- 25 Mayıs 2015
- 964
- 610
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bilmiyorum kız sana ve eşine mutluluklar falan yazmışbence toptan hattını değiştirsin ..
Belki de dillendirmesi beni çok sıktıseninkide benim ki gibi çok bosbogaz galiba :)
anlattirma eskiyi yani oyle teelfonu fln desin tabide , oturup su sayoda sevgilim oldu bunu yaptim demesin kendine sakla duymak sitemiyorum de
alan almis ite daha niye kendini kaf daginin tepesine çiakrmaya çalisiyon
esin kotu bisey yapacak olsa sana demezdi hiç ona takilma bence ama geçmisi dillendirip durmasin
BAllandıra ballandıra anlatmadığı kalmış bi. Ben bu konuşmadan heralde eskiyi özlüyo hala falan derdimNeden peki
Esinize, durustluk yapiyorsun ama abartiyorsun. neredeyse gozunun ici parliyor anlatirken. bana evli olmasan senin de deneyebilecegini hissettirdi. ben sana boyle bir sey hissettirsem olur mu? diyebilirsinim.Nasıl yani
Ona güvenim tamdı zaten ama kıskandımEşiniz o kızla olmamasında hayır varmış senle evlendim derken ondan daha iyisini daha gönlüme göresine buldum diye sizi övmüş. Kızın aradığını gelip hemen size söylemesi de çok çok artı puan. Ben eşinizden yana hiç kıllandırıcı bi durum görmedim
olsun yine değiştirsin . o kız boşlukta belli . yine arar o ..en iyisi kökten çözüm .... gözden ırak gönülden ırak olur ...eşin de onun peşine düşmez . ama kız ararsa aklı karışır .Bilmiyorum kız sana ve eşine mutluluklar falan yazmış
seni seven kadın benim yanındayım de ..saçma sapan konuşup canımı sıkma soğutma kendinden de . ben olsam derim içim dışım bir benim ya banane oyun falan yapmam ..bu dediklerine kırıldım derim kendini benim yerime koy beni eski sevgilim arasa ben onun hakkında böyle konuşsam hoşuna gider miydi de empati yapmasını sağla .
evet iste masal anlatir gibi anlatip duruyolar sen susturmazsan temcit pilavi gibi dinler durursunBelki de dillendirmesi beni çok sıktı
ne bileyim herkes bir oyun peşinde okuyorum buraları . yok yüz verme yok trip at yok hiç birşey olmamış gibi davran .. .Bunlar olmasi gereken zaten. oyun falan olmaz ki evlilikte. sorun neyse konusulmali.
Bende tepki vermem sessiz kalırım çokne bileyim herkes bir oyun peşinde okuyorum buraları . yok yüz verme yok trip at yok hiç birşey olmamış gibi davran .. .
ben şahsen öyle olamıyorum içimde ne varsa söylerim üzüldüğümdede kızdığımdada bazen insanları yorduğumu düşünüyorum aslında ama yapım bu ..
ben veriyorum ister istemez içimde tutamam patlarım ...Bende tepki vermem sessiz kalırım çok
Kesinliklekizla nasil tanistiklarini falan anlatmasina gerek yoktuki aradi evlendim dedim bitti gitti boyle yapark suphe dusurmus
En iyisiben veriyorum ister istemez içimde tutamam patlarım ...
yapım bu ne yapayım ...
o dediklerine pişman ederdim onu bir daha azğını açamazdı ...
Söyledim kıskandığımı falan sen benim için daha çok çabaladın Allah seni karşıma çıkardı mutluyum Şen'le seviyorum seni falan dedi ama içim sıkkın yine deDurduk yerde niye hortlarlar anlamış değilim.
Sanki evlendigini bilmiyor yahu madem evli saygi duyarsin rahatsız etmezsin yatin öbür gün benimde başıma gelebilir demeli o kizcagiz ama malum herkes kendini düşünür olmus.
Eşinin sana olup biteni anlatması avantaj ama bazı bilgilere de ( birlikte olmak isterdi falan) gerek yok.
Ben de içimde tutanak herseyi söylerim belki kiskançlığımdan dediğine bile pişman ettirebilirim öyle bir yapım var.
Hem yeni evlisin is bu tarz şeylere fırsat verme keyfine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?