Eşimin eski günlüğünü buldum

Hala kırgınlıkları olduğunu hissediyorum

Hata yaptığımın farkındayım ama beşki benim ruh halimde olsanız okursunuz

Adam mutlu huzurlu bir yuva istemis eger sen ona bunlari sagliyorsan eskisini neden ansin zaten o kadin huzur vermemiski. Sen esine bunlari yasatki iyi ki eskisi ile bosanmisim desin...

Adam mutlu huzurlu bir yuva istemis eger sen ona bunlari sagliyorsan eskisini neden ansin zaten o kadin huzur vermemiski. Sen esine bunlari yasatki iyi ki eskisi ile bosanmisim desin...
Benimle huzurlu mutlu bunu biliyorum ama bazen huzursuz eden daha mı değerli oluyor sanki

Benimle huzurlu mutlu bunu biliyorum ama bazen huzursuz eden daha mı değerli oluyor sanki

O kirginlik hic bitmez ki karisi gibi degil herhangi biri gibi dusun birisi bize haksizlik yapsa hazmedemesek o konu kapanmaz aklimiza geldikce sinir oluruz. Esinle aran guzelse hic takilma bunlara, seytanin araya girmesine izin verme canim.

Hiç kafana takacak bişey yok.O anda,olaylar,acılar tazeyken yazılmış cümleler onlar.O anki duyguları.

Şu an kırgınlıkları olması normal.Benim de var eski eşime kırgınlıklarım.Ama bu onu düşünüyorum,telafisi olur mu diye düşünüyorum demek değil.Allah uzak tutsun benden kendisini.Bazı şeyler yer ediyor.Bu senin için tehlike teşkil etmez.

Şu an seni seviyor.Seninle evli.Olmayacak şeyler düşünüp huzurunuzu kaçırma.Sakın senaryo üretme kafanda kurup.Bırak o düşünceler uçsun gitsin aklından.

Ha bir de,merak özele karşı her zaman galip gelir:))Yine de çok kurcalama.Mutluluklar.

Heralde eski eşiyle daha fırtınalı ve kaotik bir şey yaşadı diye hala içinde kalan bir şeyler var mı diye huzursuz oldunuz. Yaşanmışlıklardan elbette izler kalır hiç kalmaması mümkün değil ki. Kırgınlıklar olabilir tabiki ama ilk zamanlardaki gibi acıtmaz o yüzden de hissettirdiği duygular çok yoğun olmaz. O yüzden dert edecek bir durum yok bence. Onunla yaşadıkları ayrı sizinle yaşadıkları ayrı. Sonuçta şuanda eşiniz de o yıllardaki adam değil ki artık o yüzden yarım kalmış ya da özlem duyacağı bir durum yok.

Ben okurdum valla :))
Burda okumam özel diyenler öyle bişey bulmadıkları için böyle havadan atıp tutuyorlar :))))
Ben buldum okumadım havadan atmıyorum. Herkesin saygı anlayışı farklı siz de bilmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmayın madem.

Eski eşini sevdiğini sanmıyorum sevse seninle evlenmezdi..
Bir insan sevmediği biriyle evlenmez ki..
Eşinin seni sevip sevmediğini anlarsın zaten..

Ben buldum okumadım havadan atmıyorum. Herkesin saygı anlayışı farklı siz de bilmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmayın madem.
Kimin buldun sevgilinin mi ??
Bende sevgiliyken eşimin telefonuna bile dokunmazdım ama artık evliyiz özel diye bişey yoktur...
Ben alıp okurdum..
Evlenince birgün merakın uyanır okursun..
Bu güvensizlik değildir sırf merak için yine okurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…