Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

üstünüze mi yürüdü bu konuyla alakalı o kısmı kaçırmışım..
çok fazla benci bir adam olabilir siz daha iyi tanırsınız eşinizi ..

Kendini yatak odasına kitlemek ne ayol

Bu arada eşim Samsun torpilsiz zor bari bunu söyleseydi bahane olarak diyo

yahu bende mi bir tuhaflık var anlamadım ki..
siz bu adamı bu şekli ile kabul edip evlenmişsiniz ( kızlara asılan yani ) daha sonra takipte etmişsiniz bir falsosunu görmemişsiniz.. şimdi adamın ortam yaratmaya çalışması varsayımı üzerinden boşanmayı düşünmeyi aklım almıyor.. ki tamamen bir varsayım..

bu ihtimali aklınızdan çıkararak sakince konuşsanız belki ortak bir nokta bulabilirsiniz..

Eşimin telefonundan giriyorum dediğimi hatırlıyorum ama başka eşimle ilgili ne dedim hatırlayamadım
geçen bi konu da eşime sordum konuyu bende hatırlamıyorum eşimin dediklerini desem konu sahibi daha çok üzülür o yüzden demiycem demiştin

geçen bi konu da eşime sordum konuyu bende hatırlamıyorum eşimin dediklerini desem konu sahibi daha çok üzülür o yüzden demiycem demiştin

Evet hatırladım da bunda ne sıkıntı var eşlerimiz polis olduğu için danıştım başka konuları da anlattığım oluyo, isteyen herkes zaten kk ta girip üye olmadan da okuyabiliyo

Kendini yatak odasına kitlemek ne ayol

Bu arada eşim Samsun torpilsiz zor bari bunu söyleseydi bahane olarak diyo
Tabii zaten tercih dışı da gelebilir... Samsun'dan önce uzlaştığımız 3 tercih vardı zaten. Samsun olursa ilk tercih olarak dahi olmayacak..

İlle de şurayı yazacaksın da diyemiyorum işleri tehlikeli zaten, Allah korusun gittiğimizde birşey gelse başına ömür boyu vicdan azabı çekerim. Gerçi o beni buraya hiç istemediğim halde getirdi. 1 sene boyunca dağın tepesindeki ulaşımı dahi olmayan köyde çalıştım. Bir ben bir iş arkadaşım 30 km gittik geldik her gün, kışın kamyonculardan yardım aldığım oldu zincir takmak için, soba kurdum 1 sene. Çok zor şartlarda çalıştım yani fakat eşimde hiç vicdan azabı olmadı.

Sonra benim için ilçeye geldik, şimdi ilçe merkezindeyim ve eski yerime göre çok daha rahatım. Eşimin çalışma saatleri ağırlaştı burda , hergün şikayet edip duruyor.

Yani uzlaşmazsak 10 sene birbirimizin dırdırını çekmek zorunda kalmak da var en iyi ihtimalle...

Benim ilk aklima gelen samsunda karsilasmak istemedigi sadece o kiz degil baskalarida var seninde karsilasmani birseyler duymani istemiyor kaciyor gibi okurken icimden gecen bu oldu

Nihayet sakinleştik ve doğru düzgün konuştuk. Ben senin eski erkek arkadaşımın yaşadığı şehire gitmek istemenden aşırı rahatsız olurdum, ince düşündüm kendimce ve senin rahatsız olacağını düşünerek istemedim. Lütfen kapatalım artık konuyu dedi.
Tercihlerde nihai olarak anlaştık. Benim isteklerime diretmedi bu defa sadece gerçekten çalışma şartları ağır olanları çıkardı.

Samsun'da eski kız arkadaşının yaşaması benim için sorun değil senin için sorun mu dedim , değil dedi ve yazmaya karar verdik.

Artık bu saatten sonra hayırlısı olsun hakkımızda..

Anlaşmanıza sevindim canım..

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun hayırlısı enişteyede selamımı söyle yalandan yere kafa patlattık sayesinde burda

Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim bile kafam karıştı Ama ben olsam Samsun'u yazdırırdım hem yazmama sebebi çok saçma hem de Samsun güzel şehir yaa

biriyle evlendiniz diye onun duygularının ve hislerinin sabit kalacağının garantisi yok. sizinle evli bile olsa koşullar değiştiğinde insanların hisleri de değişir. bugün size aşık olan bi hafta sonra bu fikrini değiştirebilir. bu kişi eşiniz bile olsa tapusunu almadınız sonuçta hepimiz insanız. eşinizde sizinle olan hayatını riske etmek istememiş ki gitmek istemiyor , ben olsam gitmezdim nasıl bu kadar "zaten bana aşık yaaa " " biz evliyiz ayrılamayız " diye güvenebiliyorsunuz hayret doğrusu. insanların geçmişteki güçlü hisleri küllenmiş ama bitmemiş olabilir.

ortada bilmedğiniz bir hikaye olabilir sizin sandığınızdan daha fazla sevmiş olabiliro kadını zamanında. hepimiz hayatta seçimler yapıyoruz ama koşullar değişince seçimlerde değişir.. kısaca bu kadar güven iyi değil bence. ben olsam riske etmezdim.

Bana da Samsun'da birilerine karşı işlediği bir suç var ondan kaçıyor gibi geldi. Yani belki kıza fiziki tacizde bulundu ve kızın bunu söylemesinden endişe ediyor. Yada bu tip kötü bir şeyler var gibi geldi.
Çünkü ilişkiler sevgililik falan geçmişte kalır kimse de düşünmez umursamaz. Onu takmamanı anlarım yani evet ilişkiyse geçmiş geçmişte kalır bugüne bakalım dersin de adam muhtemel sapık. Nasıl cesaret ettin evlendin ki...
Bu tip sapıklıkları defalarca utanmadan yapabilen adam her şeyi yapar üzgünüm ama bu değişecek bir şey değl. Bir insan sapıksa sapıktır yani evlenince düzelmez.
Bence iyice düşün ve araştır bu işin arkasını kötü bir şey gelecek oradan belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…