Eşimin eski eşi ve yanımızda kalan oğlu

O geceden sonra alkole sınır koyduk, kavga her evde olur ama alkol sınırları koymaya engel, bu konuda hatalıyız kabul ediyorum

Görüşmeye tam gaz devam ediyor derken? Çocuğun annesi elbette görüşecek. Siz tek hatada görmek istemiyorum kafasına girebilirsiniz ama insan kanı canı olan birinin tek hatasında silemiyor işte öyle. Ha sizde 13 yaşında çocuğu olan bi adamla evliyseniz yüzünü bile görmek istememe lüksüne sahip değilsiniz demektir. Evde çocuk varsa öyle bağıra çağıra kavga edemezsiniz ayrıca. Siz bunları o adamla evlenirken göze almış olmalısınız. Bu tribe girecek hakkınız yok kısacası

Bakın sizin sorununuz ne biliyormusunuz, kocanızın iki lafı ile kızınızdan bile kaynaklanmayan bir sorun yüzünden kızınızı gözden çıkarmayı evden göndermeyi düşünebiliyorsunuz ama kocanız evinizde olanı annesine yetiştiren, gece yarısı kapınıza annesini diken oğluna en ufak birşey söyletmiyor ya da yuvamın karımın, evliliğimin huzuru diyip oğlunu annesinde yaşamaya zorlamıyor. Aynı şeyi kızınız yapsa babasını gece yarısı çağırsa şuan kızınızı kapıya koyma haddini kendinde görürdü kocanız. Yanlış anlamayın kocanızın çocuğunu sahiplenmesi doğru siz eşten önce annesiniz, kocanız çocuğunu nasıl önemsiyor aynısını sizede tavsiye ederim. Hiç bana ama göndermedim rest çektim demeyin. Burada konu açıp ciddi tepkiler almadan önce baya baya düşünüyordunuz. Sizin bir kız annesi olarak önceliğiniz evliliğiniz değil kızınız ve kendiniz olmalı.

Çocuğun özelinizi malzeme yaptığını sanmıyorum. Kavga etmişsiniz çocukda gerilmiş. Annesini aramış. Huzursuz olmuş ki bu oldukça normal.
Benim çocuğumda arasa ben gelirim üstelik kapıya bile dayanırım. Zaten yaralı bir çocuk var ortada. İyice huzursuz olmasını istemem.
Siz olsanız ne yapardınız? Eminim ki aynen benim dediğimi yapardınız.

Sonra, bekçiden, yan komşudan kime ne yahu. Başkalarının düşüncelerine göre hayatımızı yaşarsak yandık.

Bilemiyoruz ki kim bilir ne yaşadı ve hangi ruh halinde yaptı.boyle durumlarda iyiler kötü oluverir sabir da tasinca

Babası oğlu annede yaşasın istiyor bu olaydan sonra anne kesinlikle almak istemiyor, hem almıyor hem huzursuz ediyor

Çocuk tabii ki annesiyle her gün konuşacak ve annesi ağzından laf almaya çalışacak onlara siz fırsat vermeyeceksiniz

Belki fazla ketum davranıyorum ama dört duvar içinde yaşanan dört duvar içinde kalmalı. Maalesef anlayış gösteremiyorum

Ama sizden ve kızınızdan beklediği gibi zorlamıyor da değil mi? Zaten zorlamasında çocuğun rızası dışında bir şey yapması da onun kişisel gelişimi açısından büyük yaralar açar , sizin yapacağınız burada çocuğa karşı mesafenizi koruyup, saygı duyacaksınız. Sonuçta 13 yaşında artık birçok şeyi akıl edebilen, anlayabilen bir birey. Evlilik problemlerinizi onun bulunduğu ya da duyabileceği ortamda dillendirmeyeceksiniz. Çocuğun annesi ile iletişimine müdahile etmeniz yanlış, eline koz vermeyin yeter, karışmayın. Ama dediğim gibi kocanızında kızınıza aynı saygıyı duymasını sağlayacaksınız. Oda kızınıza ve onun babası ile olan ilişkisine saygı duymak zorunda. Siz nasıl onun gece yarısı kapınıza gelen karısına birşey diyemiyorsanız, oda eski eşinizin endişelerine katlanmak zorunda. Sonuçta ikinizde çocuklu insanla evlendiğinizi biliyordunuz.

13 yaşındaki çocuk siz ona ne kadar iyi davranırsanız davranın annesi ve babasının birlikte olmasını ister. İstisnalar kaideyi bozmaz. Geneli böyledir. Sizin kavga ettiğinizi duyunca annesine anlatmak istemiş, annesinin bilmesi gerekiyor gibi hissettmiş. Biraz daha büyüsün, ilişkilerin dinamiklerini anlasın, düzelir zaten. Siz babasının boşanmasına sebep olmadıysanız ve ona kötü davranmadıysanız, 20 yaşına geldiğinde sizi sevmemesi için bir sebebi olmaz. Lütfen çocuğa kin beslemeyin.

Siz gecenin bir vakti kavga edince çocuğun huzursuz olması, annesini araması ve orada olmak istememesi normal. İnsanlar kavga/tartışma sesinden rahatsız olur, o ortamdan gitmek isterler, normali budur.

Bakın çocuk daha küçük laf taşımasının sonuçlarını anlayamıyor olabilir. Annesi soruyordur o da söylüyordur sonuçlarını kestirse eminim ki yapmaz. Siz muhattap olmadan babanın bu sorunu çözmesini sağlayın, çocuğun yanında da tartışmayın.

13 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz.
Nereye çekilirse oraya gider. Erkeklerin geç olgunlaştığını da düşünürsek...
Siz haksızsınız, evet çocuk da haksız ama sonuçta o bir ergen. madem bu kadar sorun yapacaktınız neden evlendiniz çocuklu adamla. Bir de görmek istemiyorum, tam gaz konuşuyorlar diyorsunuz. O onun annesi, elinizde onun babası,farkında mısınız?

Ben anlamadım annesiyle mi görüşmesin çocuk(tam gaz görüşmeye devam ediyor demişsiniz ondan soruyorum)?
Tabi ki görüşecek bunu bir idrak edin önce. Siz dünyanın en iyi insanı olsanız dahi annesinin yeri ayrıdır.
Öte yandan belki onun yüzünden kavga ettiğinizi düşündü ve ondan aradı annesini gel beni al diye,neden hemen kötüye çekiyorsunuz inanın anlamadım.

13 yaşındaki anne kuzusu değil ergendir ve gayette yaptığı şeyin yanlış olduğunu bilecek ysştadır biz de 13 olduk hani olmasak bilmiyoruz dıyeceğim

Görüşmeye tam gaz devam ediyor ne demek yahu annesi o annesi. Araya mesafe mi koyacaktı.

Ay ne yaptı yaa çok merak ettim

Ne yapmış ki çocuk
Öyle bir anlattın ki sanki bir suçu var
Sizin bağırışmalarınızdan korkup annesini aramış huzur için
Kıyamam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…