ege akdeniz sahiller özellikle vurgu izmir de.İşte bence eşin bil de isteme diye yapmış.
Aslında kendi istemiyor orayı sebep her şey olabilir ille kıza bağlama bence.
Bu arada o nereye gitmek istiyor. Çok istediği bir yer var mı?
ege akdeniz sahiller özellikle vurgu izmir de.
Esin hakkındaki fikrim arandığı izmirin is yükü gayet çok samsundan çok olduğu kesin, Samsunu istememe nedeni kız falan değil bence tamamen izmiri ya da türevlerini istemesi, oraları istediği için samsunu istemiyor yani, seçtiğin diğer illere de kulp takmış zira, siz evlenip şarka geldiniz dimi, adam yeni polis olmuştu eli yeni para görmüştü, 3 yıllık evli ve 3 yıldır şarktasınız, adam ortam arıyo olay bu
Yaşadığı şehre gitseniz ''' yaaaaa onu görmek için gidiyooor işteeee'' diye tribe girecektiniz.
Adam gitse bir dert gitmese bir dert.
bunu bende düşündüm ama fesatlık mı yapıyorum diye geçirdim demek ki yapmıyor muşumTabiki isteyen her yerde yapar ama takdir edersin ki izmir antalya Muğla gibi turisti bol yerlerde o şansı 5 le çarp
İzmir'e gelin, en güzel kadınlar buradaege akdeniz sahiller özellikle vurgu izmir de.
Eğer gitmek istediği şehir İzmir'se oranın çalışma yükü Samsun'dan ve Karadeniz'in tüm illerinden daha ağırdır bence de.
Bana mantıklı gelmedi.
Sen ona ne de biliyor musun?
Sen beni salak mı sanıyorsun?
Forum Memurlar'da sordum özellikle o şehirlerde görev yapan tüm polislerden yorum aldım.
İzmir gibi Marmara'daki büyük şehirlerin çalışma şartları Karadeniz'den çok daha zor biliyorum.
Kaç yıldır senin şark hizmetin yüzünden buradayım ben.
Şimdi tercihler tamamen bana ait ve ağzını bile açma hakkın yok.
Yok ben istediğim yere gideceğim diyorsan.
Özgür bırakıyorum seni benden ayrılıp git.
İstediğimiz şehirlerde istediğimiz kişilerle yeni bir hayat kurarız problem yok.
İşine gelirse hadi byyee şimdi diye restini çek.
kimin için güzel kadınlar xperiaz için mi eşi için miİzmir'e gelin, en güzel kadınlar burada
kızlar bence de eski nişanlı olayı falan değil mesele.AdAm_OLaCaK_KIZ ın dediği gibi ortam kurma peşinde. açıkça ikimiz de dile getiremediğimiz için bunları benim söylediğim muhafazakar olarak bilinen şehirlere kulp buldu buldu samsuna bir şey bulamayınca saçmaladı.
nefret ediyorum bu adamdan
iyide samsun ve trb öğrenci kenti.. oralarda da gayet rahat yapar canı istedikten sonra..
samsun ordu giresun gayet ege sahilleri gibi plajları olan denize girilen şehirler..
ha illa turist peşinde koşacam takıntısı varsa bilemem ..
ama bana saçma geldi..
Yapacak olan her yerde yapar zaten...iyide samsun ve trb öğrenci kenti.. oralarda da gayet rahat yapar canı istedikten sonra..
samsun ordu giresun gayet ege sahilleri gibi plajları olan denize girilen şehirler..
ha illa turist peşinde koşacam takıntısı varsa bilemem ..
ama bana saçma geldi..
Evet bir de elimizde istatistikler var çok kötü berbat dediği yerleri geçen sene isteyenler ilk 10 gibi.Velev ki de günahını alıyoruz adam sadece istemiyo,istediği şehir gayet masumane izmir, neden o kadar şarlıyo, üstüne yürümek falan ne ayak, hayır biz de tercih yaptık ilk tercihi yaptık istatistiklere birlikte baktık 3 4 gün öncede kesin tercihi yaptık bitti gitti
Yapacak olan her yerde yapar zaten...
bide trip mi atıyo hasbamEvet bir de elimizde istatistikler var çok kötü berbat dediği yerleri geçen sene isteyenler ilk 10 gibi.
Işten geldim kendini yatak odasına kilitlemiş beni almıyor zaten konuşacak birşey de kalmadı. Ne hali varsa görsün...
Keşke boşanmak bu kadar ağır gelmese.. Sevgili olsaydık da şimdi arkama bakmadan çekip gitseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?