kaynımda daha önce nişanlandı kaynımın eski nişanlısının ismini duymaya bile tahammülü yok kaynanamlarda kesinlikle kaynımın nişanlısını konuşmazlar.
İyi de kaynının nişanlısı aileden değil ki...
Bence bu konunun üzerine çok düşme.
Eşine de belli etme rahatsızlığını, kayınvalidene de.
Ama sen yine de eşini asla yalnız bırakma
kaynanam kızın eşimle evlenmediğine pişman olduğunu söyledi.kızın ablası kaynanama demiş oda bana dedi
yuh ya ben boyle kaynanayla bı daha konusmazdım bu lafını da yuzune vururdum
bunlar seni huzursuz ve sinir etmek istiyorlar sakın belli etme sinir olduğunu amaçlarına ulaşamasınlar... bide bir kıskançlıkları hazmedemedikleri bişeyler var sanırım... bence her zamankinden daha dik dur... onlarda hasetlerinden çatlasınlar)
kaynımın nişanlısı akraba değil ama nasıl eltim rahatsız oluyorsa benide anlaması lazim
evet kaynanamın bunu bana anlatması çok saçma doğruda olsa yalanda olsa kaynanamın beni kıskandırmak için bunu bana anlattığını düşünüyorum çünkü öyle huyları vardır.
Hoş geldin deyip otursanızda..
İçerden dışarı çıkmasanızda
Eltiniz değer,kıymet bilmiyorsa,sizinle arayı kötü tutmak istiyorsa
siz ne yapsanız boş.
Boşuna sıkıntı yapıyorsunuz kendinize..Siz nasıl bir tepki versenizde,eltiniz gene
içinden geldiği gibi davranacaktır.
Nasıl davranırsa davransın,ben insanlığımı yapayım dersenizde boşa kürek çekmiş olursunuz.
Gönül ister ki keşke iyiliğinizin karşılığını alabilin..Umarım çok iyi iki dost olursunuz bir gün..
eltim özellikle ben oraya gittiğim zaman hemen telefona sarılır teyzesini arar konuşması bittimi kaynanama telefonu verir bunu eltim her gidişimde yapıyor beni görünce teyzesi geliyor aklına
ben hep arkadaş olamak istedim ama çok soğuk muhabbeti yok çok yapmacık hareketleri var.sanki hep rol yapıyor ben olduğum gibiyim bende ondan kendi gibi olmasını bekliyorum ama çok değişik biri.
Kişilerin huyları, birazda karşıdakilerle tetiklenir..Zaafınızın olduğunu sezinlemişse üstünüze elbette gelir kişi.
Konu ne olursa olsun, kişi kim olursa olsun karşımızdaki kişilere asla renk vermemeliyiz düşüncesindeyim..
ay ne gıcık. kasıtlı yapıyor. seni oyuna getirecek sinirlerini yıpratacak güya. ya aa versene bana telefonu bende konuşayım de. merhaba akrabayız ama tanışmadık hala de. kendine güven hatta kahkaha at. birgün gelsene buralara de beklerim de iyi günler de kapat. bunların suratını düşünemiyorum. kısasa kısas ... daha da sen gelince aramaz. arayamaz..seni kıskanç diye niteleyecekler. akrabalarımıza saygısızlık yapıyor diyecekler. hem sana neden eski nişan fotolarını gösteriyolar. ne kadar fesatlar yaa. hem galiba eşin annesinin sözünü çok dinliyor. annesinin isteğiyle nişan atılır mı ya? annesinin isteğiyle nişan atan boşanırda bana öle geliyor. aman yuvana sahip çım oyunlara gelme. sen oyna. bazen rol yapmak lazım maalesef.yaklaşık benzer durum bende de var eskiden eşimle bir akrabası arasında bir yakınlaşma oluyor herkes yakıştırıyor filan. sonra bi sebepten olmuyor.karşılaşırsam ne yapacam biliyomusun? herkesin gözü bizim üstümüzde oalcak.bende aa canım nasılsın filan diye mümkün olduğunca güler yüzle ve en şık halimle gidecem onunla karşılaşabileceğim yerlere.suçu yok belki karşıdakinin ama izleyenler ezilip büzüldüğümü görmesin güçlü görsün. kocana sakın onu kıskandığını belli etme. anlarsa üstüne daha çok gelebilir. kıskanılmayı seviyolar nedense?
Bir de ben bu eltiyle arkadaş olma isteğini anlamış değilim. Daha doğrusu arkadaş olmayı istemeyi değil de iyi anlaşamayınca üzülmeyi anlamıyorum.
Elti bu... Eltiyi biz seçmiyoruz ki... Arkadaşlarımızı biz seçeriz, kendi huyumuza suyumuza uygun anlaşabileceğimiz insanlarla arkadaş oluruz. Ama eltimizi seçen eşimizin erkek kardeşi... Ne kadar uyuşabiliriz ki biz bu insanla?
Tabi ilişkiler hep iyi olsun ama olmasa da umursamam ben.
Hayatımda eltiye gelene kadar arkadaşlarım var, kendi ailem, akrabalarım var...
Sen de umursama eltini.
bir cahilliktir etmişler siz üzerinde durmayın görünce de hiç önemsemeyin.
hiçbirşey yokmuş gibi pozitifolun. 9 yıllık bir evliliğiniz var değmez hiç takmaya....
o kız evlenmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?