Eşimin eski sevgilisi!!

pişkin pişkin lafladık diyor bir de

Ayrıl

Konuşmaları da delil olarak al abı mahkemeye sağlam bir boşanma avukatı bul nafaka , tazminat ne gerekiyorsa da al

eminim ki eşinizin ilk vukuatı değildir. siz de masum olmadığını hissdiyorsunuz ki buraya konu açmışsınız. güven olmadan evlilik yürümez...

Kadınöyle demiş küçüğü senden demiş bana da dün akşam diyor yalan mı söylüyor bilmiyorum ama aklıma takıldı diyor şere.. Siz

Eşiniz zaten daha once bilmem kaç çocuk aldırdığını size söylememiş miydi? Neden takıldınız ki? Ben inanıyorum siz bunu da aşarsınız. Hamile kalmaya odaklanin gerisi hallolur.

En son kasım 2020 de yazdığınız mesaj,ayrılmayacağınız adama hesap sorup daha da gözünden düşmeyin
ve açtığınız konular.Kendinize neden bunu yapıyorsunuz düşünün gerçek anlamda.

"ya evet konu açmış olabilirim o an öyleydi, siz dediniz diye devamını getirmek zorunda mıyım, ne saçma konuşuyorsunuz ya burada 3,5 kişi güzel akıl verdi diye hemen uygulayacak mıyım ben, siz öyle mi yapıyorsunuz, yaşadıklarınız, sonra yaşadıklarınız, değişen birşeyler olmuyor mu hayatınızda. yazmak çok kolay, bak ben de geçtim klavye başına yazıyorum. sen dedin diye ben hemen boşanıyorum onu mu yazayım, komik ya, evet üzüldüm , belki hala üzülüyorum, başka şeyler yaşamış olamaz mıyım, belki birşeyleri düzelttim, burada konu açtım diye tek tek hesap vereceğim millete herhalde, ay kusura bakmayın, sizin dediğinizi yapmadım özür dilerimmm mi diyeyim, şaka gibisiniz, uğraşacak başka mevzular bulun kendinize. başka şeyler kafaya takın mesela beni değil."

Bu günlük canı sıkılmış, bu da geçer. Neler geçmemiş ki :) ben sadece şaşırmasına ve takılmasına şaşırıyorum. O kadar şeyi sindiren biri için bu olay devede kulak.
Ne diyeyim umarım doğru bir karar verir artık

3 sayfayı okudum, eski konularınızı da alıntılamışlar. Boşanmayacaksanız irdelemeyin. Bu adama da çocuk yapmayın, yazık etmeyin günahsız sabiye, sizi sevmiyor sizden olanı mı sevecek? İlerde gider o kadının çocuklarına babalık eder, siz de uzaktan izlersiniz. Olmadık şey değil.

Eşiniz zaten daha once bilmem kaç çocuk aldırdığını size söylememiş miydi? Neden takıldınız ki? Ben inanıyorum siz bunu da aşarsınız. Hamile kalmaya odaklanin gerisi hallolur.
Konu sahibi arkadaşın eski konusunu görünce size hak vermemek mümkün değil

Bana da eski sevgilim beni engellediği asıl hesabından bikinili kızların fotoğraflarını ÖYLESİNE beğendiğini söylemişti. Ben de terk ettim. Son kez inşallah. Hepsi aynı bunların. Aklına gelmişmiş.

Bu çok net aldatma .eğer boşanmayıp yutacaksanız (ki bu sizi bağlar sadece ) kurcalamayın hiç, ha yok ben eminim kendimden boşarım diyorsanız delilleri sessizce toplayıp mahkemeye sunun. Ama sanırım siz ayrılma taraftarı değilsiniz belliki eşiniz de bu durumdan vazgeçmeyecek bence kurcalamayın hiç üzmeyin kendinizi de

çok ama çoooook yanlış davranış. ben aramda bir sorun yaşamadığım eski sevgililerim bile beni aradığında bir daha ulaşamasınlar sevgilimi üzmeyeyim diye engelliyorum. olmuş bitmiş hala neyin sohbeti. ilk konuşmayı anlarım olayı kapatmak için iki kelam edilir ve iletişim tamamen kesilir de karşılıklı araşmalar var. ben ortada bi aldatma teşebbüsü olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…