma bakın, ooo kısa etek giymiş kız, biz koşa koşa gittik demiş miyim? veya biz zaten dans eden kızları izlemeye gitmişiz demiş miyim? insan gibi diyorum ki ben kocamla gidiyorum bu sizi niye rahatsız ediyor? siz gitmeyin ya! ha bir de her yerin iyisi kötüsü vardır pavyonun da klübün de ben kaliteli yerlere gidiyorum, siz varoş yerlere gittiniz sanırım o yüzden kendi kafanızdakini anlatıp duruyorsunuz! ben sizinle aynı düşüncede olmak zorunda da değilim ve sabrım kalmadı size karşı lafları kafanızda büyütüp büyütüp yazıyorsunuz. ki ben konu sahibinin eşi arkadaşlarına mesaj attığı için tavsiye vermişim size ne benim tavsiyemden? farklı öneriler sunun bana laf saydıracağınıza!

Yahu belki bunalım/depresyon falan yaşıyordur. Dinlediği anda şarkı melankolik ruh halinde hoşuna gitmiştir paylaşmıştır.
Ben de birkaç hafta önce tatil yaptım ama iş stresi yüzünden şu an keyifsiz hissediyorum. Bazen yüzüm asılıyor. Eşim de öyle. Belki eşinizin de işle ilgili sıkıntısı vardır.

Benim eşim agina alkol koymaz. Mümkün mertebe alkolsüz yerlerde yemek yemeye dikkat ederiz. Eğer sizin eşiniz de öyleyse durum ciddi olabilir.
Eskiden içerdi, bekarken ve askerden öncesinde. Evlenirken kesinlikle istemediğimi belirtmiştim ben, ki kendisi çok öncesinde bırakmıştı zaten. Ama işin şu yanı var ki ben hiç içmedim, ailemde de böyle bişey yoktu yani içmişse bile ben anlamazdım kokusundan anlar ya hani kadınlar ben bilmiyorum yani nasıl anlaşılır

Sever arabesk şarkıları, bazen dengesizlikleri olur eskiden de böyleydi. Ama şarkı üstüne içme mevzusu denk gelince ben tuhaf karşıladım. Yaşlarımız 24-25

Benim de gönlüm iş mevzusu olmasından yana..

Kendiliğinden uyandı saat 10 gibi, tatlı tatlı davrandı. Hazırlandı, beni öptü ve işe gitti. Akşam şu yemeği yaparım falan dedim, yersin dimi dedim. Nasip dedi. Dışarı çıkacağını söylemedi bile

Kendisi sorunu olduğunda asla anlatmaz. Hep kendi içinde halleder. İş konusunda sıkıntılı biliyorum bunu ama işe efkarlanır mı böyle insan onu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…