Ben sizin yerinizde olsam hamileyken. Bu kadar peşin hükümlü konuşamazdım.Bir de sürekli o aile dağıldı diyip duruyorsun, eşlerin boşanması aileyi dağıtmaz. Anne baba çocuğuyla ilgilenmeyi bırakırsa aile dağılır, belli sen de bunun peşindesin
Yok cocugu babasından ayirmisim yok egoluymusum. Herkes yorumlarına bir çeki düzen versin. Beni ban yedim nedense.. Onu da hiç anlayabilmiş degilim
kızı ve babasına yalnız görüşme fırsatı ver aradan çık iki haftada bir sen yukarda aciklama yaptim. Tekrar okuyunuz
Siz öyle yaparsınız.tatlım papaza gideceksin günah çıkarmak için
Ben sizin yerinizde olsam hamileyken. Bu kadar peşin hükümlü konuşamazdım.
Takma senNe alaka nereye çevirmeye çalışıyorsun konuyu? Canım ayrıca benim çocuğum da var, anneliği de biliyorum, aileyi de biliyorum çok şükür
Kusura bakma da sen kimsin ki cocukla yatiyorsun? Abla desen degil, teyze desen degil.. Sonra da annesi sorunca vay efendim ozel hayat.. ben olsam senin gibi biri varken eve bile gondermem, sabah alsin aksam biraksin derim.. saf kiskanclik ve kotu niyet akiyor her yorumundan.. bir de kilo versem demis, artik nasil guzelse eski es buram buram cekememezlik var.. o kadar yerinizi bilmiyorsunuz ki bunu hatirlatmak 6 yasindaki bebege dusmus, anlayin iste..
kesinlikle saklanma....fakat arada bu durumlarda olan cocuga oluyor anneler ve babalar arada cocugu telef edebiliyorlar.Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
Klavye kahramanlığı dedikleri bu sanirim. Benim konuma yorum yapmayabilirsiniz . Illa ki yapmak istiyorsanız kelimelerinize dikkat edin. Her ikiniz de .. Eşiniz tekrar evlenmeye karar verirse kolundan tutar, yeni eşi birlikte secersiniz.Valla officecim ben de aynen bu teşhisi koydum
Yok cocugu babasından ayirmisim yok egoluymusum. Herkes yorumlarına bir çeki düzen versin. Beni ban yedim nedense.. Onu da hiç anlayabilmiş degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?