Eşimin eski sevgilisi bir anda ortaya çıktı

İstese kıza evli olduğunu söylemeyebilirdi size de bu olayı hiç anlatmayabilirdi.Üzmeyin kendinizi bence.Belki o da bi parça sizi kıskandırmak istemiştir ama aksi gibi bi durum olduğunu sanmıyorum.
Peki Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana sarılıyor içimden gelmiyor

Durustluk bu ise ben almayayim kardesim. Bosanma ile tehdit et bakalim bakalim tekrar deneyecekler mi? Laf...

Bence açıkça söyle kırıldığın şeyleri.Hala onu mu seviyorsun deme tabiki ama onun yazmasından evli olmasam yine beni hayatına almak isterdi demesinden rahatsız olduğunu bilsin.
Çok da duygusal şeyler düşünme yani sarılmak icimden gelmiyor falan çok aşırı bir tepki bana kalırsa.Konuş ve zamana bırak.O kızı stalklama kendini onla kıyaslama.Olmuş bitmiş bi şey eğer gerçekten sevseydi napar eder onunla evlenirdi zaten.Ki senin içinde mücadele etmiş sevmese neden çabalasın?Onu sevse onun için çabalardı senin için değil.
Kötü şeyler düşünme herkes de ateşe körükle gitmiş ama buradaki yorumlara çok takılma derim ben.

Bizde severek evlendik benim ailemde istemedi ama ben vazgeçmedim oda öyle ben hep beklerim seni dedi hatta ben kaza geçirdim hastanede bekledi beni ailem onu istemezken zamanla bizimkiler ikna oldu evlendik

Elbetteki sevmistir, insan tiksindigiyle evlenemez zaten mesela.
Illaki guzel anilariniz guzel vakitleriniz olmustur birbirinizle ilgilenmeniz fedakarliklariniz vb,
ben duygu yogunlugundan bahsediyorum. Ne demek istedigimi anladiginizi dusunuyorum.

. Numarasını degiştir eşinin birde sosyal medya hesaplarını kapat bi süre kafan rahat olması için gerçi eşin saklamamış daha sonra duymaktan daha iyidir baştan söylemesi dürüst yani eşin

Haklısınız mesela bugün bana kızın aradığını söyleyip detaylı anlatmadan önce sen benim bitanemsin dedi bende şaşkın baktım yüzüne yemin ediyorum ya dedi öptü beni

Mesela onu salonda yalnız bıraktım yatak odasına geçtim o birlikte video seyretmekten yanaydı habire sarılıp duruyordu buda beni ürküttü açıkçası hep sarılır ama bugün niye bu kadar çok

Bizde severek evlendik benim ailemde istemedi ama ben vazgeçmedim oda öyle ben hep beklerim seni dedi hatta ben kaza geçirdim hastanede bekledi beni ailem onu istemezken zamanla bizimkiler ikna oldu evlendik

Kizin ailesi istememis. sizin aileniz istenemis. esinizde bir sorun mu var?

Benzer bir durumu yasamistik biz de. esimin upuzun yillar flort ettigi kadin faceden mesaj atmisti, ki henuz daha evlenmemistik. esim mesaji gormus okumamis, bir bahaneyle benden facedeki mesajlarina bakmami istedi. oradaki mesaji da silip kisiyi engeller misin sana zahmet ben okumak bile istemiyorum ne yazdığını dedi. istersen oku ben buna karisamam dedim okumadi ve sert bir dille o kisiden bir daha bahsedilmemesini istedigini soyledi ve gercekten de bahsetmedik. Esiniz durustluk yapmis ama bence biraz da simarmis. kizin niyetini anlatmasi bana hic olgunca gelmedi. yerinizde olsam ben de kirilirdim.

Erkekler istemeyerek patavatsiz bir sekilde cümle kurarlar. Egerki gecmisini bir kenara firlatma hevesi olmasaydi, inan seni es olarak almaya cesaret etmezdi. Olmus bitmis gecmis. Anlatirken de elbette anilar da insani didikler, bu normal.

Zaten beni de ürküten bu kız tekrar birlikte olmak isterdi dedi kendisi için demedi ama bence oda isterdi
isterdi istemezdi geçicek onları ...
sonuçta artık senle evli yolunu çizmiş . yok bekar olsaydım o beni isterdi yok bilmem ne . ee zamanında bekarmış sen mi ayrırdın onları . yapamamış ayrılmışlar ...olmuyorsa olmuyordur yani ..

"Evli olmasaydim tekrar birlikte olmak isterdi" cumlesi nedir ya? Ne yani mesaj mi veriyor burda sana? Bak hala benimle birlikte olmak isteyenler var der gibi.iç gıcıklatan bi cumle.ayrintisiyla niye anlatiyo onu da anlamadim.5 yil once gorusmustuk olmadi aileler istemedi deyip konuyu kapatabilirdi. Bence o kizi sen esinin telefonundan engelle.ve sık sık kontrol et.esin de bu mevzuyu tekrar acarsa ayrintili anlatmasina musade etme yani sonucta gecmiste kaldi gitti.

Bi anlasam şimdi değil önceden çok sevmişmiş onu bi çok kız arkadaşı olmuş ama en çok onu sevmişmiş
seninkide benim ki gibi çok bosbogaz galiba :)
anlattirma eskiyi yani oyle teelfonu fln desin tabide , oturup su sayoda sevgilim oldu bunu yaptim demesin kendine sakla duymak sitemiyorum de
alan almis iste daha niye kendini kaf daginin tepesine çiakrmaya çalisiyon

esin kotu bisey yapacak olsa sana demezdi hiç ona takilma bence ama geçmisi dillendirip durmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…