belkide senden bekledikleri budur tepki verip eşinin gözünde seni çocuklukla kıskançlıkla nitelendirecekler... eltin için iyi seyler düşünemiyorum allah herkese düşündüğünün iki katını yaşatsın canım... sen sakin ve gayet güler yüzlü olki hoşgeldin de gerekirse muhabbet etki ( çok zor biliyorum) amaçlarına ulaşamasınlar zaten şaşırıp kalırlar ve emin olki artık eskısı kadar görüşmeyebilirlerde....
bazı şeyleri çok taksan önemsesende eltine kayınvalidene zayıf yönlerini zaaflarını göstermeyeceksin görüşmeyecegi varsada görüşürler 9 yıllık bir evlilik taşlar yerine oturmuş eski bir nişanlı seni rahatsız etmesin akrabaları olmasa istedigini yap derdim ama kendilerini oda bizim akrabamız diyerek haklı cıkarabilirler,kendi oyunlarına kendileri düssünler ve sende izle canını sıkma sakın
diğer mesajları okumadım ama kasti bişey yaptıklarından bahsetmiyor o kadın da o evin yeğeni sonuçta neden gelmeyecek neden oyun olsun bugüne kadar görüşmemişlerdir şimdi evlilik bağı da olunca yüzyüze bakacaklardır herkes yerini bilirse hiç de bişey olmaz 9 yıl geçmiş aradan
diğer mesajları okumadım ama kasti bişey yaptıklarından bahsetmiyor o kadın da o evin yeğeni sonuçta neden gelmeyecek neden oyun olsun bugüne kadar görüşmemişlerdir şimdi evlilik bağı da olunca yüzyüze bakacaklardır herkes yerini bilirse hiç de bişey olmaz 9 yıl geçmiş aradan
kusura bakma arkadaşımda hiç kimse eşinin eski nişanlısıyla kayınvalidesinin konuşmasını yada kayınvalidesinin evine gidip gelmesini hoş görmez... bu onur kırıcı bir davranıştır...bu olayı kız tarafı yapsa( kızının eski nişanlısıyla telefonda görüşse arada bir damadı yanındayken kızına eski nişanlının sevgilinin selamı var dese ) namus meselesi olur... ama biz kimseye gelmesin konuşmasın demiyoruz akrabası yada degil en azından gelinine ogluna saygı olarak onların yanında dikkat etmeli diger gelinininde bunu fırsat bilip kullanmasını önlemelidir
biz bunu genç yaşlarımızda düşünüyoruzda orta yada ileri yasdaki kadınlar mı düşünemiyor... bırakın allah askına hepimiz kadınız ve kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor
evet hazmedemedikleri eşimin bana ilgisi bana çok düşkün.akrabalar arasında eşimin bana ilgsini konuşuyorlar mış.kızda bunu duymuş kendide evliliğinde mutlu olamamamış bizim evliliğimize imrenmiş.
kaynanam kızın eşimle evlenmediğine pişman olduğunu söyledi.kızın ablası kaynanama demiş oda bana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?