Eşimin eski nisanlısı ve eltim

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
slm arkadaşlar ben 9 senelik evliyim .eşim benden önce teyzesinin kızınla ananesin zorunla nişanlanmış.kaynanam kızın bir yanlış hareketinden dolayı nişanı atmış.1 sene önce kaynanam kaynımı eşimin eski nişanlısının yiğeninle evlendirdiler.eltim bana karşı çok soğuk bende ondan o sıcaklığı alamadığım için bende soğuk davranıyorum.ilk zamanlar kaynanamın zorunla birkaçkere geldi bende gittim ama şimdi hiç gelip gitmiyoruz.eltim benim yanımda ve topluluğun yanında teyzesinle(eşimin eski nişanlısınınla konuşur)daha sonra kaynanama verir o da saatlerce konuşur sesimi çıkarmam ama bu bana saygısızca gelir.kaynanam eşimin eski nişanlısını evlerine çağırıyor.kaynanamın yiğeni eltimin teyzesi kaynanam eltim gelene kadar görüşmüyordu küstü yiğeninle şimdi hergün görüşüyorlar.şimdi eşimle evlerine gittiğimiz zaman karşılaşdığımızda ne yapacağımızı hangi tepkiyi vereceğimi düşünüyorum karar veremiyorum sizce karşlaşırsam hoş geldin desem otursam mı yoksa içeri girmeden çıksam mı?

Evet durum cok can sıkıcı ama sen yine de ağırlığını bozma derim ben, yani hoşgeldin demöen yeterli olur

ne munasebet...
ben ne konusurum ne o ortamda bulunurum...
kayinvalidenizin yaptigi da is degil...
akraba arasi duygusal iliskiler olunca boyle karmasalar yasaniyor dogal olarak...ama dikkat etmesi gerek...

sen 9 senedir evliymissin
yanliss davrandigi icin nisani atilan da o
senin dert etmene gerek yok
herhangi uzak bir misafire nasil davranicaksan oyle davran
unutma o evinin gelini sensin o ise degil
rahatsiz olacaksa o olsun sen hic olma

katılıyorum.Çocukluk yapmaya gerek yok eşinin annesnin yaptıgını onaylamıyorum tabıkı ama sen ağırlğını koru derim..

Kayınvalidenin yeğeniymiş, tabi ki o eve girip çıkacak. Buna asla karşı koyamazsın.
Burda kayınvalidenin hatası yok. Yeğeni ne de olsa...
Ama istersen kayınvalidenle konuşun o evdeyken size haber versin siz gitmeyin.
Ama çok rahatsız olunacak bir durum gibi gelmedi bana.
Zorla nişanlanmışlar. Belli ki eşin hiç sevmemiş en kısa zamanda da nişanı atmış.
Kıskanılacak bir durum yok.
İstersen çok samimi olmadan merhaba falan diyebilirsin.
Ne de olsa köprünün altından çok sular akmış. Adam sizinle evlenip yuva kurmuş.

Evet durum cok can sıkıcı ama sen yine de ağırlığını bozma derim ben, yani hoşgeldin demöen yeterli olur

nişan resimlerinide göstermişlerd bana sarılmışlar elele tutuşmuşlar nekadar kıskanmamak için sıksamda kendimi aynı ortamda olunrsam bunu düşünmeden nasıl yapabilir diyede düşünmüyor değilim.eşim de yanımda olursa onun tepkiside önemli

belkide senden bekledikleri budur tepki verip eşinin gözünde seni çocuklukla kıskançlıkla nitelendirecekler... eltin için iyi seyler düşünemiyorum allah herkese düşündüğünün iki katını yaşatsın canım... sen sakin ve gayet güler yüzlü olki hoşgeldin de gerekirse muhabbet etki ( çok zor biliyorum) amaçlarına ulaşamasınlar zaten şaşırıp kalırlar ve emin olki artık eskısı kadar görüşmeyebilirlerde....
bazı şeyleri çok taksan önemsesende eltine kayınvalidene zayıf yönlerini zaaflarını göstermeyeceksin görüşmeyecegi varsada görüşürler 9 yıllık bir evlilik taşlar yerine oturmuş eski bir nişanlı seni rahatsız etmesin akrabaları olmasa istedigini yap derdim ama kendilerini oda bizim akrabamız diyerek haklı cıkarabilirler,kendi oyunlarına kendileri düssünler ve sende izle canını sıkma sakın

kaynanam kızın eşimle evlenmediğine pişman olduğunu söyledi.kızın ablası kaynanama demiş oda bana dedi

Tatlım bu kız evlı mı?şöyle tiplere gıcık oluyorum kara çalı gibi her yere giriyolar....Bana biraz da suc kaynananda gıbı geldı madem nişanı attırdı ne hala sana laf taşıyo?Hem nişan resimlerini neden gösteriyorlar sana?Bence huzurunu bozmalarına izin verme

mutsuz bir evlilik geçirmiş ayrılmış

tabıkı kıskanıcaksın canım kıskanmayan kadın olur mu hiç? bende olsam kıskanırım ama sen kendıne zarar verırısın dusune dusune ben sana soylıyım sıkma tatlı canına yanı eşinnde senin yannda olması gerek tabıkı.Ama sen yine de dikkatli ol,tetikde ol sessiz kal dediysek de okadar değil yani.

katılıyorum.Çocukluk yapmaya gerek yok eşinin annesnin yaptıgını onaylamıyorum tabıkı ama sen ağırlğını koru derim..

bende arkadaşlara katılıyorum,hoşgeldin de başkada birşeyi takma kafana.planı olan varsa bozulsun

kaynanam kızın eşimle evlenmediğine pişman olduğunu söyledi.kızın ablası kaynanama demiş oda bana dedi

Aradan 9 yıl geçmiş. Kız o zaman 20 ise şimdi 29, o zaman 25 ise şimdi 34...
Neyin pişmanlığı? O atmamış ki nişanı eşin atmış...
Kayınvaliden bunu sana niye anlattı?
Valla çok saçma geldi bana...
1 2 yıl olsa neyse de 9 yıl olmuş. Hatta daha bile fazla.
Ben olsam hiç kafama takmam.
Ama eşimi de yalnız bırakmam.
Hain planları olabilir

aslında nişanı eşimde atmıyor. kaynanam, kızın kendini dinlemeyip yaptığı bir hareketten dolayı kaynanam sinirleniyor kaynanam atıyor.doğrusunu tam olarak bilmiyorum bazen eşim başka kaynanam başka anlatıyor.

Ben olsam çok rahatsız olurum canım...Hem madem o kadar iyiydi bu kızda nişanı niye attılar...

aradan 9 sene geçmiş yeni bir olay değil ki canım
niye dert ediyorsun ki kendine
gördüğün yerde selamını verirsin fazla muhabbet etmezsin olur biter
kıskandığını hiç belli etme bozuntuya verip kimseyi sevindirme

eltim özellikle ben oraya gittiğim zaman hemen telefona sarılır teyzesini arar konuşması bittimi kaynanama telefonu verir bunu eltim her gidişimde yapıyor beni görünce teyzesi geliyor aklına

ayyy ne gıcık tipler bunlar böyle.... bir kadının en büyük düşmanı hem cinsi oluyor maalesef insanlar bazı olaylarda kendilerini karşı tarafın yerine koyabilse böyle şeyler olmaz Allah onları bildiği gibi yapsın... bence mümkün oldukça uzak dur hepsinden... mecburen aynı ortamda bulunursan da selam ver mesafeli ve soğuk davran... allah sabır versin cnm.....

kaynımda daha önce nişanlandı kaynımın eski nişanlısının ismini duymaya bile tahammülü yok kaynanamlarda kesinlikle kaynımın nişanlısını konuşmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…