- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Sevgisinden Şüphe duymuyorumEski eşini sevdiğini sanmıyorum sevse seninle evlenmezdi..
Bir insan sevmediği biriyle evlenmez ki..
Eşinin seni sevip sevmediğini anlarsın zaten..
Aslında değildi onun çekmecesinin içindeydiMerhaba
Bana oraya dılekcelerı koyması bu sekılde yazması cok garıp geldı. Gunluk sızın bulabılecegınız bır yerde mıydı?
Insan yaşadığı hiçbirşeyi unutamaz gibi hissediyorumSizinle mutluysa eskiye neden ozlem duysun?
Bence kafaya takmayin unutun
Boşandığınız eşinizle mi evlendiniz tekrar ?Ben boşandım. Eski eşimle asla evlenmem demem. Çünkü bir kez büyük konuştum burnumun dibinde bitti.
O sebeple çok açık söylüyorum bir insan gram sevgisi kalan birimden asla boşanmaz bence
Peki eskiden aşık olduğunuz kişi şimdi aklınıza geliyor mu ?Kendi üzerimden cevap vereyim.
Benim eski günlüğümde bir zamanlar sırılsıklam aşık olduğum adam var. Atmayı da düşünmüyorum. Farklı bir yeri var bende, çok acı çektim ama çok da olgunlaştım sayesinde. Ama onu hayatımda istemiyorum artık, evleneceğim adamla mutlu ve huzurluyum... boşverin.. Bazen geçmişteki hayal kırıklıkları, bugündekilere şükretmemizi sağlar. Siz şükredilensinizdir inşallah..
Benimle mutlu olduğundan Şüphe duymuyorum ama bir keresinde kavga ediyorduk ilk evlendiğimiz zamanlar bir sebepten dolayı bana eski eşinin adıyla bağırdı . Bilinçsizce yaptı bunu biliyorum ama bilinçaltında o kadın olduğunu düşünmüştüm . Birgün eski eşten nefret mi ediyorsun diye sorduğumda bilmiyorum Demişti .Özlem dediğiniz nedir ki, her insan çocukluğundaki bazı anılarını özler mesela. Ben de özlerim. Ama Deseler ki seni o günlere geri yollayalım, asla istemem. Mühim olan insanın şu an nerede ve kiminle olmak istediği..
Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .
Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .
Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
Ama benim eşim şu anda da kızgın mesrla eski eşinin ailesine de kırgın ölseler cenazesine gitmem onun ailesinin dedi çünkü Hakkımı helal etmiyorum dediKendimden örnek vererek yazıyorum... hayaller kurup bir adım atıyorsun ve hiç değmeyecek birisi için bir adım attığını anlıyorsun sitemin ona değil kendine oluyor evet çok zor bir durum atlatılmasıda öyle fakat şunu unutmayın derim o taze bir acıyla yazmıştır o satırları emin olun... ben şuan aynaya baktıgımda hatırlamıyorum bile öyle bir insan varmıydı gerçekten yaşadım mı bunları diye benim de ikinci evliliğim ve eşim hiç evlenmemiş bir adam sakın aklına olumsuzluk getirme geçmiş ve bitmiş :)
Hayır eşim hiç öyle biri değildir . Ama yani ben yıllar önceki halini bilmiyorumKadin iftira atmis olabilir. Esin suan eve bakiyorsa suclamalarin hic birini yapmiyorsa zaten bunu anlaman lazim. Dert edecegin bir sey yok bence.
Şimdiki duygularını eski günlüklerle mi sorguluyorsun? Çok ayıp yaptığın. İnsanın kendini tamamen çıplak bıraktığı alanına böylece dalamazsın. Hiç okumadan direk eşine verip atmayı falan teklif etmeli idin. Günlük tutmadığın için yaptığının ne kadar çirkin bişey olduğunun farkında değilsin bence
Ozaman atın bu düşünceleri kafanızdan...Sevgisinden Şüphe duymuyorum
O günlüğü çocuğuna ithafen Yazmış ve Yaşadıklarını ona anlatmış yani orada öyle yazıyor .O günlüğü niye getirmiiş.ki yanında ve bu zamana kadar nasıl elinize geçmedi? uzun zaman flört edip evlenmişsiniz eskiyi.kurcalayıp bakmaya ne gerek var? zamanında tabii.ki.karısını sevmiştir ama sizinle bir hayata başlamış
Bende doğru bşy Yaptım demiyorumBen daha cocukken tuttugum gunlugumu annem okudu ve senelerdir kizginligim gecmedi. Arada aklima gelir yine sinir olurum.
Sizce bu sözler çok seven birinin yazdığı Şeyler mi ?Yani simdi ne diyelim.zamaninda sevdigi kadin o imis.ayrilincada tabi hak hukuk yazmis uzuntu ile.
Sizden oncesi sizden onceki duygular sizi ilgilendirmemeli.
Ve insan sevdiği bir insanı ilerde sevmemezlik yapamaz kiYani simdi ne diyelim.zamaninda sevdigi kadin o imis.ayrilincada tabi hak hukuk yazmis uzuntu ile.
Sizden oncesi sizden onceki duygular sizi ilgilendirmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?