- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Hala kırgınlıkları olduğunu hissediyorumSizinle İkinci evliliğini yaparken Bunları düşünüp tartıştınız değil mi? Aradan geçmiş kaç sene..., neden eski eski eşini durup dururken Kafana taktın ki, boşanmış geçmiş gitmiş işte . Aklı onda kalsa neden seninle evlensin . Boşuna tadını kaçırıyorsun .
Ayrılırken seviyor muydun peki
Hata yaptığımın farkındayım ama beşki benim ruh halimde olsanız okursunuzNeyini dert ettiniz bu yazanların?
Size anlattığı gibiymiş işte.
Ayrıca asla ahlak bekçiliği yapmam ama bu yaptığınız şey çok mu çok çirkin. Eşiniz de olsa habersizce en özeline dalmışssınız. Duygularını, kimseye söyleyemediklerini, iç hesaplaşmalarını gizlice okumuşsunuz, yıllardır günlük tutan birisi olarak çok ayıpladım sizi. Şimdi diyeceksiniz "Sen bulsan sen de okurdun." hayır okumazdım, okumadım da.
Benimde adım gibi eminimHerkes esinizin ozeli demis ama bu yazanlar kendi eslerinin gunlugunu bulsa okumaz mi acaba ? Eminim bir cogu okur.
Ama hala kırgınlıkları var eski eşine karsısevgi aşk yoktu tabi artık
günlüğü kızım için saklıyorum
adam o an seviyodur belki ama zamanla bunu aşmış unutmuş başka kadını sevmiş
Ama hala kırgınlıkları var eski eşine karsı
Benimle huzurlu mutlu bunu biliyorum ama bazen huzursuz eden daha mı değerli oluyor sankiAdam mutlu huzurlu bir yuva istemis eger sen ona bunlari sagliyorsan eskisini neden ansin zaten o kadin huzur vermemiski. Sen esine bunlari yasatki iyi ki eskisi ile bosanmisim desin...
Hayır kendi söyledi kırgınlıklarım var dedi .nerden anladınız hala oldugunu? yenimi yazmış
Benimle huzurlu mutlu bunu biliyorum ama bazen huzursuz eden daha mı değerli oluyor sanki
olabilirHayır kendi söyledi kırgınlıklarım var dedi .
Ben okurdum valla :))Herkes esinizin ozeli demis ama bu yazanlar kendi eslerinin gunlugunu bulsa okumaz mi acaba ? Eminim bir cogu okur.
Ben buldum okumadım havadan atmıyorum. Herkesin saygı anlayışı farklı siz de bilmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmayın madem.Ben okurdum valla :))
Burda okumam özel diyenler öyle bişey bulmadıkları için böyle havadan atıp tutuyorlar :))))
Kimin buldun sevgilinin mi ??Ben buldum okumadım havadan atmıyorum. Herkesin saygı anlayışı farklı siz de bilmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmayın madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?