eşimin eski eşi bela oldu

canım eğer o ortamdan uzaklaşamıyorsanız yukardaki arkadaşın dedği gibi polis şıkkını kullanmlısın. sen üzülceğine o üzülsün.aklın warsa ama topla git pılını pırtını eni hayat kurmuşsunuz yeni iş te kurarsınız.siz siz yuvarlanıp gidersiniz.böle hayat geçmezz.yada o kadın gitcek.

Herşeye Hazırlıklı Olmak Gerek Olay Basit Değil Çünkü Çocuklara Oluyor Ne Oluyorsa Zaten Onların Psikolojileride Gitmiştir Zaten Ya Taşınıcak Yada Olayı Büyütüp Polis -Dava Ne Gerekiyorsa Yapılcak Kökten Halledilecek Tabi Adam Kurtulmak İstiyorsa

Ben Dışardan Bir Gözlemci Olarak Yorumlarım Bunlar Gerçekler Acıdır Malesef Umarım Kurtulursunuz Ne Diyim Artık Saygılar Sevgiler

burası kendi evimizdi ama kiraya çıkmayı bile düşündük hatta bir ev bulduk hafta sonu gidip bakıcaz bu şehri değiştirmek zor ama onu yapamayız iş yüzünden

Konu sahibi okuyunca sana hak veriyorum ama sonra babamın ikinci eşinin bize yaptıkları geliyor aklıma .
Annem rahatsız etmediği halde ne iftiralar attı.Çoğu kişi ne yapman gerekeni söyleyecektir sana ama emin ol o istediğin huzuru tam anlamıyla yakalaman imkansız , arada çocuklar var .Bunu kabullenirsen en azından kavgalarınız biter.
Ve şunu unutma arkadaşım o çocuklar masum , seni sevmezler ise bunu kişiselleştirme , babalarını annelerinin yanın da görmek istiyorlar .Haklısın ama alacağın yok malesef.
Ve şehir değiştirmek demişsiniz çocuklar nasıl görüşeceklerdi bu durum da işi öne sürmüşsünüz iş olmasa gidecek misiniz yani.

Son düzenleme:
Bosanan ciftlerden biri evlenince , nedense evlenen sahis tatli oluyor...
Arada cocuk olmasa , yuz goz olmazda insan..
ama arada cocuk olunca malesef gorusmek zorunda kaliyo insan
Mecburen.. bu durumda esinde is bitiyo , versin agzinin payini
Ne kadar aciz bir Kadinmis Gurursuz !!

burası kendi evimizdi ama kiraya çıkmayı bile düşündük hatta bir ev bulduk hafta sonu gidip bakıcaz bu şehri değiştirmek zor ama onu yapamayız iş yüzünden

ozaman eşinle konuş ilk önce bir daha böle yaparsa polise şikayeete buulunucam de.karşı fln çıkarsa yine yaparsın:)ama bilgilendir ilk önce.zamanında sahip çıksaydı kocasına

az önce çocuklara kıyamıyorum diye bu yüzden dedim onları anlıyorum anne ve babalarını tabi birlikte görmek isterler ama bu boşanmadan 5 yılı aşkın zaman geçmiş artık saygı duyacak yaşada geldiklerini düşünüyorum kız baba hastayım gel diye mesaj attıgında yalan oldugunu bile bile ben yine esime git bak nesi var diyebiliyorum eski eşide sadece cocuklar için görüşme niyetinde olsa onada müsama gösteririm ama işin boyutu çok farklılaştı ve ben kötü olmamak için cocuklara tek bir kelime etmedim yüzlerine karşıda eşime karşıda

Ben bu konuya yorum yapmasam daha iyi çünkü hassas olduğum bir konu rabbim yardımcın olsun ne diyeyim.

Ve şehir değiştirmek demişsiniz çocuklar nasıl görüşeceklerdi bu durum da işi öne sürmüşsünüz iş olmasa gidecek misiniz yani.

iyide anneleri benim kadar düşünse cocuklarını doldurmaz babana böyle mesaj at demez yalan söyle çağır demez yada kızını benim evimin önüne dikmez ben kendi huzurumuda düşünmek zorundayım cocuklarla görüşmesine hiç engel olmadım olmamda ama bu şekilde yaşamaktan kurtuluş şehir değiştirmekse iş olmsasa bunu yaparım benimde cocugum olacak ben onuda düşünmek zorundayım

Allah yardımcınız olsun. Eşini gönderme bence eski eşine, ne yaptığını bilemzsin hersey olabilir.
Çocuklarını görmek istiyorsa alsın evden dışarda görsün geri evlerine bıraksın.
Böyle yasanmaz valla, bu eski eş e yüz veren ortada. Ona anladığı dilde artik anlatsın bi yapar iki yapar birdaha da yapamaz.
dikkat edin hamileyim demişsiniz kadin size bile zarar verebilir, kadin hasta sanırım normal bi bayan böyle yapmaz

Son düzenleme:
O kadının ailesi yok mu ? Hoş olsa dahi nasıl bir ailesi vardır orasıda aşikar... Eşiniz o psikopatın ailesi ile konuştumu ?

kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor

Kusura bakmayın ama bu anlattıklarınız ne mantığa ne de ahlaka sığar .
Neden çocukları için 1 hafta orda kaldı , hatta bu akşam da ordaymış . Sebep çocukların babalarını istemeleriyse , özlediklerinde babalarını görmeye gelsinler , dışarda buluşsunlar .Farkında mısınız, eşiniz o evi hala kendi evi gibi görüyor ki arada kalmaya gidiyor .
Kalmalarla ilgili detaya girip , hamile ve yalnızken sizi üzmek istemem ama eşinizle oturup konuşmalı , makul isteklerinizi söylemelisiniz . Böyle iki ayrı ev hayatına razı değilseniz eşiniz bir karar vermeli asla taviz vermemelisiniz .

Nihayetinde eşiniz ,evliliğin sorumluluğu nelerdir sizden daha iyi biliyordur sanırım , biraz empati yapmasını isteyin kendisinden .
Hadi sizi böyle bir durumda düşünmeye tahammül edemez ! ama varsa kız kardeşine reva görür mü size yaşattıklarını .

Eski eşine gelince , adı üzerinde ' eski ' dolayısıyla eşiniz çocuklarına da , eski eşine de , kendine de bu gerçeği hatırlatıp kabullendirmeli aksi halde sizin evliliğiniz ziyan oluyor .

O kadının ailesi yok mu ? Hoş olsa dahi nasıl bir ailesi vardır orasıda aşikar... Eşiniz o psikopatın ailesi ile konuştumu ?

varda başka şehirdeler kadın cocuklarıyla birlikte burda yaşıyor aslında o kadını buraya bağlayan birşeyde yok ama burda yaşamayı tercih ediyor o psikopatın ailesiyle eşim asla görüşmüyor numaraları bile yok eşimde nasıl yapıda insanlar hiç bilmiyorum

haklısınız 1 hafta orda kaldı ama hergün kadın buraya geldiği için bizi komşularımıza rezil ettiği için gitmek zorunda kaldı sabaha kadar camlara kapılara vuruyor bağırıyor küfür ediyor onu durdurmanın susturmanın tek yolu eşimin gitmesi oldu ama alışkanlık halinede gelmedi değil 2 gün önce eşime bir daha evi basımızada yıksa çıkma dışarı dedim ama bu durumdada kızını getirdi gecenin 2 sinde cocuk aglıyo baba lütfen cık dısarı diye o cocuk öyle ağlarken eşime duymazdan gel gitme diyemiyorum vicdanım elvermiyor

Bulduğunuz çözüm yanlış çünkü böyle yaparak eski eşe çok fazla problem çıkartırsa istediğini elde edebileceğini kanıtlamış oldunuz.
Bakın çocuk konusuna bir şey diyemem . Çocuklarına tabii ki bakacak , ilgilenecek , görüşecek. Bu ayrı konu ama bunun için illa eve gitmesi gerekmiyor. Sizin evinize gelmek istemiyorlarsa dışarıda görüşecekler. Eski eşe karşı , eşinizin hiç bir sorumluluğu yok .
Onun evi artık sizin beraber yaşadığınız yer , başka evde kalmamalı .

Çocuklar artık büyümüşler mantıklı açıklamalar yapılırsa ve aynı doğrultuda davranışlar sergilenirse zamanla anlayacaklarına eminim. Kaldı ki anne ve baba çok ta iyi örnek olmuyorlar çocuklarına . Kızı babasını örnek alıp evlenmeden biriyle beraber yaşarsa , eşiniz nasıl karşı çıkacak .

Çok zor durumdasınız anlıyorum ama bana kalırsa yapmanız gerekenler belli . Karnınızdaki bebeğe bu stresi yaşatmaya da kimsenin hakkı yok Allah yardımcınız olsun.

Yanlış anlamayın ama öyle bir kadın profili varki karşınızda sanki eşi kendisini sizinle aldatmış da kocasını döndürmeye çalışıyormuş ya da affınıza sığınıyorum siz kocasının metresiymişsiniz de ayırmaya uğraşıyormuş gibi...

Gerçekten psikolojisi bozuğu geçtim şizofren denebilecek bir kadın var karşınızda..
:106:

Böyle bir saçmalık olabilir mi ya. Bence eşin haddini çok da güzel bildirebilir kadına ama hala bu kadar alttan alıyor olmanızı anlayamadım. Birde beni dövdü diyorsun hamileyim diyorsun şaka gibi. Kocanın eli armut mu topluyordu kadın seni döverken ? Bence hemen gidip polise şikayette bulunun. Böyle devam etmez bu.

Bunca şeyi yapan bir kadını kimse şikayet etmiyor mu çevrenizde.
Atladım mı bilmiyorum öyle bişey olduysa.
Komşularınızdan birisi de mi şikayet etmedi.
Gece yarısı bir çocuğun kapıya gelip ağlaması falan tuhaf geldi bana...
Eşiniz hem herkesin içinde kadını dövebilecek kadar merhametsiz ama o çağırdığı için evinde 1 hafta kalabilecek kadar da iyi kalpli.
Ne kadar çok tezat var hayatınızda.
Eski eş normal olmayabilir ama sizin eşinizde çok sağlıklı değil.
Kararlı davranılmadığı sürece bu saçmalıklar devam edecek.
Madem bu kadar hasta bir anne var ve baba bu kadar çocuklarına düşkün.
O zaman nasıl oluyor da böyle bir anneye velayeti bırakabiliyor.
Velayeti alabilmek için her türlü şart varken.
Kız istediği kadar anneye düşkün olsun.
Böyle bir anneyle o çocuğu yaşatmak akılsızlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…