Eşimin eski günlüğünü buldum

Peki eskiden aşık olduğunuz kişi şimdi aklınıza geliyor mu ?

Kadin iftira atmis olabilir. Esin suan eve bakiyorsa suclamalarin hic birini yapmiyorsa zaten bunu anlaman lazim. Dert edecegin bir sey yok bence.

Benimle mutlu olduğundan Şüphe duymuyorum ama bir keresinde kavga ediyorduk ilk evlendiğimiz zamanlar bir sebepten dolayı bana eski eşinin adıyla bağırdı . Bilinçsizce yaptı bunu biliyorum ama bilinçaltında o kadın olduğunu düşünmüştüm . Birgün eski eşten nefret mi ediyorsun diye sorduğumda bilmiyorum Demişti .

kafaniza takip dusunmenizi gerektirecek birsey yazmamis bence

Ama benim eşim şu anda da kızgın mesrla eski eşinin ailesine de kırgın ölseler cenazesine gitmem onun ailesinin dedi çünkü Hakkımı helal etmiyorum dedi

O günlüğü niye getirmiiş.ki yanında ve bu zamana kadar nasıl elinize geçmedi? uzun zaman flört edip evlenmişsiniz eskiyi.kurcalayıp bakmaya ne gerek var? zamanında tabii.ki.karısını sevmiştir ama sizinle bir hayata başlamış

Ben daha cocukken tuttugum gunlugumu annem okudu ve senelerdir kizginligim gecmedi. Arada aklima gelir yine sinir olurum.

O günlüğü çocuğuna ithafen Yazmış ve Yaşadıklarını ona anlatmış yani orada öyle yazıyor .

Yani simdi ne diyelim.zamaninda sevdigi kadin o imis.ayrilincada tabi hak hukuk yazmis uzuntu ile.
Sizden oncesi sizden onceki duygular sizi ilgilendirmemeli.

Seni seviyordur eşin. Geçmiş gitmiş bitmiş. Hakkına girdikleri için kırgındır, iftira atmış kadın boşanmak için. Kim olsa böyle bir şeyi unutmaz. Sevdiğinden değildir o kırgınlığı yani. Bana böyle bir şey yapsa eşim, kırgınlığı bırak nefretim bin kat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…