Eşimin eski sevgilisi bir anda ortaya çıktı

Belki de dillendirmesi beni çok sıktı

o kız ailesine karşı gelmemiş mücadele vermemiş bırakıp gitmiş .sonra tabi heralde bulamadı daha iyisini çünkü gidenler hep şöle düşünür daha iyisini bulurum .bulamayıncada bir gün pat diye ararlar ...geçmiş olsun yani .. seninde ailen istememiş ama sen karşı durmuşsun yani ... demek ki eşini en çok sen sevdin o değil . bunları söyleyesene eşine . seni seven kadın benim yanındayım de ..saçma sapan konuşup canımı sıkma soğutma kendinden de . ben olsam derim içim dışım bir benim ya banane oyun falan yapmam ..bu dediklerine kırıldım derim kendini benim yerime koy beni eski sevgilim arasa ben onun hakkında böyle konuşsam hoşuna gider miydi de empati yapmasını sağla .

Esinize, durustluk yapiyorsun ama abartiyorsun. neredeyse gozunun ici parliyor anlatirken. bana evli olmasan senin de deneyebilecegini hissettirdi. ben sana boyle bir sey hissettirsem olur mu? diyebilirsinim.
Evlilikte iletisim cok onemli. hislerinizi ifade edin ki, o da hatasini anlasin. yoksa tepkinizi kiza falan sanicak.

Ona güvenim tamdı zaten ama kıskandım

Bilmiyorum kız sana ve eşine mutluluklar falan yazmış
olsun yine değiştirsin . o kız boşlukta belli . yine arar o ..en iyisi kökten çözüm .... gözden ırak gönülden ırak olur ...eşin de onun peşine düşmez . ama kız ararsa aklı karışır .

Bunlar olmasi gereken zaten. oyun falan olmaz ki evlilikte. sorun neyse konusulmali.

Bunlar olmasi gereken zaten. oyun falan olmaz ki evlilikte. sorun neyse konusulmali.
ne bileyim herkes bir oyun peşinde okuyorum buraları . yok yüz verme yok trip at yok hiç birşey olmamış gibi davran .. .
ben şahsen öyle olamıyorum içimde ne varsa söylerim üzüldüğümdede kızdığımdada bazen insanları yorduğumu düşünüyorum aslında ama yapım bu ..

Bende tepki vermem sessiz kalırım çok

kizla nasil tanistiklarini falan anlatmasina gerek yoktuki aradi evlendim dedim bitti gitti boyle yapark suphe dusurmus

Benim ilk esin karsisina tesadufen eski sevgilisi cikip ( TESADUFMUS HEHE TESADUF), lutfen beni kabul et, bugun gel'de geleyim evine demis, hatta evlenmeye raziyim demis.. yalvariyorum sana demis.. kiz uzerime kuma gelmeyi kabul etmis resmen.. dedim.. bunun uzerine iki hafta konusmadim.. neyseki bosandimda kurtuldum.. eski es bin beterini yapti yahu ben ondan ayrildiktan sonra.. demekki hepsi ayni bunlarin.. al birini vur otekine.. O degilde esiniz neden usteliyor anlamis degilim..

Fazla detaya girmiş. Kafaya takıcanızı mı düşünemedi yoksa kıskandırmak mı istedi bilmem. Ortada kötü bişey olmadığı kesin eşiniz dürüst davranmış. Ama keşke şöyle sevdim böyle sevdim şunu yapardım bunu yapardım demek yerine geçmişte kalmış bitmiş gitmiş ben seni seviyorum deyip geçseydi sizde kafaya takmazdınız

Durduk yerde niye hortlarlar anlamış değilim.
Sanki evlendigini bilmiyor yahu madem evli saygi duyarsin rahatsız etmezsin yatin öbür gün benimde başıma gelebilir demeli o kizcagiz ama malum herkes kendini düşünür olmus.

Eşinin sana olup biteni anlatması avantaj ama bazı bilgilere de ( birlikte olmak isterdi falan) gerek yok.

Ben de içimde tutanak herseyi söylerim belki kiskançlığımdan dediğine bile pişman ettirebilirim öyle bir yapım var.

Hem yeni evlisin is bu tarz şeylere fırsat verme keyfine bak.

Söyledim kıskandığımı falan sen benim için daha çok çabaladın Allah seni karşıma çıkardı mutluyum Şen'le seviyorum seni falan dedi ama içim sıkkın yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…