- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
slm arkadaşlar ben 9 senelik evliyim .eşim benden önce teyzesinin kızınla ananesin zorunla nişanlanmış.kaynanam kızın bir yanlış hareketinden dolayı nişanı atmış.1 sene önce kaynanam kaynımı eşimin eski nişanlısının yiğeninle evlendirdiler.eltim bana karşı çok soğuk bende ondan o sıcaklığı alamadığım için bende soğuk davranıyorum.ilk zamanlar kaynanamın zorunla birkaçkere geldi bende gittim ama şimdi hiç gelip gitmiyoruz.eltim benim yanımda ve topluluğun yanında teyzesinle(eşimin eski nişanlısınınla konuşur)daha sonra kaynanama verir o da saatlerce konuşur sesimi çıkarmam ama bu bana saygısızca gelir.kaynanam eşimin eski nişanlısını evlerine çağırıyor.kaynanamın yiğeni eltimin teyzesi kaynanam eltim gelene kadar görüşmüyordu küstü yiğeninle şimdi hergün görüşüyorlar.şimdi eşimle evlerine gittiğimiz zaman karşılaşdığımızda ne yapacağımızı hangi tepkiyi vereceğimi düşünüyorum karar veremiyorum sizce karşlaşırsam hoş geldin desem otursam mı yoksa içeri girmeden çıksam mı?
ben kıskançlığımı belli etmiyorum.ama ben eşimin yanında otururken eski sevgilinin selamı var seni soruyor evlendimi çocuğu varmı diyor ben sesimi çıkarmadım ama atık dayanamıyorum.belli etmedikce sanki daha çok üstüme geliyorlar.
eltim özellikle ben oraya gittiğim zaman hemen telefona sarılır teyzesini arar konuşması bittimi kaynanama telefonu verir bunu eltim her gidişimde yapıyor beni görünce teyzesi geliyor aklına
eltıden gorumceden arkadas dost olmaz bı sıkıntın olunca anlatmıycaksın dert yanmıycaksın sır wermıyceksın werdınmı onu cumle alem duyar kaynanaya gelınce cok ıyı kaynanalarda wardır ama kaynanayaada guwenıp derdını sıkıntını anlatmıycaksın bıgun gelır hepsını sana karsı kullanırlar
aman ya küçük hesaplar peşindeki küçük zihniyetli insanlar işte... ama bu eski sevgili olayında eşinizin annesine gereken cevabı vermesi gerekirdi, biraz empati kursa iyi olur bence; sizin anneniz aynı cümleyi kursa kıyamet kopardı herhalde...!!!
Ortada bir art niyet var. evliliğin kıskanılıyor eşinin sana yakınlığı çekilemiyor demek ki. Allah evliliğine huzur versinBence kafanı başka şeylerle meşgul et, spor yap kursa git kendi geliştir ve böyle gereksiz şeyleri konuşup hem eşinin dikkatini o tarafa çekme hem de kendini üzme. Ağırlığını olgunluğunu koru. Gereksiz sözleri duyma, duanı et, kaliteni bozma canım. Emin ol sen kazanırsın. Ağız dalaşının sonu yok çünkü, yüz göz olmanın sonu gelmiyor. Hanımefendiliğini bozma bence
Karşılaştığınız zaman hiç bozuntuya verme,surat asma sakın...Gayet mutlu,huzurlu bir şekilde hoşgeldin de..Samimi olma,fazla muhabbete de girme....Ama bu evin gelini benim,eşim beni sevdi ve aldı edası yüzünden eksik olmasın.....
hiç konusu geçmedimi canım şimdiye kadar bu konuda eşine tavrını belli et bir şekilde oda görmezden gelsin konuşmasın tabieşime laf atıp konuşmaya çalışırsa peki ben o an ne yapmalıyım yine önemsememiş gibi yok yok ben ozaman dayanamam işte
slm arkadaşlar ben 9 senelik evliyim .eşim benden önce teyzesinin kızınla ananesin zorunla nişanlanmış.kaynanam kızın bir yanlış hareketinden dolayı nişanı atmış.1 sene önce kaynanam kaynımı eşimin eski nişanlısının yiğeninle evlendirdiler.eltim bana karşı çok soğuk bende ondan o sıcaklığı alamadığım için bende soğuk davranıyorum.ilk zamanlar kaynanamın zorunla birkaçkere geldi bende gittim ama şimdi hiç gelip gitmiyoruz.eltim benim yanımda ve topluluğun yanında teyzesinle(eşimin eski nişanlısınınla konuşur)daha sonra kaynanama verir o da saatlerce konuşur sesimi çıkarmam ama bu bana saygısızca gelir.kaynanam eşimin eski nişanlısını evlerine çağırıyor.kaynanamın yiğeni eltimin teyzesi kaynanam eltim gelene kadar görüşmüyordu küstü yiğeninle şimdi hergün görüşüyorlar.şimdi eşimle evlerine gittiğimiz zaman karşılaşdığımızda ne yapacağımızı hangi tepkiyi vereceğimi düşünüyorum karar veremiyorum sizce karşlaşırsam hoş geldin desem otursam mı yoksa içeri girmeden çıksam mı?
senii çook ama çok iyi anladım okurken hatta kendi hissettiklerimlede ötrüştürdüm bu duyguyu yaşamayan bilemez ben de farklı bir durumla karşı karşıya gelmiştim kasım ayında...ben eşimi 2003 yılında tanıdım ve biz tam6 yıl sonra 2009da evlendik eşim benden önce aile dostunun kızı ile nişanlıymış benimle tanışmadan sadece 2 ay önce ayrılmışlar üstelik ve onu çok sevmiş biliyorum aileside kızı çok sevmişler benimsemişler ama 1 yıl nişanlı kalıp ayrılmış neyse çok uzattım sonra biz tanıştık ve evlendik bu arada içten içe hep acaba hala aklında varmıdır diye düşünmedim değil o kızda evlendi üstelik hemde bizden 1 yıl önce farklı bir şehirde yaşıyor ama düşünmüyor da değilim hala acaba görüşüyorlarmı diye...neyse geçen kasım ayında o kızın annesi geldi kayseriye eşim bana dediki annesini çok severim bana çok iyiliği dokundu görüşmeye beraber gidelimmi dedi tabiki HAYIR dedim eşime ama onun gitmesinede engel olmadım ve gidip görüştü halasgilde eşim eski naişanlısın annesi ile sadece sohbet ettik seni sordu bende anlattım dedi ama etkisini aylar boyunca atamadım iananın oyüzden yaşamayan bu duyguyu asla bilemez
Size ömür boyu mutluluklar ve huzur diliyorum Bence paşa Gönlün nasıl hükmetmek istiyorsa öyle davran ben de evde eşime kızardım kayınvalidemlerin yanında çok sevecen sıcak davranırdım onlar kudururlardı ama sen eşine annesinin böyle ben geldiğim zaman saçma sapan konuşmalara laf çarpıtmalarına artık bir son vermesini kibarca ikaz etmesini söyleyebilirsiniz Bu art niyetli düşüncelerinin herhalde ardı arkasının kesileceği yok bir uyarı yapılmasının şart olacağının kanısındayım
sıkıcı bir durum karşılaşsan bile hiç bir şeye deme bence görmezden gel9 senedir karşılaşmamanızda tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?