- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Öncelikle ortalık böyleyken gezmeye giden ex nişanlı için "ay bu aile ne kadar rahat böyle gezmeye gidiyorlar ortalık bu haldeyken" derdim ama benim kvlerde ne işim var işte bunu açıklayamazdım
Belki de konu sahibinin eşi demiştir ille de orda olcaz diyeo değil de bir insan neden karantinayı kayınvalideyle bir arada geçirmek ister ki? Çok saçma değil mi?
Geldi esimin kuzeni olur kendisiKızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruzEşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?
Oldu.Esimin kuzeni olur kendisiKızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruzEşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?
Yalnız senin eş aileside anasının gözüymüş heeeBenim eşimin eski sevgilisi halasının kızı 5 sene sevgili kalıp ayrılmışlar şuan kızda evli bi çocuğu var eşim kaynanam ben kızın evine gittik seni çok iyi anlıyorum gittiğim zaman biliyordum tabiki ama biraz mecburiyetten gittim malesef ama ikisindende o hissi almadım kapılmadım sadece rahatsızlık duydum orada olmaktan eşi de zaten duymuş galiba biz döndükten sonra kızmış kıza adam haklı yaşanmışlık var sonuçta ister istemez rahatsızlık oluyor eşinin yapmayacagını bilsen bile
Ve bende eşime dedim ne işımız vardı gittik kaldık tamam sen öyle birsey düşünmezsin ama kim olursa olsun rahatsız oluyor adamda rahatsız olup kızmıs sokakta kalalım yine onlara daha gitmeyelim dedim
Ben oturdugum bölgede hastane uyutma uyuşturma yapmadan kürtaj yapıyordu yol bize 3 saat sürüyor diye eve dönemedik malesef kürtaj olmam gerekti bebegimin kalbi durmuştu malesef o gün kürtaj oldum hastanede kalırım sandım fakat yer yok diye gece 3 de taburcu ettiler tek çarem oraya gitmek oldu o kürtaj üzüntüsü agrısı narkoz etkisi benim kafam yerimde degildi zaten bebegin kalbini durdugunu ögrendigimden beri nen ne yaptıgımı bilmiyordum olayın sonrası eve geldiğim zaman idrak ettim naptım diye esimede kızdım konusmadımYalnız senin eş aileside anasının gözüymüş heee
Keşke gitmeseydin
Çok üzüldüm ya ne olursa olsun keşke böyle bir şey yapmasalardı :/Ben oturdugum bölgede hastane uyutma uyuşturma yapmadan kürtaj yapıyordu yol bize 3 saat sürüyor diye eve dönemedik malesef kürtaj olmam gerekti bebegimin kalbi durmuştu malesef o gün kürtaj oldum hastanede kalırım sandım fakat yer yok diye gece 3 de taburcu ettiler tek çarem oraya gitmek oldu o kürtaj üzüntüsü agrısı narkoz etkisi benim kafam yerimde degildi zaten bebegin kalbini durdugunu ögrendigimden beri nen ne yaptıgımı bilmiyordum olayın sonrası eve geldiğim zaman idrak ettim naptım diye esimede kızdım konusmadım
Evet ama inanın o durumda ne yaptığımı bilmiyordum ama allah var kız çok cok iyi davrandı gece 3 de corba yaptı acı ekşi yememem icin saolsun . Zaten ben esime dedim ölsemde hastanede yatır oraya götürme bi dakine çünkü hastanemizde bir cok eksik oldugu icin mecbur o ile gidiyoruz büyük sorunlardaÇok üzüldüm ya ne olursa olsun keşke böyle bir şey yapmasalardı :/
Ben de orda kaldımya nasıl geziyor millet ona takıldım biz boşuna eve tıkıyoruz kendimizi valla
Hiç sorma ya daha fazla konuşup da kadınları üzerime salmak istemiyorum dayak yerim bu kadına karşı tek başıma olursamÇok doğru bir yere parmak bastınız burdaki kadınlar anlaşmış gibi aynı şeyleri söylüyor 'eskide kalmış kalmasa zaten sen olmazdın'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?