Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

İşte bence eşin bil de isteme diye yapmış.
Aslında kendi istemiyor orayı sebep her şey olabilir ille kıza bağlama bence.

Bu arada o nereye gitmek istiyor. Çok istediği bir yer var mı?
ege akdeniz sahiller özellikle vurgu izmir de.

Polis eşi olarak ben de katılıyorum.
Eşim de ilk polis olduğu zaman ankara çekmiş kurada ama istanbul istiyormuş ankara isteyen bir arkadaşı ile değişmişler aynı sebebten.

Yaşadığı şehre gitseniz ''' yaaaaa onu görmek için gidiyooor işteeee'' diye tribe girecektiniz.

Adam gitse bir dert gitmese bir dert.

Yaşadığı şehre gitseniz ''' yaaaaa onu görmek için gidiyooor işteeee'' diye tribe girecektiniz.

Adam gitse bir dert gitmese bir dert.

Kendi demese konu sahibi kızın yaşadığı yeri falan bilmiyor ki, adam bir hoş istemiyorum diyebilir başka bir il konusunda ortak paydada buluşmaya çalışabilir

Belki de Samsunda eski sevgili falan yok.Sizi vazgecirmek icin kiskanmanizi saglamaya calisiyor.Gercekten orada olsa niye soylesin.Insan sen nereden biliyorsun der,sana ne der vs.

kızlar bence de eski nişanlı olayı falan değil mesele. AdAm_OLaCaK_KIZ ın dediği gibi ortam kurma peşinde. açıkça ikimiz de dile getiremediğimiz için bunları benim söylediğim muhafazakar olarak bilinen şehirlere kulp buldu buldu samsuna bir şey bulamayınca saçmaladı.
nefret ediyorum bu adamdan

O zaman karşınıza alıp açıkça beni salak yerine mi koyuyorsun, araştırdım dediğin yerler benim dediklerimden kac kat yorucuymus derdin ne deyin. tabi bunları dediğinizde her şeyin daha da sarpa sarma ihtimali var. Onu da hesaba katmak lazım.

Bence de adam ortam peşinde. Eski sevgilisiyle alakası yok meselenin. Madem 3 senedir siz fedakarlık edşyorsunuz. Bir 3 sene de o fedakarlık etsin. Resti çekin. Sert davranın. Bir kendine gelsin...

iyide samsun ve trb öğrenci kenti.. oralarda da gayet rahat yapar canı istedikten sonra..
samsun ordu giresun gayet ege sahilleri gibi plajları olan denize girilen şehirler..

ha illa turist peşinde koşacam takıntısı varsa bilemem ..

ama bana saçma geldi..

Belki.de ters köşe yapıyo Samsun da değil İzmir de biri var, adam güven veren bir adam değil ki,yanında karısı varken AVM de tanımadığı kızlara gülümseyen bir tip

Yapacak olan her yerde yapar zaten...

Velev ki de günahını alıyoruz adam sadece istemiyo,istediği şehir gayet masumane izmir, neden o kadar şarlıyo, üstüne yürümek falan ne ayak, hayır biz de tercih yaptık ilk tercihi yaptık istatistiklere birlikte baktık 3 4 gün öncede kesin tercihi yaptık bitti gitti

bence başka sebepleri var olabilir....fikri yapmak olsa yer mekan dinler mi??

vallahi bi samsunlu olarak yaşayın güzel memleketimde derim

tam memur şehri

Evet bir de elimizde istatistikler var çok kötü berbat dediği yerleri geçen sene isteyenler ilk 10 gibi.

Işten geldim kendini yatak odasına kilitlemiş beni almıyor zaten konuşacak birşey de kalmadı. Ne hali varsa görsün...

Keşke boşanmak bu kadar ağır gelmese.. Sevgili olsaydık da şimdi arkama bakmadan çekip gitseydim...

bide trip mi atıyo hasbam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…