Merhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.
Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğuSanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!
Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?
En azından bahçe kapısında bekleyeceğim.
Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
Haklı olduğunuzun farkındayım maalesefUfacık kızı zor duruma düşürmeyin sırf ego savaşı için.
Annesinin yaptığı ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlış olur.
Sizde bir insan bir kadın olarak bunları istiyorsunuz farkındayım.Haklı olduğunuzun farkındayım maalesef
Açıkçası benim kalbim hızla çarpıyor uzaktan da görsem ama nefret değil bu duygu. Keşke o da mutlu olsa. Kızgın degilim şaşkınım.Arabada beklemen yeterli bence. Boşver alışsın alışmasın. Siz onun icin degil mideniz bulanmasin diye uzak duruyorsunuz.
Açıkçası benim kalbim hızla çarpıyor uzaktan da görsem ama nefret değil bu duygu. Keşke o da mutlu olsa. Kızgın degilim şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?