tavrı ne biçim sertleşti hemde! adam üstüme yürüdü uzatma diye yagizlediği birşey var kesinlikle tavrının sertleşmesinden anlaşılıyo
off gelde işkinlenme dün şaka yapıyodu bugün bu iş ciddiye bindikçe tavrı değişti bence böyle yaparak sindirmeye çalışıyo üstüne gitmekten vazgeip işin peşini bırakmanı istiyo bence öğrenmeni istemediği her neysetavrı ne biçim sertleşti hemde! adam üstüme yürüdü uzatma diye yasavaş alanına döndü ev! sinir krizi geçirdim. bağırmaktan ağlamaktan boğazım sızlıyor şuanda
Kim kimi taciz etmis.anlamadim benne yazık ki
xperiaz nın eşiKim kimi taciz etmis.anlamadim ben
Evet bu da aklıma geliyor. Konuyu da baya geç saatte açmışım yaherkesler uyuyor herhalde.
Eşimle çok hızlı evlendik, o arada usulen 3-5 kişiye sordum ve demediklerini bırakmadılar arkasından "eşeğin alnından öpersin evlenirsen haberin olsun " diyen bile vardı.
Facebook'unun şifresini kırmıştım o dönem içinde 300 kıza yazılmış -belaltı- şeyler vardı.kızlar terslemiş defol git falan demiş.. Okuyunca ben böyle bir Ada'ma Nasıl aşık oldum 300 kız reddetmiş ben Nasıl düştüm diye Şoktan kahkaha krizine girip bir paket sigarayı içmiştim birkaç saat içinde.
Benim değil arkadaşımın Facebook'u yalanını söyledi klasik, ben de dedim ki yalan söylüyor olsa bile benden önce yazılmış hepsi. Ben şans vericem, ve bugüne kadar böyle bir konuda beni hiç pişman etmedi. Yalnışını görmedim.
Acaba kız bizi görse bişey anlatacak diye mi korkuyor diye de aklıma geldi, ama eşim kendisini sordurttuğumda arkasından neler söylendiğini duyduğumu biliyor. Yani kızın eşim hakkında söyleyeceği hiçbir şey umrumda olmaz. O yüzden o seçeceğim üstünde fazla durmadım
evet işte değil mi... benim söylediğim şehirlere hep yoğun zor diyor kendi istedikleri sanki çok sakin! samsun çok ağırmış izmir çok rahat!!!!!Ne sebeple, bi kere iş yükü az değil sahillerin eşim de polis, ailelerde orda değil anladığım kadarıyla
evet işte değil mi... benim söylediğim şehirlere hep yoğun zor diyor kendi istedikleri sanki çok sakin! samsun çok ağırmış izmir çok rahat!!!!!
bu bahsettiklerim polis olmadan önce yalnız. evlendiğimizde yeni polis oldu
olmadı.. ilk evlendiğimizde haliyle paronayak gibiydim. o zaman ankarada idik. avm de bir kıza gülümsediğini görmüştüm,tanıdık sandım ama yanından geçtik gittik. kimdi o dedim ne bileyim dedi. niye güldün dedim yoo gülmedim dedi. kendi gözümle gördüm güldüğünü oysa! büyüdü büyüdü olay ben avmyi ağlayarak terkettim. büyük kavga kopardım. o ilk ve sondu. sonra zaten buraya geldik. küçücük ve oldukça muhafazakar bir yer. herhangi bir sosyal ortam vs yok. işten eve evden işe gider gelir. arada arkadaşlarıyla (çok çok nadir ) maç izler. tlfu falan ortadadır.Eşini ne kadar tanıyosun, cok hızlı evlendik demişsin, falsolarının da üstünü örterek evlenmissin, seni uyaranlar olmuş, 3 senede yakaladığın birsey oldu mu
ya benim de içten içe içimden bu geçiyor galibaİzmir mi rahatmış pehh, ortam arıyo dicem lütfen kusura bakma
trabzon mersin samsun nasıl acaba? uyduruyor mu zor diye yoksa gerçekten mi zor oralar ?Bu arada İzmir o kadar rahat değil.
Benim erkek arkadaşım da İzmir'de polis.
Gecesi gündüzü yok adamın.
trabzon mersin samsun nasıl acaba? uyduruyor mu zor diye yoksa gerçekten mi zor oralar ?
ya hala benim büyüttüğümü söylüyor ya deliriyorum. ipleri kopardık bugün.. tlflarımı da açmıyor şimdi. bugün de bana işi düşmüştü kendi işimle alakalı. iş yerine geldi az önce. defol git ben yapmıyorum kime yaptırıyorsan yaptır dedim. arabanın anahtarını istedi. yok anahtar minübüsle git dedim kovdumMaşallah eşin bal arısı gibiymiş
Herkes kolay kolay bu tip insanlara güvenip evlenmez.
3 sene içinde güvenini sarsacak hiçbir şey yapmamış olmaması ilginç, gerçekten yapmadıysa da güzel fakat;
Bu konu benim acimdan irdelenmesi gereken bir olay olurdu şahsen.
Sakladığı bir sey var.
İyi bakılacak bir yön bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?