Eşimin eski günlüğünü buldum

Gunluk yazan bir erkek ha?
Cok guzel.
Diger konular icin birsey diyemeyecgim ama sizin o gunlugu okumaya hakkiniz yoktu diyebilirim.

Merhaba

Bana oraya dılekcelerı koyması bu sekılde yazması cok garıp geldı. Gunluk sızın bulabılecegınız bır yerde mıydı?

O zamanlar oyle dusunmus oyle yazmis simdiki hayatiniza bakin gelmis gecmis bitmis icinde yarim kalsaydi geri donerdi zaten

karşılık bulsa tabi daha farklı olurdu insan karşılıklı bir şeyi niye bitirsin oturup geçmiş gitmiş bir şeye kurmayın kendiNizi size yazık

Ben boşandım. Eski eşimle asla evlenmem demem. Çünkü bir kez büyük konuştum burnumun dibinde bitti.
O sebeple çok açık söylüyorum bir insan gram sevgisi kalan birimden asla boşanmaz bence

Kendi üzerimden cevap vereyim.
Benim eski günlüğümde bir zamanlar sırılsıklam aşık olduğum adam var. Atmayı da düşünmüyorum. Farklı bir yeri var bende, çok acı çektim ama çok da olgunlaştım sayesinde. Ama onu hayatımda istemiyorum artık, evleneceğim adamla mutlu ve huzurluyum... boşverin.. Bazen geçmişteki hayal kırıklıkları, bugündekilere şükretmemizi sağlar. Siz şükredilensinizdir inşallah..

Kendimden örnek vererek yazıyorum... hayaller kurup bir adım atıyorsun ve hiç değmeyecek birisi için bir adım attığını anlıyorsun sitemin ona değil kendine oluyor evet çok zor bir durum atlatılmasıda öyle fakat şunu unutmayın derim o taze bir acıyla yazmıştır o satırları emin olun... ben şuan aynaya baktıgımda hatırlamıyorum bile öyle bir insan varmıydı gerçekten yaşadım mı bunları diye benim de ikinci evliliğim ve eşim hiç evlenmemiş bir adam sakın aklına olumsuzluk getirme geçmiş ve bitmiş :)

Kimse boşanmak için evlenmiyor. Eski eşine birşeyler hissetmeseydi onla da evlenmezdi. Ama olmamış yürümemiş. O da günlüğünde mutlu bir aile olmak isterdim yazmış. Aşkından ölüyorum yazmamış. Sonrasında ayrılmışlar. Aradığı mutluluğu sizde bulmuş ki sizinle evlenmiş. Eski eşine veya eski hayatına özlem duysa onunla devam ederdi.

Huzurlu günleri bırakıp eskiyi hatırlayıp keşke diyeceğimi sanmıyorum iyiki diyordur bence
Bu arada öyle bir günlük bulsam kocama ve çocuğuma ait mutlaka okurum

Ben zaten şimdiki Duygularını sorguluyorum
Şimdiki duygularını eski günlüklerle mi sorguluyorsun? Çok ayıp yaptığın. İnsanın kendini tamamen çıplak bıraktığı alanına böylece dalamazsın. Hiç okumadan direk eşine verip atmayı falan teklif etmeli idin. Günlük tutmadığın için yaptığının ne kadar çirkin bişey olduğunun farkında değilsin bence

O kirginlik hic bitmez ki karisi gibi degil herhangi biri gibi dusun birisi bize haksizlik yapsa hazmedemesek o konu kapanmaz aklimiza geldikce sinir oluruz. Esinle aran guzelse hic takilma bunlara, seytanin araya girmesine izin verme canim.
Aramız gayet iyi şükür ki bir sorun yok ama bazen bu düşünceler geliyor aklıma

Teşekkür ederim :))

Şu anda da aynı kızgınlığı ve kırgınlığı yaşıyor ama bunu diliyle de söyledi .

Ama mesela ne zaman sözü geçse o kırgınlığı hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…