Eşimin eski sevgilisi bir anda ortaya çıktı

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
963
605
303
Merhaba arkadaşlar ben 2 buçuk aylık evliyim bugün eşimin eski sevgilisi onu aradı bana hemen söyledi kızada ben artık evliyim demiş benden saklamadı hiç ama durumu anlattı eşim o kızı çok sevmiş eğer evli olduğumu öğrenmeseydi kız tekrardan birlikte olmak isterdi kız dedi tanışmalarını anlattı bana sürekli sarıldı öptü ama benim hiç içimden gelmedi bana söylemedi ama evli olmasaydık oda yeniden onunla birlikte olmak isterdi çünkü bahsederken bile çok fazla o kızı sevdiğini zamanında her şeyi onun için yapardım dedi ama var bunda bi hayır olmamasında bak seninle evlendik dedi ama benim içim çok sıkıntılı bana bir akıl verin ne yapmalıyım ben

olmamış ayrılmışlar ... daha neyi kovalıyor eşin ..
evli olmasaydım bilmem ne diyor ... sana analtması dürüst bir davranış ama dediği gibi mi olay . yer yapıyor olmasın ne bileyim seni ürkütmek gibi olmasın ama ...
bu eskiler niye hortlar zaten hiç anlamam ... bitmiş gitmiş artık zaten olsaymış olurmuş yani zamanında ..

olmamış ayrılmışlar ... daha neyi kovalıyor eşin ..
evli olmasaydım bilmem ne diyor ... sana analtması dürüst bir davranış ama dediği gibi mi olay . yer yapıyor olmasın ne bileyim seni ürkütmek gibi olmasın ama ...
bu eskiler niye hortlar zaten hiç anlamam ... bitmiş gitmiş artık zaten olsaymış olurmuş yani zamanında ..
Zaten beni de ürküten bu kız tekrar birlikte olmak isterdi dedi kendisi için demedi ama bence oda isterdi

Eşin sanki evliliğin monotonlaştığını düşünüyor da seni kıskandırıp heyecan mı katmak istiyor ?
yani bu bildiğin kendini pazarlamak . Bak eski sevgilim bile hala evli olmasaydım beni isterdi, kıymetimi bil hatun .... vs vs

Senden ya sexi bir gece bekliyor yada iyi bir dayak :KK48:

ikisini de tarafını sen seç :KK71:

Umarım öyledir hakkını yiyemem benim içinde çok fedakarlık yaptı ama kıskandım sanırım
İstese kıza evli olduğunu söylemeyebilirdi size de bu olayı hiç anlatmayabilirdi.Üzmeyin kendinizi bence.Belki o da bi parça sizi kıskandırmak istemiştir ama aksi gibi bi durum olduğunu sanmıyorum.

Beş yıl öncenin daha tatavasını mı yapıyorlar kız kaçsaymış madem zamanında şimdi ne arıyor eşini eşinin de gönlü ondaysa daha ne seninle evlenmiş
Gece gece gene sinirim zıpladı be...

Ay valla böyle saçma iş mi olur koskoca beş yıl geçmiş. Beş ay önce ayrıldığım adamı ha diyince arayamam yeni düzen kurmuştur derim. Bazı insanlar çok şuursuz.

Beş yıl öncenin daha tatavasını mı yapıyorlar kız kaçsaymış madem zamanında şimdi ne arıyor eşini eşinin de gönlü ondaysa daha ne seninle evlenmiş
Gece gece gene sinirim zıpladı be...
Bi anlasam şimdi değil önceden çok sevmişmiş onu bi çok kız arkadaşı olmuş ama en çok onu sevmişmiş

Evet kızın ailesi kabul etmemiş kızda bırakmış sonra tekrar başlamışlar ama yine olmamış bu olay olalı 5 yıl olmuş

Onu sevseydi sizinle evlenmezdi mantigina ben pek katilmiyorum.
Herkes asik oldugu insanla evlenemiyor hayat bu, her evlilikte ask evliligi degil bu bir gercek.
Kavga gurultu anlasamayip ayrilsalarmis yipranmislar adam da yolunu secmis derdim ama durum oyle degilmis.

Esiniz bana evlilige saygisi olan karisina saygisi olan birisi gibi geldi zira sizden saklamamis,
ama sizinle kor kutuk asik bir sekilde evlendigini dusunmuyorum acikcasi,
zira siz de kocanizi bizden daha iyi taniyan birisi olarak evli olmasaydik denerlerdi gene diyebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Ay valla böyle saçma iş mi olur koskoca beş yıl geçmiş. Beş ay önce ayrıldığım adamı ha diyince arayamam yeni düzen kurmuştur derim. Bazı insanlar çok şuursuz.
Aman bunlar evlense birbirlerini gırtlaklarlardı da ayrı olunca birbirlerine şirin gözüküyorlarsa demek....

Herkes asik oldugu insanla evlenemiyor hayat bu, her evlilikte ask evliligi degil bu bir gercek.
Kavga gurultu anlasamayip ayrilsalarmis yipranmislar adamda yolunu secmis derdim ama durum oyle degilmis.

Esiniz bana evlilige saygisi olan karisina saygisi olan birisi gibi geldi zira sizden saklamamis,
zira siz de kocanizi bizden daha iyi taniyan birisi olarak evli olmasaydik denerlerdi gene diyebiliyorsunuz.
Bizde severek evlendik benim ailemde istemedi ama ben vazgeçmedim oda öyle ben hep beklerim seni dedi hatta ben kaza geçirdim hastanede bekledi beni ailem onu istemezken zamanla bizimkiler ikna oldu evlendik

Kavga gurultu anlasamayip ayrilsalarmis yipranmislar adamda yolunu secmis derdim ama durum oyle degilmis.

Doğru tespit.

Back
X