- 25 Mayıs 2015
- 964
- 608
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Peki Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana sarılıyor içimden gelmiyorİstese kıza evli olduğunu söylemeyebilirdi size de bu olayı hiç anlatmayabilirdi.Üzmeyin kendinizi bence.Belki o da bi parça sizi kıskandırmak istemiştir ama aksi gibi bi durum olduğunu sanmıyorum.
Merhaba arkadaşlar ben 2 buçuk aylık evliyim bugün eşimin eski sevgilisi onu aradı bana hemen söyledi kızada ben artık evliyim demiş benden saklamadı hiç ama durumu anlattı eşim o kızı çok sevmiş eğer evli olduğumu öğrenmeseydi kız tekrardan birlikte olmak isterdi kız dedi tanışmalarını anlattı bana sürekli sarıldı öptü ama benim hiç içimden gelmedi bana söylemedi ama evli olmasaydık oda yeniden onunla birlikte olmak isterdi çünkü bahsederken bile çok fazla o kızı sevdiğini zamanında her şeyi onun için yapardım dedi ama var bunda bi hayır olmamasında bak seninle evlendik dedi ama benim içim çok sıkıntılı bana bir akıl verin ne yapmalıyım ben
Neden pekiEşin saçmalamış resmen
Bence açıkça söyle kırıldığın şeyleri.Hala onu mu seviyorsun deme tabiki ama onun yazmasından evli olmasam yine beni hayatına almak isterdi demesinden rahatsız olduğunu bilsin.Peki Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana sarılıyor içimden gelmiyor
Bizde severek evlendik benim ailemde istemedi ama ben vazgeçmedim oda öyle ben hep beklerim seni dedi hatta ben kaza geçirdim hastanede bekledi beni ailem onu istemezken zamanla bizimkiler ikna oldu evlendik
. Numarasını degiştir eşinin birde sosyal medya hesaplarını kapat bi süre kafan rahat olması için gerçi eşin saklamamış daha sonra duymaktan daha iyidir baştan söylemesi dürüst yani eşinPeki Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana sarılıyor içimden gelmiyor
Haklısınız mesela bugün bana kızın aradığını söyleyip detaylı anlatmadan önce sen benim bitanemsin dedi bende şaşkın baktım yüzüne yemin ediyorum ya dedi öptü beniBence açıkça söyle kırıldığın şeyleri.Hala onu mu seviyorsun deme tabiki ama onun yazmasından evli olmasam yine beni hayatına almak isterdi demesinden rahatsız olduğunu bilsin.
Çok da duygusal şeyler düşünme yani sarılmak icimden gelmiyor falan çok aşırı bir tepki bana kalırsa.Konuş ve zamana bırak.O kızı stalklama kendini onla kıyaslama.Olmuş bitmiş bi şey eğer gerçekten sevseydi napar eder onunla evlenirdi zaten.Ki senin içinde mücadele etmiş sevmese neden çabalasın?Onu sevse onun için çabalardı senin için değil.
Kötü şeyler düşünme herkes de ateşe körükle gitmiş ama buradaki yorumlara çok takılma derim ben.
Sosyal medya hesabı Yok eşimin hiçbirini kullanmıyor. Numarasını degiştir eşinin birde sosyal medya hesaplarını kapat bi süre kafan rahat olması için gerçi eşin saklamamış daha sonra duymaktan daha iyidir baştan söylemesi dürüst yani eşin
Nasıl yaniEşinize dikkat edin
Bizde severek evlendik benim ailemde istemedi ama ben vazgeçmedim oda öyle ben hep beklerim seni dedi hatta ben kaza geçirdim hastanede bekledi beni ailem onu istemezken zamanla bizimkiler ikna oldu evlendik
isterdi istemezdi geçicek onları ...Zaten beni de ürküten bu kız tekrar birlikte olmak isterdi dedi kendisi için demedi ama bence oda isterdi
Ya eşimin kökeni Doğu o yüzden bu konulara fazla girmek istemiyorumKizin ailesi istememis. sizin aileniz istenemis. esinizde bir sorun mu var?
seninkide benim ki gibi çok bosbogaz galiba :)Bi anlasam şimdi değil önceden çok sevmişmiş onu bi çok kız arkadaşı olmuş ama en çok onu sevmişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?