eşimin eski eşi bela oldu

evet eşi doğru davranmıyorrrr
eski eşin evinde bir hafta kalmak Ben burdan çıldırdım. Konu sahibi çok sabırlıymış

suç eşinizde ve sizde ; o kadına bu yüzü veren sizsiniz

Neden şikayet etmiyorsunuz :44: Ne demek yaa eşinizin 1 hafta orda kalması ne kadar genişsiniz kusura bakmayın da

aynen katılıyorum

Kadın bir yerlerden bir ışık bir yüz görmese bu kadar arsızlaşamaz haddini aşamaz eşiniz memnun gibi bence de olan size oluyor üzüldüm

sorun eşinden kaynaklanıyor, boşanmış bir insan nasıl yüz bulup gelebilir ki başka:26:

bu mesaji simdi gordum
esinizde bitiyor olay.iletisimi kesecek. Cocuklari ondan alacak.

kadın dışarıda bas bas bağırırken polis çağırıp şikayetçi olacaksınız. Eşin evden dışarı bile çıkmayacak. Bu tutanakla velayet davası açacak eşiniz. Kadında o zaman bak nasıl yola gelecek

eşiniz çözüm aramıyor. Kadının evinde bir hafta kalmak çözüm değil. Birlikte olup kadını biraz tatmin ediyor üzgünüm ama durum bu bana göre

aynen katılıyorum

kadın bir yerlerden bir ışık bir yüz görmese bu kadar arsızlaşamaz haddini aşamaz eşiniz memnun gibi bence de olan size oluyor üzüldüm

Teşekkürler Katıldığın İçin, Bu Evlilik Bitmiş Zaten O Adam Orda 1 Hafta Kaldığında, Gittiği Gibi Kalmamıştır Orada, Erkeklerin İşine Gelir Böyle Durumlar İstemem Yan Cebime Koy Adamın Hali

ne demek çocukları yanına çekmek...ne demek bende bir anneyim kimse benim çocuğumu yanına çekemez gücü yetmez kafasını kırarım o kişinin çocuğunda..sinir oldum şimdi...belki senin yüzünden ayrıldılar nerden bilelimayrıca bu olayı senin anlattığın kadarıyla görülüyor..kendi düşen ağlamaz ne işin var 2 çocuğundan boşanmış dul bir adamla...doğruya doğru...sevgiye saygımız var ama bukadarına yok...

Ben Ayrıl Dediğimde Kızıyor Konu Sahibi Ama Evlilik Bitmiş Adam Yatıp Yatıp Geliyor Orda Senide Çok Güzel Kekliyor Olmayan Evliliği Nasıl Sürdürecekse Bunları Yaşamaya Değermi Sence 27 Yaşındasın Yazık Günah Sanada Kendine Saygın Olsun Biraz Yazmayım Diyorum Ama Tutamıyorum Kendimi Umarım Konu Sahtedir

Nasıl yok ya bunca zaman evli kalmışlar yok ise bile yine bulur.

Olayı tek taraflı dinliyoruz bu kötü ama bu açıdan bakarsak eşinin keyfi yerinde bi ona gidiyor bi sana geliyor hiç kızma darılma...

Bu kadinin evlenmeden önce de hali bellidir. Bilerek belayi satin aldin kendine, simdi ugras dur. Esinin o kadinla tum iletisimi kesmesi gerekiyor. Bir kere telde bile konusmayacak. Isterse kadin kendini öldürsün, gitmeyecek oraya. Sen bu yasagi koyacaksin esine. Cocuklarin ikisi de yetiskin. Sadece evlatlariyla disarda gorusecek, bitti. Hele onlarin evinde kalmak? Ne demek ya! Sanki baslarinda analari yok da refekat ediyo. Asla izin verme bunlara. Otoriteyi ele alacaksin. Gencecik kiz al, yaptigi islere bak. Adam olmazsa koy kapinin onune daya tazminati nafakayi kurtul ondan. Adam cok yalniz kalmazsin merak etme. Kimse de asktan ölmüyo. Evladin bu kaosun icinde deli gibi olur zaten. Birak cocuklugu olgun bir kadin gibi dik bir durus sergile yeter kendini ezdirdigin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar konu sahte değil bende sabırlı değilim çaresizim belki dedikleriz doğru ama ben konduramıyorum yada kendimi kandırıyorum ne düşünecegimi gercekten sasırdım ben esimle tanıştıgımda o zaten bekardı onları ben ayırmadım vicdanım rahat eşimde bitiyor iş dogru çocuklar olmasa yapılacakbir ton şey var ama inanın çocuklar esimin kendini frenlemesine sebep oluyo bugün konuşcam son kez olmazsa nereye gittiğimi bile bilmeden çıkıp gidicem herşeyi bırakıp uğrasacak gücüm yok

bence kesinlikle boşanmayın o kadının istedği de o zaten..eşiniz de o m.anyaklık yüzünden ayrılmamış mı? kadın tam bir ruh hastası..

eşinizle kafa kafaya verip şöyle telefonları değiştirseniz evi de taşısanız başka bi yere ne güzel olur..en azından bebiş doğana kada rahat edersiniz bilmiyoum işiniz müsait mi?

Konuyu okurken aklima akrabamiz geldi. Kadin bosanmisti ama adam yeniden evlenince kiymete bindi:)
Kadin bir aksam cocuk icin ariyor adam gelince neler yasaniryosa artik adam yeni karisini arayip gelmiceni evine karisina dondugunu soyluyor. Yeni karisida 1.5 aylik bebegi aldirmisti malesef.
Bosanmis erkeklerden uzak durmak lazim biraz

işin çoook zor cidden. bence eşinle konuş güzelce bu durumun seni rahatsız ettiğini bilsin. gerekirse evinizi değiştirin numaraları değiştirin oda bi dönem uzak dursun gerekirse çocuklardanda. zaten seni seviyorsa onu sizden uzak tutmak için elinden geleni yapacaktır.

oha manyakmı o kadın bosanmıssın gitmiş bırak kardeşim adamın yakasını

kadın m.nyakmış,oymuş,buymuş.. neyse ne..
olay kadının m.nyaklığı değil ki.
eşinizin verdiği taviz.

öldürürmüş kendini? kimse kimse için kendini öldürmez merak etmeyin.

kadına kızıyor olmanız bişey değiştirmez.kızacağınız kişi eşiniz.
kadınla bir işiniz yok ki sizin.
suçlu kadın değil , eşiniz eşiniz eşinizz.

kadında hiç suç yokmu peki?
olabilir.
ama sizi ilgilendiren kadının suçu değil.eşinizin suçu.

1 hafta kalacak ne münasebet.eşinizin işine gelmiş.bence başka açıklaması yok.

Çok enteresan..
Bir kere aradaki yaş farkını göz ardı edemedim..
İkinci olarak eski eşi psikopat bile olsa ne zamana kadar idare edilecek. Onun anlık sinir krizleri için eşinin orada kalması kalıcı bir çözüm mü?
Bence işin içinde başka şeyler var anlatmadığın?

Nasıl Tanıştığını da Demiyor Bu Amcayla Onu Bunu Bilmem AMCAN Oraya Git Gel Yaptığı Müddetce Sorunlar Bitmez

yok artık ya
manyak bunlar
kadında eşinde
kadın seni döverken eşin nerdeydi yahu
eşinin orda 1 hafta kalmasınada müsade etmeyecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…