- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi spartacusss
-
yapılabilecek o kadar çok şey varken,tek çözüm olarak,eşinizin orada kalması saçma geldi bana..
Mesela şikayetçi oldunuz ,sonuç ne oldu? Uzaklaştırma kararından sonra,evi basıp olay çıkardığında tutuklanması gerekirdi,ne oldu???
Eşiniz çocuklar için velayet davası açabilir,ayrıca elinde delil de var,eski eşi hakkındaki şikayetleriniz tutanaklar vs...ya da gözünü korkutmak için de kullanabilrdi bunu...
Bu olayda yazık yine olan çocuklara oluyor..anneleri tarafından gaza getirilip babalarına karşı kullanılıyorlar..bir de karnınızdaki var tabiii,ona da yazık...
Eşiniz bence doğru davranmıyor,üstelik yaşı da 50 civarı anladığım kadarıyla,kocaman adam,nasıl çözüm bulamıyor anlamıyorum..
suç eşinizde ve sizde ; o kadına bu yüzü veren sizsiniz
Neden şikayet etmiyorsunuz :44: Ne demek yaa eşinizin 1 hafta orda kalması ne kadar genişsiniz kusura bakmayın da
aynen katılıyorum
Kadın bir yerlerden bir ışık bir yüz görmese bu kadar arsızlaşamaz haddini aşamaz eşiniz memnun gibi bence de olan size oluyor üzüldüm
sorun eşinden kaynaklanıyor, boşanmış bir insan nasıl yüz bulup gelebilir ki başka:26:
bu mesaji simdi gordum
esinizde bitiyor olay.iletisimi kesecek. Cocuklari ondan alacak.
ee yuh artik. Kadin devamli olay cikartiyor ve uzaklastirma karari almiyorsunuz.
Ve esiniz su an orada kaliyor ve sabaha kadar kadının evinde.
Siz buna musamaha ediyorsunuz
. O kadınla esiniz beraber olmuyormu saniyorsunuz.
Ben size diyeyim oluyor. Ve kadinin bu hareketleride bundan kaynaklaniyor. Kocanız olan sahis hem sizle hemde o kadınla beraber. Bunu bir kenara yazin.kadin bu cesareti ve saldırganlıgi bundan alıyor. Suclu esiniz olacak adam.
allah yardımcınız olsun. Eşini gönderme bence eski eşine, ne yaptığını bilemzsin hersey olabilir.
çocuklarını görmek istiyorsa alsın evden dışarda görsün geri evlerine bıraksın.
Böyle yasanmaz valla, bu eski eş e yüz veren ortada. Ona anladığı dilde artik anlatsın bi yapar iki yapar birdaha da yapamaz.
Dikkat edin hamileyim demişsiniz kadin size bile zarar verebilir, kadin hasta sanırım normal bi bayan böyle yapmaz
haklısınız 1 hafta orda kaldı ama hergün kadın buraya geldiği için bizi komşularımıza rezil ettiği için gitmek zorunda kaldı sabaha kadar camlara kapılara vuruyor bağırıyor küfür ediyor onu durdurmanın susturmanın tek yolu eşimin gitmesi oldu ama alışkanlık halinede gelmedi değil 2 gün önce eşime bir daha evi basımızada yıksa çıkma dışarı dedim ama bu durumdada kızını getirdi gecenin 2 sinde cocuk aglıyo baba lütfen cık dısarı diye o cocuk öyle ağlarken eşime duymazdan gel gitme diyemiyorum vicdanım elvermiyor
aynen katılıyorum
kadın bir yerlerden bir ışık bir yüz görmese bu kadar arsızlaşamaz haddini aşamaz eşiniz memnun gibi bence de olan size oluyor üzüldüm
koruma talep etmedim hatta uzlaşmak istediğimi söyledim sadece gözü korksun istemiştim ben çocukları yanıma çekmem imkansız özellikle kızı çok anneci beni asla kabullenmez belki biraz daha büyüdüğünde annesi çok dolduruyo inanılmaz yani
varda başka şehirdeler kadın cocuklarıyla birlikte burda yaşıyor aslında o kadını buraya bağlayan birşeyde yok ama burda yaşamayı tercih ediyor o psikopatın ailesiyle eşim asla görüşmüyor numaraları bile yok eşimde nasıl yapıda insanlar hiç bilmiyorum
bizim eşimle aramızda 20 yas fark var tanıştıgımızda 3 yıl önce bosanmıstı aradan 1 yıl geçti biz evlendık kadının benden haberı yoktu 2 ay önce bizi takip etmiş ve evimizi buldu o günden beri çeşitli bahanelerle sürekli eşimi arıyor eve gelmezsen kendimi öldürürüm diyor cocuklarıda alet ediyor esim bir hafta boyunca orda kaldı ve ben bu duruma dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?