- 25 Mayıs 2015
- 964
- 608
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Evet kızın ailesi kabul etmemiş kızda bırakmış sonra tekrar başlamışlar ama yine olmamış bu olay olalı 5 yıl olmuşNeden olmamis, aileler mi istememis?
Zaten beni de ürküten bu kız tekrar birlikte olmak isterdi dedi kendisi için demedi ama bence oda isterdiolmamış ayrılmışlar ... daha neyi kovalıyor eşin ..
evli olmasaydım bilmem ne diyor ... sana analtması dürüst bir davranış ama dediği gibi mi olay . yer yapıyor olmasın ne bileyim seni ürkütmek gibi olmasın ama ...
bu eskiler niye hortlar zaten hiç anlamam ... bitmiş gitmiş artık zaten olsaymış olurmuş yani zamanında ..
Umarım öyledir hakkını yiyemem benim içinde çok fedakarlık yaptı ama kıskandım sanırımSeni sevmese olmamasında bi hayır var bak seninle evlendik der miydi?Kendi kendine kuruntu yapma bence zannettiğin gibi bi şey yok ortada
Kesinlikle öyle ona güvenim tam aslında ama içim acıyoEşinize de bravo yani, zamanında sevdiysen sevdin kardeşim iki beyaz yalan söylesen ne olur. İçinize öküz oturmuştur şimdi. Sinir oluyorum bu evlendikten sonra hortlayan eski sevgililere.
İstese kıza evli olduğunu söylemeyebilirdi size de bu olayı hiç anlatmayabilirdi.Üzmeyin kendinizi bence.Belki o da bi parça sizi kıskandırmak istemiştir ama aksi gibi bi durum olduğunu sanmıyorum.Umarım öyledir hakkını yiyemem benim içinde çok fedakarlık yaptı ama kıskandım sanırım
Beş yıl öncenin daha tatavasını mı yapıyorlar kız kaçsaymış madem zamanında şimdi ne arıyor eşini eşinin de gönlü ondaysa daha ne seninle evlenmiş
Gece gece gene sinirim zıpladı be...
Bi anlasam şimdi değil önceden çok sevmişmiş onu bi çok kız arkadaşı olmuş ama en çok onu sevmişmişBeş yıl öncenin daha tatavasını mı yapıyorlar kız kaçsaymış madem zamanında şimdi ne arıyor eşini eşinin de gönlü ondaysa daha ne seninle evlenmiş
Gece gece gene sinirim zıpladı be...
Evet kızın ailesi kabul etmemiş kızda bırakmış sonra tekrar başlamışlar ama yine olmamış bu olay olalı 5 yıl olmuş
KesinlikleAy valla böyle saçma iş mi olur koskoca beş yıl geçmiş. Beş ay önce ayrıldığım adamı ha diyince arayamam yeni düzen kurmuştur derim. Bazı insanlar çok şuursuz.
Aman bunlar evlense birbirlerini gırtlaklarlardı da ayrı olunca birbirlerine şirin gözüküyorlarsa demek....Ay valla böyle saçma iş mi olur koskoca beş yıl geçmiş. Beş ay önce ayrıldığım adamı ha diyince arayamam yeni düzen kurmuştur derim. Bazı insanlar çok şuursuz.
Bizde severek evlendik benim ailemde istemedi ama ben vazgeçmedim oda öyle ben hep beklerim seni dedi hatta ben kaza geçirdim hastanede bekledi beni ailem onu istemezken zamanla bizimkiler ikna oldu evlendikOnu sevseydi sizinle evlenmezdi mantigina ben pek katilmiyorum.
Herkes asik oldugu insanla evlenemiyor hayat bu, her evlilikte ask evliligi degil bu bir gercek.
Kavga gurultu anlasamayip ayrilsalarmis yipranmislar adamda yolunu secmis derdim ama durum oyle degilmis.
Esiniz bana evlilige saygisi olan karisina saygisi olan birisi gibi geldi zira sizden saklamamis,
ama sizinle kor kutuk asik bir sekilde evlendigini dusunmuyorum acikcasi,
zira siz de kocanizi bizden daha iyi taniyan birisi olarak evli olmasaydik denerlerdi gene diyebiliyorsunuz.
Doğru tespit.Onu sevseydi sizinle evlenmezdi mantigina ben pek katilmiyorum.
Herkes asik oldugu insanla evlenemiyor hayat bu, her evlilikte ask evliligi degil bu bir gercek.
Kavga gurultu anlasamayip ayrilsalarmis yipranmislar adamda yolunu secmis derdim ama durum oyle degilmis.
Esiniz bana evlilige saygisi olan karisina saygisi olan birisi gibi geldi zira sizden saklamamis,
ama sizinle kor kutuk asik bir sekilde evlendigini dusunmuyorum acikcasi,
zira siz de kocanizi bizden daha iyi taniyan birisi olarak evli olmasaydik denerlerdi gene diyebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?