Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

gizlediği birşey var kesinlikle tavrının sertleşmesinden anlaşılıyo
tavrı ne biçim sertleşti hemde! adam üstüme yürüdü uzatma diye ya savaş alanına döndü ev! sinir krizi geçirdim. bağırmaktan ağlamaktan boğazım sızlıyor şuanda

Bir erkek, bir olay karsisinda bu kadar uste cikip sert yapiyorsa kesinlikle bir sey sakliyordur...

Reactions: anu
Yani hep topu bir tercih ki daha önce tercihi ben yapıcam demişsin cidden çok saçma tavırları

tavrı ne biçim sertleşti hemde! adam üstüme yürüdü uzatma diye ya savaş alanına döndü ev! sinir krizi geçirdim. bağırmaktan ağlamaktan boğazım sızlıyor şuanda
off gelde işkinlenme dün şaka yapıyodu bugün bu iş ciddiye bindikçe tavrı değişti bence böyle yaparak sindirmeye çalışıyo üstüne gitmekten vazgeip işin peşini bırakmanı istiyo bence öğrenmeni istemediği her neyse

M ManzaramDeniz

Eşini ne kadar tanıyosun, cok hızlı evlendik demişsin, falsolarının da üstünü örterek evlenmissin, seni uyaranlar olmuş, 3 senede yakaladığın birsey oldu mu

Ne sebeple, bi kere iş yükü az değil sahillerin eşim de polis, ailelerde orda değil anladığım kadarıyla
evet işte değil mi... benim söylediğim şehirlere hep yoğun zor diyor kendi istedikleri sanki çok sakin! samsun çok ağırmış izmir çok rahat!!!!!

Eşini ne kadar tanıyosun, cok hızlı evlendik demişsin, falsolarının da üstünü örterek evlenmissin, seni uyaranlar olmuş, 3 senede yakaladığın birsey oldu mu
olmadı.. ilk evlendiğimizde haliyle paronayak gibiydim. o zaman ankarada idik. avm de bir kıza gülümsediğini görmüştüm,tanıdık sandım ama yanından geçtik gittik. kimdi o dedim ne bileyim dedi. niye güldün dedim yoo gülmedim dedi. kendi gözümle gördüm güldüğünü oysa! büyüdü büyüdü olay ben avmyi ağlayarak terkettim. büyük kavga kopardım. o ilk ve sondu. sonra zaten buraya geldik. küçücük ve oldukça muhafazakar bir yer. herhangi bir sosyal ortam vs yok. işten eve evden işe gider gelir. arada arkadaşlarıyla (çok çok nadir ) maç izler. tlfu falan ortadadır.

yine ilk evlilik zamanları telefon arama kayıtlarını da takip ediyordum gizlice o da temiz çıktı

Maşallah eşin bal arısı gibiymiş
Herkes kolay kolay bu tip insanlara güvenip evlenmez.
3 sene içinde güvenini sarsacak hiçbir şey yapmamış olmaması ilginç, gerçekten yapmadıysa da güzel fakat;
Bu konu benim acimdan irdelenmesi gereken bir olay olurdu şahsen.

Sakladığı bir sey var.
İyi bakılacak bir yön bulamadım.

Bu arada İzmir o kadar rahat değil.
Benim erkek arkadaşım da İzmir'de polis.
Gecesi gündüzü yok adamın.

İzmir mi rahatmış pehh, ortam arıyo dicem lütfen kusura bakma
ya benim de içten içe içimden bu geçiyor galiba bekar olsam gerçekten çok isterdim ege akdeniz sahil ama eşimle gitmek zerre kadar gelmiyor içimden

bir de tipine baksan bu dediklerime inanman çok zor. akça pakça suratı var. yani sapıklık yapmasa iki laf etse zaten karşısındaki kızdan olumsuz cevap gelmesi küçk bir ihtimal. kendini düşürmüş rezil etmiş zamanında.

off... evet resmen kocama güvenmiyorum

Bu arada İzmir o kadar rahat değil.
Benim erkek arkadaşım da İzmir'de polis.
Gecesi gündüzü yok adamın.
trabzon mersin samsun nasıl acaba? uyduruyor mu zor diye yoksa gerçekten mi zor oralar ?

Canım kocan aranıyor, ankarada AVM de tanımadığı kıza gülümsemekle başladı ama gerisi gelmeden şarka geldi ne para yiyecek yer var ne de ortam, hayır bir de korkmuyor da bari de ki falancanın kızı falanca yerden arkadaşım, gözüne görmüşsün daha gülmed diyo

trabzon mersin samsun nasıl acaba? uyduruyor mu zor diye yoksa gerçekten mi zor oralar ?

Ya bu konular biraz özel burada yazmak ne kadar doğru olur bilemem.
Olmazsa özelden bir ara konuşuruz.
Ama bu aralar çok yoğun gerçekten.
Konuşmaya bile vaktimiz olmuyor.
Ki ayrı şehirlerdeyiz zaten.

ya hala benim büyüttüğümü söylüyor ya deliriyorum. ipleri kopardık bugün.. tlflarımı da açmıyor şimdi. bugün de bana işi düşmüştü kendi işimle alakalı. iş yerine geldi az önce. defol git ben yapmıyorum kime yaptırıyorsan yaptır dedim. arabanın anahtarını istedi. yok anahtar minübüsle git dedim kovdum

ama üstüme yürüdü yaa bu kadar aptal bir mesele bu kadar uzatılacak şey miydi! adam gibi anlatsa bunların hiçbiri yaşanmayacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…