Eşimin eski nisanlısı ve eltim

Ya bende neler neler yaşamışım şöyle bir düşündüm de bu konuyu okuyunca ben yeni evlendim daha 10 15 günlük 15yasındayım ama bir görcen izmirde yetiştim ben giyinişim tarzım hep farklı kaynanamlarla oturuyorum evde eşimin kardeşi ve eltim kalıyor iyi anlaşıyoruz onlarla.Birde her hafta cuma ctesi büyük kaynım eltim ve cocugu geliyorbizde kalıyorlar 2gün çocuga bakıyoruz bende herkese iyi davranıyorum derken konu konuyu açıyor eşime geliyor konu askere gitmeden önce nişanlanıcagı bir kız varmış ama kaynanam oğlum askerdeyken neyin ne olacagı belli olmaz demiş,askerden gelince olur demiş.Eşim askerdeyken de kızı biri ya kaçırmış yada kendi kaçmış kimse bilmiyor...Böyle bahsediliyor..
Eltim girdi konuya çok güzel bir kızdı da felan da yüzü bebek gibiydi de ama nasıl ballandıra ballandırıyo bir göreceksiniz.Ya sanane allahım yha saf sanamı kaldı kız ..Bende durdum duramadım he çok güzelmiş ama içi bozukmuş birde boynuzluyacakmış aliyi püh dedim güzel ama namussuzmuş dedim...Herkes bi sustu hiç de çekinmedim ..Ama akşam odamıza geçince eşimle kavga ettim oda sen merak etme dedi :):)

Biraz zaman geçiyor işte biri aradı bizi sözde kız eşimi hala seviyormuş ama kızın 2 çocugu var felan evden kaçmış kocasıda eşimin nosunu arıyormuş eşimde de kardeşim siz nediyorsunuz ben evliyim beni ilgilendirmez kapattı ...bunun üzerine yine bu konu açıldı evde ama sinirlerim geldi eşim yüzümden anlıyor bilir beniEltim başlıyor yine eşim bir kalktı ayağa sussana yenge dedi ne konuşup duruyorsun benim derdim senimi gerdi dedi sözde kızı övüüce boynuzlandıgımızla övün ozmn benim karımın yannda bir daha bu konu açılmıyacak hatta hç bir zaman konuşulmayacak dedi ve konu bitmiştirrr...odamıza gidiyoruz oradan çıkıp ve mucks mucks:91:

Ve ilahi adelet evliliğimin 7.ayında eşimle maça gidiyoruz büyük kaynımda hatunun biri ile geliyor eşime de tembihliyor benden için bekr oldugumu söylesin diye çaktırmasın diye maç sonuna kadar sarılıp öpüşmelerini izledim ve ertesi sabah dayanamayıp kaynanama söyledim eltimde şüphe çoktu da zaten kızın nosunu bulmuş eşi aldatıyormuş megersem aylardır kızla tatile gitmişler oho neler neler ..Bana dediki oturuyoruz birgün afetti eşini hakkını asla ödeyemem sağol diye:) sevinmedim hemde hiç bizler kadınız sonuçta ama çok çok çektirdiler bana anlatsam sayfalar yetmez...

Sonuç mutluluk ve huzur bence herşey kocanızda biter ben 3yıldır kimse ile görüşmemiştim ne eltim ne kaynanammla ben çok kinciyim hatta hiçte görüşmezdim ama eşimin üzülmesini istemedim ve kapadım konuyu şimdi iyi olduk dün akşam toplucaa yemekteydik herkes ayrıı evde uzak ve huzurlu inş herpimiz mutlu oluruz

Sizde biraz sınırları çizin bence kimse sizden ve mutlugunuzda önemli değil içi fesat insanlar yha:
50:

diğer mesajları okumadım ama kasti bişey yaptıklarından bahsetmiyor o kadın da o evin yeğeni sonuçta neden gelmeyecek neden oyun olsun bugüne kadar görüşmemişlerdir şimdi evlilik bağı da olunca yüzyüze bakacaklardır herkes yerini bilirse hiç de bişey olmaz 9 yıl geçmiş aradan

tabi yiğeni görüşebilir ama bende onların geliniyim şimdi o kızdan onlara daha yakınım oğullarının mutluluğu için huzuru için daha dikkatli olmaları beklenmez mi? eşimde bende o kızın bulunduğu ordamda rahat edemeyeceğimizi düşünmeleri gerekmezmi ben onu anlatmaya çalışıyorum.oğlununun evliliği bu kadar basit olmamalı çocuk oyuncağı gibi değilmi bu sizce.aynı ortamda aynı odada bulunucağız hemde kaynanamın evinde eski nişanlısı şimdi ki karısı sizce hoş bir görüntü olur mu?ne konuşacağım o kızla arkamı dönüp küs gibimi oturayacağım .

eşinle konuş bence bu konuyu. o kız eşinden ayrılmış, eltinin art niyeti olabilir dikkat et. eşinle birlikte net bir tavır koyun,onun bulunduğu ortama 2 nizde hiç gitmeyin. eğer kötü bir niyetleri varsa kendi başlarına dolansın.

kusura bakma arkadaşımda hiç kimse eşinin eski nişanlısıyla kayınvalidesinin konuşmasını yada kayınvalidesinin evine gidip gelmesini hoş görmez... bu onur kırıcı bir davranıştır...bu olayı kız tarafı yapsa( kızının eski nişanlısıyla telefonda görüşse arada bir damadı yanındayken kızına eski nişanlının sevgilinin selamı var dese ) namus meselesi olur... ama biz kimseye gelmesin konuşmasın demiyoruz akrabası yada degil en azından gelinine ogluna saygı olarak onların yanında dikkat etmeli diger gelinininde bunu fırsat bilip kullanmasını önlemelidir
biz bunu genç yaşlarımızda düşünüyoruzda orta yada ileri yasdaki kadınlar mı düşünemiyor... bırakın allah askına hepimiz kadınız ve kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor

Son düzenleme:

onu doğru söyledin arkadaşım biz kız tarafı yapsa kıyamet kopar ama erkek tarafı her konuda serbestir neden ezilenler hep gelinler oluyoranlamadım

merhabalar,
burda ne yazılırsa yazılsın olayın içinde olan sensin, kayınvalidenin art niyetli olup olmadığını en iyi sen bilirsin...
benim eşimin ilk eşi de teyze kızı , eşim annesinin yoğun baskıları sonucu evlendirilmiş ve zoraki olan her şey eninde sonunda patlar ya 5.yıl sonunda eşim iki çocuğa ve bütün sülalenin tepkilerine rağmen boşanmış ... eski eşi sonuçta teyze kızı ve köyde kayınvalidemlerle beraber sayılacak şekilde çok yakın oturuyorlar. ilk zamanlar kayınvalidem, görümcelerim yanımda çekinerek konuşuyorlardı ama benim kıskanmadığımı görünce onlar daha rahat konuşmaya başladılar ki sonuçta o kadın aynı zamanda teyze kızları ... olmamış bir evlilik ayrılmışlar ama akrabalıktan ayrılınmaz ki.. üstelik ben de kadınla bir iki sefer çocukların okul durumu ile ilgili telefonda konuşmuşluğum vardır. selam yollarız birbirimize ... okurken belki yadırgayacaksınız ama sonuçta ortada iki çocuk var ve o çocuklar hem eşimin de çocukları hem de kızımın abileri ...
lafı uzattım galiba ama sonuçta burda esas olan niyetlerdir eğer niyetlerde bir kötülük yoksa kendini üzmeye değmez , eğer art niyet olduğunu düşünüyorsanız umursamaz davranın siz umursamadıkça karşınızdakiler de sizi kızdırmaktan vageçeceklerdir....

evet yaşananalar normal değil
ama! akrabalık söz konusu
sizde 9senelik evlisiniz yanii aradan 9sene geçmiş
bence dert etmeyin o kişi ordaykende gitmeyin
eğer kayın valideniz cok samimi
olursa yiğeniyle sizde kayın validenizle samimi olmayın

Öncelikle Allah uzun yılllar nasip edr eşinizle inşllh.9 yıldan sonra bu laflarda neoluyor neden size konu açılıyor eskilerden dertleri ney?geçmiş geçmişte kalır ve eski defterler açılıp papagan gibi takrarlanmaz kendini bilen insan öyledir sizin karşınızdakilerin cahil oldukları burdan belli maksatları ne sizin huzrunuzu bozmakmı elti dedinizde hiç şaşmadım çogu elti böyle kıskanç haindir .dikkatli olun eşinizle huzurunuz bozmayın onlar için.rahatsız oldugunuz ortamlara girmek zorunda degilsin eltininde lafını duymak zorunda degilsin tavrını koy eşinle huzurunu bozma siz mutlu oldukça onlar üzülür huzurunuz bozolursada sevinirler dikkatli ve mesafeli ol canım

o kızcağazın bir günahı yok gibi geldi..
siz bile kıskanmanıza rağmen uslubunuza baktım kötüleyemiyorsunuz...

bence burda ftine fesat iki kişi var..elti ve kayınvalide...

o kız başka şehre gitsin..

bunlar başlar başka alavere, dalavereye..
komşu kızına sararlar, nişanlı değilse eski bir flörte sararlar, eşinizin bebeklik arkadaşına,
ilkokuldaki sıra arkadaşı kız çocuğuna sararlar da sararlar...

takmadığınızı gösterdiğiniz an..
öflekelenecekler..
onu çağırdıkları akşam romantik bir akşam yemeği planı yapın..
onlar kızı çağırdıkça siz ilişkiniz daha da sevgi doluymuş gibi yapın...

amaan yada daha kolay çözüm
hem kaynanayı hemde eltiyi kaynar kazana atın..

oh be

evet hazmedemedikleri eşimin bana ilgisi bana çok düşkün.akrabalar arasında eşimin bana ilgsini konuşuyorlar mış.kızda bunu duymuş kendide evliliğinde mutlu olamamamış bizim evliliğimize imrenmiş.

kaynanam kızın eşimle evlenmediğine pişman olduğunu söyledi.kızın ablası kaynanama demiş oda bana dedi

kaynanan sana neden kızın eşinle evlenmediğine pişman olduğunu söylüyoki..ne kadar düşüncesizce ve sinsice söylenmiş bi laf bu böyle..büyüklüğünü bilip susucağına sana böyle bişeyi söylüyosa dikkatli ol..seni kıskançlık krizlerine sokmaya çalışıyo.
eşinin bu muhabbetlerden haberi varmı??

Son düzenleme:
Ne gereksiz hareketler bunlar . . . Eltiniz kayınvalideniz ve görümcenizin yaptığı
Bence bundan sonra onlarla çok sık görşmemeye çalışın eşinizin eski nişanlısıyla karşılaştığınız zamnda selam verip muhatap olmayın . . Görümceleriniz madem sizin işinizi begenmiyor sizde onların olduğu ortamlarda elinizi işe sürmeyn.bırakın yapsınlar siz keyfinize bakın . .

Bence de onların söylediklerini düşünüp moralini bozma, kendine güven. Kız istediği kadar pişman olsun, kaç yıl önce önlerinde imkan varken olmamış şimdi mi olacak. Ne eltinin ne başkasının laflarını kafana takma.

Senin bu eş ve eşinin ailesi topiklerinde olman tuhaf evli insanların halinden anlamadığın gibi abuk sabuk yorumlar yapıyorsun.Ayrıca teyze kızıymış bir bağ yokmuş da arada onunda yeğeni evlenince mi oluşmuş bu bağ.
Kimse kimseyle görüşmek zorunda değil birbirlerini özlediklerini hasret gidermek için biraraya geldiklerine de inanmıyorum.Tamamen eltinin ve kayınvalidenin marifeti.Eski sevgilinin selamı var ne demek,ya da eltinin her seni görüşünde teyzesini araması.Hala kendileri canlı tutuyorlar maziyi.Sen düşünmek istemesende onlar hatırlatıyor.Kıskanman da gayet doğal ayrıca her kadın kıskanır.Senin yapabileceğin eşin de sana çok değer veriyormuş bu konuları ayrıntılı olarak eşinle konuş rahatsızlığını dile getir.Olmazsa kayınvalidenle de eltinle de arana bir çizgi çiz ve görüşme onlarla hiç bir şekilde.

kayınvaliden iyi niyetli değil
ben olsam eşime açılırdım
böyle böyle karşılaşabiliriz benim için çok zor olcak lütfen bana yardım et diye
tatlı bir dille kıskançlıkla değil de
kayınvalidenizin bunları anlatması fotoğrafları göstermesi çok garip
sizin de oturup dinlemeniz ve fotolara bakmanız çok garip
sanırım ben terslerdim böyle bir durumda
neyse kayınvalideniz iyi niyetli değil
belki aranızı bozmak için değil ama kesinlikle sizi gıcık etmek için oğlumun peşinde koşan çok demek için yapıyor.
koz vermeyin sinir olduğunuzu asla belli etmeyin
denk mi geldiniz oturun kocanızın dibine tutun elini ya da sarılın beline tatlı tatlı sohbet edin kızla ve kayınvalidenizle
hem kız sinirden köpürür ve tırsar hem kayınvalideniz çabalamayı bırakır hem eşinizin hoşuna gider sahiplenilmek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…