Evet bir de elimizde istatistikler var çok kötü berbat dediği yerleri geçen sene isteyenler ilk 10 gibi.
Işten geldim kendini yatak odasına kilitlemiş beni almıyor zaten konuşacak birşey de kalmadı. Ne hali varsa görsün...
Keşke boşanmak bu kadar ağır gelmese.. Sevgili olsaydık da şimdi arkama bakmadan çekip gitseydim...
la siz keşinle mi takılıyonuz kk daKendini yatak odasına kitlemek ne ayol
Bu arada eşim Samsun torpilsiz zor bari bunu söyleseydi bahane olarak diyo
la siz keşinle mi takılıyonuz kk da
yok sanki bi kaç konuda bu tarz msjlarını hatırlar gibiyimKendini yatak odasına kitlemek ne ayol
yok sanki bi kaç konuda bu tarz msjlarını hatırlar gibiyim
geçen bi konu da eşime sordum konuyu bende hatırlamıyorum eşimin dediklerini desem konu sahibi daha çok üzülür o yüzden demiycem demiştinEşimin telefonundan giriyorum dediğimi hatırlıyorum ama başka eşimle ilgili ne dedim hatırlayamadım
geçen bi konu da eşime sordum konuyu bende hatırlamıyorum eşimin dediklerini desem konu sahibi daha çok üzülür o yüzden demiycem demiştin
Tabii zaten tercih dışı da gelebilir... Samsun'dan önce uzlaştığımız 3 tercih vardı zaten. Samsun olursa ilk tercih olarak dahi olmayacak..Kendini yatak odasına kitlemek ne ayol
Nihayet sakinleştik ve doğru düzgün konuştuk. Ben senin eski erkek arkadaşımın yaşadığı şehire gitmek istemenden aşırı rahatsız olurdum, ince düşündüm kendimce ve senin rahatsız olacağını düşünerek istemedim. Lütfen kapatalım artık konuyu dedi.
Tercihlerde nihai olarak anlaştık. Benim isteklerime diretmedi bu defa sadece gerçekten çalışma şartları ağır olanları çıkardı.
Samsun'da eski kız arkadaşının yaşaması benim için sorun değil senin için sorun mu dedim , değil dedi ve yazmaya karar verdik.
Artık bu saatten sonra hayırlısı olsun hakkımızda..
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun hayırlısı enişteyede selamımı söyle yalandan yere kafa patlattık sayesinde burdaNihayet sakinleştik ve doğru düzgün konuştuk. Ben senin eski erkek arkadaşımın yaşadığı şehire gitmek istemenden aşırı rahatsız olurdum, ince düşündüm kendimce ve senin rahatsız olacağını düşünerek istemedim. Lütfen kapatalım artık konuyu dedi.
Tercihlerde nihai olarak anlaştık. Benim isteklerime diretmedi bu defa sadece gerçekten çalışma şartları ağır olanları çıkardı.
Samsun'da eski kız arkadaşının yaşaması benim için sorun değil senin için sorun mu dedim , değil dedi ve yazmaya karar verdik.
Hakkınızda hayırlısı olsunNihayet sakinleştik ve doğru düzgün konuştuk. Ben senin eski erkek arkadaşımın yaşadığı şehire gitmek istemenden aşırı rahatsız olurdum, ince düşündüm kendimce ve senin rahatsız olacağını düşünerek istemedim. Lütfen kapatalım artık konuyu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?