Eşimin eski sevgilisi!!

Hala benim o kadınla işim yok diyor, niye arıyorsun o zaman diyorum sana açıklama yapma zorunluluğum yok diyor, kendini benim yerime koy adi dedim cevap yok,
yaaaa niye konu açtınız cidden anlamadım.aldatılıyorsunuz .net.aldatılmıyorsuuz diyecek tek üye çıkmaz aramızdan

Hala benim o kadınla işim yok diyor, niye arıyorsun o zaman diyorum sana açıklama yapma zorunluluğum yok diyor, kendini benim yerime koy adi dedim cevap yok,
Adam gidici. Çocuk için daha zorlamayın, varmış bi hikmeti.

adamın çocuğu olma ihtimali de varmış hem diğer kadından.
Küçük çocuk senin demiş kadın. Küçük çocuk konu sahibi ile evlenmeden önce doğmuştur inş. Olmasa da ne fark eder? Gidecek eninde sonunda o çocuklara babalık edecek, aklı fikri o kadından gitmemiş hiç.

Bırakın gitsin, neden bu inadınız?
Siz de gidin bi eski sevgilinizle barışıp ondan çocuk yapın eğer çocuk asıl amacınız ise; erkek mi kalmadı dünyada ?

Eşin bu durumdan rahatsız olsaydi numarayı engeller asla gorusmezdi. Hep bir bahane altında üstelikte senden cekinmeden yapıyor. Yapacak şey belli

Ay adam kimseyee babalık edecek çapta değil. En fazla eski sevgilinin başına kalır konu sahibi boşanırsa ki öyle bir ihtimal de yok.

Ay adam kimseyee babalık edecek çapta değil. En fazla eski sevgilinin başına kalır konu sahibi boşanırsa ki öyle bir ihtimal de yok.
Adamın tek sorunu konu sahibini sevmemesi gibi geldi. Var böylesi, sevdiğine cennet sevmediğine cehennem olan.

Okumadım konuyu Eski konularınızdan biliyorum sizi bile bile çocul yaptınız bu adamdan ısrarla boşanmadınız ne diyelim ?
Sadece çocuğuna üzüldüm, konu sahibine müstahak. Böyle bir evliliği varken nasıl dünyaya çocuk getirebiliyor aklım almıyor. Bu nasıl bir bencilliktir?

Eşi 10 kere daha aldatsa yine boşanmaz, buraya yazıp deşarj oluyor sonra yine evliliğine devam ediyor.

sonunuz benzemesin tabi ama, eski eşim öyleydi arkami dönmememe kalmaz ayni anda kaç kişiye mavi boncuk dagitirdi, bir gun kizin birine evimize yatagimiza kadar cagirmis,mesajini yakaladim ayni sizin gibi demedigimi birakmadim ama cocugum vardi af diledi agladi vs konu kapandi derken, sonra baskasiyla cikti bu sefer karsima. sonuc bosandik. ne aci. ne guvenir ne guven verirdi. evet kurtuldum ama neden boyle diye de hala uzulurum. simdi de gelmis ben evlenmem kimseyle ugrasamam artik diyor.noldu benimle evliylen 50 kisiyle ugrasiyodun. bosaninca tadi kalmadi kizlarla cilvelesmenin. ah kardesim bunlar boyle. fazla uzun yazdim dert soyletir derler iste hakkinizi helal edin Rabbim sonunuzu hayir etsin İnşaallah benim gibi olmazsin.

Adam sizi dövmüş, bir ton hakaret etmiş; yine de peşinde koşup yalvarmışsınız. Eski sevgilisini arayınca mı sorun oldu?

Kendinize hiç saygınız yok. O yüzden size gram saygı duymayan bir adamı özenle bulmuşsunuz. Üstüne bir de çocuk için uğraşıyormuşsunuz.
Yani ne diyelim ki? Burada biraz stres atıp saygının s'si olmayan evliliğinize devam edeceksiniz zaten.

müstehak falan bence demeyin arkadaslar, buyuk de konuşmayin, bir yuva kolay kurulmuyor, ben de hep acaba duzelir mi yuvam kurtulur mu diye cok cabaladim ama sonunda beni bile pes ettirdi eski esim. ben yuvasini korumaya kurtarmaya calisan insanlara kadin olsun erkek olsun saygi duyarim.

Kadında evli yurt dışında 8 yıllık önceki mevzu diyor çıldırcam ya

Eşin bu durumdan rahatsız olsaydi numarayı engeller asla gorusmezdi. Hep bir bahane altında üstelikte senden cekinmeden yapıyor. Yapacak şey belli
Ben engellemiştim telefonundan, ne gerek var ne diye engelleyeyim diyor kaldırıyor engeli telefonunu kurcalamam ona hakaretmiş güvenmiyor muşum ona, senden ötürü dedim, hem suçlusun hem bağırıp çağırıyorsun telefon sitesini de değiştirecekmiş efendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…