- Konu Sahibi spartacusss
-
umursamıyor telefonu bende oluyor genelde gün boyu iş yerinde beraberiz aramaz eşim onu yani hiç aradıgını görmedim kadın çok arar eşimde telefonu kapatır cocuklarla arası iyi ama cocuklar kadının doldurusundan değişti yalan söylemeye başladılar eşimde farkında onlara bu yaptıklarının yanlış oldugunu anlatmam gerek diyo psikolojilerini bozmadan
başka çare kalmıyor diyorsanız o zaman şikayet de etmemeniz gerek, bu durumu kanıksamak sorununuzu çözmez.
hamileyim diyorsunuz, adamı karsınıza alıp gitmeyeceksin diyeceksiniz, bir de uzaklastırma emri cıkarın, kadın geldiginde 1-2kez solugu karakolda alırsa kendine gelir bence. hatta akli dengesizlik var ise cocukları bile alırsınız elinden.
bu tip seylere kalkısmak istemiyorsanız bile biraz goz dagı verin...
bir kadına agır kelimeler kufur vs buna ragmen gelmesi yadırganacak birsey de degil ki, zaten ısrarla arayan eve cagıran kadın bunu da goze almıstır. ama siz veya eşiniz neyi ne kadar goze alıyorsunuz....
en basitinden tasınmayı ilk tercihleriniz arasına alabilirsiniz.
aynen! benim de aklımdan bunlar gecti de konu sahibini telas ettirmemek icin yazmamıstım fakat bazen pencelerimizi cıkartmak icin boyle seyler okumak gerekebiliyor...
kadın baska bir rakibi olunca eski eşini sevdigini anlayıp gorusmeye calısmıs olsa hadi tamam diyecegim 1-2kez aradı ama sonrasında hastalıklı bir hal almıs... cocuklara uzuluyorum arada onların ismi kullanılarak duygu somurusu yapılıyor bir yandan da kadının evde sayabilecegi seyleri dusundukce...
tamam ben size yorumlarınız için teşekkür ederim çözün bu meseleyi demedim kimseye ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım diye sordum fikrini beni anlamaya çalışarak ifade eden arkadaşlar var sizinki biraz ağır eleştiri oluyor emin olun probleminiz ne olursa olsun sizin gibi yaklaşan birini sizde tasvip etmezdiniz
burası kendi evimizdi ama kiraya çıkmayı bile düşündük hatta bir ev bulduk hafta sonu gidip bakıcaz bu şehri değiştirmek zor ama onu yapamayız iş yüzündencanım eğer o ortamdan uzaklaşamıyorsanız yukardaki arkadaşın dedği gibi polis şıkkını kullanmlısın. sen üzülceğine o üzülsün.aklın warsa ama topla git pılını pırtını eni hayat kurmuşsunuz yeni iş te kurarsınız.siz siz yuvarlanıp gidersiniz.böle hayat geçmezz.yada o kadın gitcek.
burası kendi evimizdi ama kiraya çıkmayı bile düşündük hatta bir ev bulduk hafta sonu gidip bakıcaz bu şehri değiştirmek zor ama onu yapamayız iş yüzünden
Konu sahibi okuyunca sana hak veriyorum ama sonra babamın ikinci eşinin bize yaptıkları geliyor aklıma .
Annem rahatsız etmediği halde ne iftiralar attı.Çoğu kişi ne yapman gerekeni söyleyecektir sana ama emin ol o istediğin huzuru tam anlamıyla yakalaman imkansız , arada çocuklar var .Bunu kabullenirsen en azından kavgalarınız biter.
Ve şunu unutma arkadaşım o çocuklar masum , seni sevmezler ise bunu kişiselleştirme , babalarını annelerinin yanın da görmek istiyorlar .Haklısın ama alacağın yok malesef.
Ve şehir değiştirmek demişsiniz çocuklar nasıl görüşeceklerdi bu durum da işi öne sürmüşsünüz iş olmasa gidecek misiniz yani.
Ve şehir değiştirmek demişsiniz çocuklar nasıl görüşeceklerdi bu durum da işi öne sürmüşsünüz iş olmasa gidecek misiniz yani.
Ben bu konuya yorum yapmasam daha iyi çünkü hassas olduğum bir konu rabbim yardımcın olsun ne diyeyim.
bizim eşimle aramızda 20 yas fark var tanıştıgımızda 3 yıl önce bosanmıstı aradan 1 yıl geçti biz evlendık kadının benden haberı yoktu 2 ay önce bizi takip etmiş ve evimizi buldu o günden beri çeşitli bahanelerle sürekli eşimi arıyor eve gelmezsen kendimi öldürürüm diyor cocuklarıda alet ediyor esim bir hafta boyunca orda kaldı ve ben bu duruma dayanamıyorum
kadın gercekten manyak evi bastı beni dövdü ve ben hamileyim o bilmesede eşimin beni sevdiğine eminim ama kadın bir yolunu buluyor onu benden uzaklaştırıyor
O kadının ailesi yok mu ? Hoş olsa dahi nasıl bir ailesi vardır orasıda aşikar... Eşiniz o psikopatın ailesi ile konuştumu ?
Kusura bakmayın ama bu anlattıklarınız ne mantığa ne de ahlaka sığar .
Neden çocukları için 1 hafta orda kaldı , hatta bu akşam da ordaymış . Sebep çocukların babalarını istemeleriyse , özlediklerinde babalarını görmeye gelsinler , dışarda buluşsunlar .Farkında mısınız, eşiniz o evi hala kendi evi gibi görüyor ki arada kalmaya gidiyor .
Kalmalarla ilgili detaya girip , hamile ve yalnızken sizi üzmek istemem ama eşinizle oturup konuşmalı , makul isteklerinizi söylemelisiniz . Böyle iki ayrı ev hayatına razı değilseniz eşiniz bir karar vermeli asla taviz vermemelisiniz .
Nihayetinde eşiniz ,evliliğin sorumluluğu nelerdir sizden daha iyi biliyordur sanırım , biraz empati yapmasını isteyin kendisinden .
Hadi sizi böyle bir durumda düşünmeye tahammül edemez ! ama varsa kız kardeşine reva görür mü size yaşattıklarını .
Eski eşine gelince , adı üzerinde ' eski ' dolayısıyla eşiniz çocuklarına da , eski eşine de , kendine de bu gerçeği hatırlatıp kabullendirmeli aksi halde sizin evliliğiniz ziyan oluyor .
haklısınız 1 hafta orda kaldı ama hergün kadın buraya geldiği için bizi komşularımıza rezil ettiği için gitmek zorunda kaldı sabaha kadar camlara kapılara vuruyor bağırıyor küfür ediyor onu durdurmanın susturmanın tek yolu eşimin gitmesi oldu ama alışkanlık halinede gelmedi değil 2 gün önce eşime bir daha evi basımızada yıksa çıkma dışarı dedim ama bu durumdada kızını getirdi gecenin 2 sinde cocuk aglıyo baba lütfen cık dısarı diye o cocuk öyle ağlarken eşime duymazdan gel gitme diyemiyorum vicdanım elvermiyor
haklısınız 1 hafta orda kaldı ama hergün kadın buraya geldiği için bizi komşularımıza rezil ettiği için gitmek zorunda kaldı sabaha kadar camlara kapılara vuruyor bağırıyor küfür ediyor onu durdurmanın susturmanın tek yolu eşimin gitmesi oldu ama alışkanlık halinede gelmedi değil 2 gün önce eşime bir daha evi basımızada yıksa çıkma dışarı dedim ama bu durumdada kızını getirdi gecenin 2 sinde cocuk aglıyo baba lütfen cık dısarı diye o cocuk öyle ağlarken eşime duymazdan gel gitme diyemiyorum vicdanım elvermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?