- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .
Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .
Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
Sizinle mutluysa eskiye neden ozlem duysun?Acaba geriye bakıp eskiye Özlem duyuyor mudur
Valla oyle bir okurum ki hic affetmem:))esimin gunlugunu bulacagim ve okumayacagim amanda ozeli diyecegim.ne ozel gelir aklima ne genel.cunku coktan okumaya baslamis olurum
karşılık bulsa tabi daha farklı olurdu insan karşılıklı bir şeyi niye bitirsin oturup geçmiş gitmiş bir şeye kurmayın kendiNizi size yazıkMerhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .
Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .
Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Bari buna karsmayalimAcaba geriye bakıp eskiye Özlem duyuyor mudur
Ben boşandım. Eski eşimle asla evlenmem demem. Çünkü bir kez büyük konuştum burnumun dibinde bitti.Merhaba hanımlar ,
Özlem dediğiniz nedir ki, her insan çocukluğundaki bazı anılarını özler mesela. Ben de özlerim. Ama Deseler ki seni o günlere geri yollayalım, asla istemem. Mühim olan insanın şu an nerede ve kiminle olmak istediği..Acaba geriye bakıp eskiye Özlem duyuyor mudur
Kendimden örnek vererek yazıyorum... hayaller kurup bir adım atıyorsun ve hiç değmeyecek birisi için bir adım attığını anlıyorsun sitemin ona değil kendine oluyor evet çok zor bir durum atlatılmasıda öyle fakat şunu unutmayın derim o taze bir acıyla yazmıştır o satırları emin olun... ben şuan aynaya baktıgımda hatırlamıyorum bile öyle bir insan varmıydı gerçekten yaşadım mı bunları diye benim de ikinci evliliğim ve eşim hiç evlenmemiş bir adam sakın aklına olumsuzluk getirme geçmiş ve bitmiş :)Merhaba hanımlar ,
Şimdiki duygularını eski günlüklerle mi sorguluyorsun? Çok ayıp yaptığın. İnsanın kendini tamamen çıplak bıraktığı alanına böylece dalamazsın. Hiç okumadan direk eşine verip atmayı falan teklif etmeli idin. Günlük tutmadığın için yaptığının ne kadar çirkin bişey olduğunun farkında değilsin benceBen zaten şimdiki Duygularını sorguluyorum
Aramız gayet iyi şükür ki bir sorun yok ama bazen bu düşünceler geliyor aklımaO kirginlik hic bitmez ki karisi gibi degil herhangi biri gibi dusun birisi bize haksizlik yapsa hazmedemesek o konu kapanmaz aklimiza geldikce sinir oluruz. Esinle aran guzelse hic takilma bunlara, seytanin araya girmesine izin verme canim.
Teşekkür ederim :))Hiç kafana takacak bişey yok.O anda,olaylar,acılar tazeyken yazılmış cümleler onlar.O anki duyguları.
Şu an kırgınlıkları olması normal.Benim de var eski eşime kırgınlıklarım.Ama bu onu düşünüyorum,telafisi olur mu diye düşünüyorum demek değil.Allah uzak tutsun benden kendisini.Bazı şeyler yer ediyor.Bu senin için tehlike teşkil etmez.
Şu an seni seviyor.Seninle evli.Olmayacak şeyler düşünüp huzurunuzu kaçırma.Sakın senaryo üretme kafanda kurup.Bırak o düşünceler uçsun gitsin aklından.
Ha bir de,merak özele karşı her zaman galip gelir:))Yine de çok kurcalama.Mutluluklar.
Ama mesela ne zaman sözü geçse o kırgınlığı hissediyorum benHeralde eski eşiyle daha fırtınalı ve kaotik bir şey yaşadı diye hala içinde kalan bir şeyler var mı diye huzursuz oldunuz. Yaşanmışlıklardan elbette izler kalır hiç kalmaması mümkün değil ki. Kırgınlıklar olabilir tabiki ama ilk zamanlardaki gibi acıtmaz o yüzden de hissettirdiği duygular çok yoğun olmaz. O yüzden dert edecek bir durum yok bence. Onunla yaşadıkları ayrı sizinle yaşadıkları ayrı. Sonuçta şuanda eşiniz de o yıllardaki adam değil ki artık o yüzden yarım kalmış ya da özlem duyacağı bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?