Eşimin eski nisanlısı ve eltim

tahammül sınırını merak ediyolar galiba....
kendınden ödün vermeden davran kii senin çekinecek neyin var bırak onlar cekınsın senden

aman ya küçük hesaplar peşindeki küçük zihniyetli insanlar işte... ama bu eski sevgili olayında eşinizin annesine gereken cevabı vermesi gerekirdi, biraz empati kursa iyi olur bence; sizin anneniz aynı cümleyi kursa kıyamet kopardı herhalde...!!!

eltim özellikle ben oraya gittiğim zaman hemen telefona sarılır teyzesini arar konuşması bittimi kaynanama telefonu verir bunu eltim her gidişimde yapıyor beni görünce teyzesi geliyor aklına

hastalıklı bir davranış, belki ona öyle yapmasını söylüyorlardır... seni rahatsız etmekte sakınca görmüyorlarsa sende onlarla görüşmeme hakkına sahipsin... ciddiye almamaya çalışın, ya da en azından öyle görünün ki amaçlarına ulaşamasınlar...

evet haklısın eşinin ailesine hiçbirşekilde içini anlatmıyacaksın çünkü her lafını başka yöne çekiyorlar zaman geliyor yanlış anlaşmalar oluyor.

mrb arkadasım oncelıkle sunu soyleyım hıc kafana takma bence ortada buyutulecek bır sey yok benımde esmın aılesı benden once coook once eltımın kız kardesını almayı dusunuyorlarmıs esımde onaylamıs sonra ne olmussa olmamıs neyse bız nısanlandık eltım basladı ıste esın cok sevıyordu kız kardesımı ıkısı bırbırını cok sevıyordu falan yanı on bes yıl oncekı mesele kadın evlenmıs cocukları var ama esım ortalıgı bulandırmaya calısıyor aynı sekılde kaynanam da ama ben hıc tınlamadım sonra evlendık gel zaman gıt zaman sonra kaynanam lara gıttık yabancı bırı var eltım dedı bu benım kız kardesım hanı esıme dusunduklerı neyse hosgeldın bes gıttın derken baktım kadın esımın yanına oturuyor falan boyle cok yakın ben hıc tınlamadım cunku esım hıc bakmadı ve ben soyle dusundum o benım esım onun degıl kı o artık onu sevmıyor benı sevıyor ve gozu benden baskasını gormuyor o yuzden aslında kendımı kotu hıssedecegıme daha kuvvetlı hıssttım cunku ooo benı sectı veee benımle

evet bunu eşime söyledim annem söylese sen düşünürdün senin düşündüğünü düşünürüm dedi ama o an birşey demedi yan yan bana bakdı duydum mu diye sadece.

kaynana işte yapacak kaynanalğnı..canm hiç takma üzülme üzülsen de çaktrma ona sevinmesin huzurunu bozdğnu zannederse mutlu olur pirim verme

Ortada bir art niyet var. evliliğin kıskanılıyor eşinin sana yakınlığı çekilemiyor demek ki. Allah evliliğine huzur versin Bence kafanı başka şeylerle meşgul et, spor yap kursa git kendi geliştir ve böyle gereksiz şeyleri konuşup hem eşinin dikkatini o tarafa çekme hem de kendini üzme. Ağırlığını olgunluğunu koru. Gereksiz sözleri duyma, duanı et, kaliteni bozma canım. Emin ol sen kazanırsın. Ağız dalaşının sonu yok çünkü, yüz göz olmanın sonu gelmiyor. Hanımefendiliğini bozma bence

ben susuyorum acaba onlar yandıkları ayıbı nezaman anlıyacaklar

Karşılaştığınız zaman hiç bozuntuya verme,surat asma sakın...Gayet mutlu,huzurlu bir şekilde hoşgeldin de..Samimi olma,fazla muhabbete de girme....Ama bu evin gelini benim,eşim beni sevdi ve aldı edası yüzünden eksik olmasın.....

geçen yaz tatilinde görümcemler geldi bende kaynanama gittim görümcemler yemek yapıyorlardı bende onlara yardım etmek için mutfağa gittim.elimi her uzattığıma öyle yapılmaz böyle yapılmaz köfteyi ben yoğururum abla dedim onuda yaptırmadı.herzaman evde yaptığım yemekler biliyorum nasıl yapıldığını senelerdir görümcemler öne geçerler bana sadece tuzu getir şeker getir ayak işlerine baktırırlar.bende alındım tabiki doğal olarak.görümcem bunu annesine anlatmış.beni diğer odada zannediyordu kaynanam halbuki yan odada oturdum telefonuma şarja takıyordum kaynanamın sesi geldi bir anda eltime ve görümcemlere anlatıyor eşimin nişanlısı alıngan değilmiş ben çok alınganmışım aramızda karşlılaştırma yapıyor o kız yüzsüzse ben ne yapayım.o an kafamdan aşağı kaynar su döküldü kim olsa alınmaz söyleyin.eltim yüzde yüz telefonda teyzesine anlatmıştır kaynanamın söylediklerini.ben buyum kendimi o kız öyle diye değişdiremem ki

eşime laf atıp konuşmaya çalışırsa peki ben o an ne yapmalıyım yine önemsememiş gibi yok yok ben ozaman dayanamam işte

sıkıcı bir durum karşılaşsan bile hiç bir şeye deme bence görmezden gel 9 senedir karşılaşmamanızda tuhaf

görümcem öyle yapılmaz böyle yapılır dedikten sonra bulaşıkları yıkadıktan sonra aynı leğende çorap yıkadı şartları şurtları yok adam beğenmezler

eşime laf atıp konuşmaya çalışırsa peki ben o an ne yapmalıyım yine önemsememiş gibi yok yok ben ozaman dayanamam işte
hiç konusu geçmedimi canım şimdiye kadar bu konuda eşine tavrını belli et bir şekilde oda görmezden gelsin konuşmasın tabi

senii çook ama çok iyi anladım okurken hatta kendi hissettiklerimlede ötrüştürdüm bu duyguyu yaşamayan bilemez ben de farklı bir durumla karşı karşıya gelmiştim kasım ayında...ben eşimi 2003 yılında tanıdım ve biz tam6 yıl sonra 2009da evlendik eşim benden önce aile dostunun kızı ile nişanlıymış benimle tanışmadan sadece 2 ay önce ayrılmışlar üstelik ve onu çok sevmiş biliyorum aileside kızı çok sevmişler benimsemişler ama 1 yıl nişanlı kalıp ayrılmış neyse çok uzattım sonra biz tanıştık ve evlendik bu arada içten içe hep acaba hala aklında varmıdır diye düşünmedim değil o kızda evlendi üstelik hemde bizden 1 yıl önce farklı bir şehirde yaşıyor ama düşünmüyor da değilim hala acaba görüşüyorlarmı diye...neyse geçen kasım ayında o kızın annesi geldi kayseriye eşim bana dediki annesini çok severim bana çok iyiliği dokundu görüşmeye beraber gidelimmi dedi tabiki HAYIR dedim eşime ama onun gitmesinede engel olmadım ve gidip görüştü halasgilde eşim eski naişanlısın annesi ile sadece sohbet ettik seni sordu bende anlattım dedi ama etkisini aylar boyunca atamadım iananın oyüzden yaşamayan bu duyguyu asla bilemez

Size ömür boyu mutluluklar ve huzur diliyorum Bence paşa Gönlün nasıl hükmetmek istiyorsa öyle davran ben de evde eşime kızardım kayınvalidemlerin yanında çok sevecen sıcak davranırdım onlar kudururlardı ama sen eşine annesinin böyle ben geldiğim zaman saçma sapan konuşmalara laf çarpıtmalarına artık bir son vermesini kibarca ikaz etmesini söyleyebilirsiniz Bu art niyetli düşüncelerinin herhalde ardı arkasının kesileceği yok bir uyarı yapılmasının şart olacağının kanısındayım

evet insan ister istemez huzursuz oluyor bu durumdan

saol canım allah herkezin mutlu yuvasını bozmasın arayada kara kediler girmesin

sıkıcı bir durum karşılaşsan bile hiç bir şeye deme bence görmezden gel 9 senedir karşılaşmamanızda tuhaf

kaynanam eşimin eski nişanlısınla eltim eve gelin gelene kadar küstü eltim gelince barıştı o yüzden karşılaşma olayımız olmadı.ama şimdi yiğenine gelirse kaynanamlarada gelecek karşılacağımız kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…