Eşimin eski sevgilisi!!

Ben kendisine saygı duymayan kimseye saygı duymam

eeee kadından vazgeçmiyor konuşmak istiyor görüşmek istiyor anladıkk.siz ne yapacaksınız bir tek onu anlamadık

Değiştirir tabi niye değiştirmesin. Siz de mecbur öyle kabul edeceksiniz bu durumu biliyor eşiniz. O yüzden rahat rahat üste çıkıyor.

Aynen katılıyorum size

Eşiniz zamanında 5 tane çocuk aldırtmış vicdansız birisi. Sizi aldatıyor, evden kovuyor, bebeğini aldır defol (küfür) git diyor ve siz hala bu adamın söylediğine inanıyorsunuz. Şu saatten sonra ne yapmak istiyorsunuz?

Cevap veriyorum dertlesmek istiyor ama sadece kocisi ile barisincaya kadar. Yani anlık bir sinirle. Ona göre kocisini kötülemezseniz sevinirim :))) bütün kocisler ciciş biz yorum yapınca kötü oluyoruz :)

Bu arada şiddeti de atlamayalım lütfen.

Arkadaşlar öyle uzaktan atıp tutmak iyi. İnsan yaşamayınca anlamaz. Kadın çaresiz belliki seviyor kocasını. Tabiki kocası çok yanlış yapıyor bunun adı aldatmak. Ama eyer aldatılan boşanmak isteseydi buraya yazmak yerine direk mahkemeye yazardı. Demekki kadın başka çare bulmak istiyor. Kocanızı alın karşınıza konuşun öyle bağırmak kavga etmek falan değil. Adam akkılı konuşun eyer kocanız niyetini bozduysa ve eski sevgilisini istiyorsa size de bir yol kalıyor boşanmak. Böyle yaparak kendinizi yıpratırsınız. Olmadı karşı taraflada konuşun. Yoksa burda hiç kimse size yardımcı olamaz.

Keşke tek sorun aldatmak olsaymış..

E kocası zaten kovdu, git istemiyorum seni dedi ve daha yazamayacağım pek çok şey dedi. Şimdi uzaktan atıp tutan biz miyiz? Yoksa boşanacağım diye konu açıp arkasindan hamilelik konuları acan mi? Isteyen boşanır, isteyen boşanmaz. Bu tamamen kişinin kendi tercihidir ve bizi zerre ilgilendirmez. Sürekli benzer konular açılınca ne diyelim mesela? Şiddet görmüş birine kocandır sever de döver de mi diyelim? Ben bir hemcinsimin dayak yemesinden hoşnut olmuyorum. Size göre normalse o da sizin normaliniz.

Eyer:
Eğer:

Şiddette mi var offf
O kadar şey yaşayıp affetmiş şimdi kocişim yapmaz modunda dimi
Daha ne yapması lazım acaba ayrılması için

Ben kendisine saygı duymayan kimseye saygı duymam
büyük konuşuyorsunuz ya öyle olsun. insan bazen öyle şeyler yaşar ki dişardan atip tuttuklarini yaparken bulur kendini. eskiden bana da biri eşim beni aldatiyor diye aglasa ben de boşan ya senin kendine saygin yok mu derdim, ama bekara kari bosanak kolay misali, oyle kolay olmuyor ve bazi seyler yasamadan anlasilmiyor. iyi gunler.

Ben normaldir demiyorum. Benim kocamda aynısını yapsa önce karşıma alır kendim konuşurum kimsenin fikrini almam. Belki boşanıp mutlu olmicam. Belki konuştuktan sonra kocam düzelicek. Şimdi çoğu kişi boşan diyor oda boşanırsa ve yarın bir gün mutsuz olursa ve derse neden onları dinleyip yuvamı bozdum. Biz neden başkalarının günahını çekelim. Onla kocasının arasındaki şey böyle konular iki kişi arasındadır. Benim dediğim şeyi sizler anlamadınız ne dedim ben eyer kadın boşansaydı buraya yazmazdı mahkemeye direk giderdi. Demekki halen kocası arasında bitmeyen şeyler var. Kadın yuvasını kurtarma derdinde. İşallah herşeyi yoluna koyarlar. Bizlerde kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz. Ama yanlış giden bir şeyler varsa zaten o yuva çoktan bozulmuştur. İşallah anlamışsınızdır dediklerimi.

Siz evlisiniz galiba. Benim yazdıklarımı bazıları yanlış bulmuş. Ama gerçekten bekar kafası ve evli kafası bambaşka yerlerde. Bende eskiden bekarken böyle şeyler duyduğumda hemen öfkelenir boşan derdim. Ama şimdi anladımki okadar kolay değilmiş. Hani atalarımızın dediği bi söz var davulun sesi uzaktan hoş gelir buda onun gibi bişey heralde. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.

İster kendine ister başkasına saygısız insana saygı duymam bunun neresi büyük konuşma?
Madem bizim fikirlerimizi eleştirilerimizi nasihatlerimizi atıp tutma olarak kabul ediyorsunuz niye buraya konu açıyorsunuz?
Bir insanın boşanması için sebep olabilecek şeylerin tamamı mevcut sizde. Boşananmam çünkü………..diye kuracağınız her cümleyi çürütebileceğimiz çözümlerimiz var, boşanmam çünkü böyle zevk alıyorum dersen ancak birşey diyemeyiz onda da tedavi olursan zevk almazsın deriz. Diğer konularınızda da bu konunuzda da tek çözüm boşanmak, bunu duymaktan rahatsız oluyorsanız sormayın bize olsun bitsin. Kocanız sizi insan yerine bile koymuyor bunu kabullenin bize değil ona posta koyun bence. Ben evliyim koca boşamak çok kolay eminim

Kadın çaresiz filan değil neden çaresiz olsun. Kadın bu kocayı seviyorsa kadın hastadır hanımefendi acilen tedaviye ihtiyacı vardır, tedavi olunca da kendini insan yerine bile koymayan bir yaratığı sevmediğini anlar, sevgi filan değil hastalık bu.
şiddet var, hakaret var, küfür var, aldatma var, kovma var, istememe var……var da var. Hangisi konuşarak düzeltilebilecek birşey bunların? Bunların hiçbiri yok farzederek diyorum ki kocam yalnızca eski sevgilisiyle konuşuyor olsa bunu benden sakladığını öğrensem üstüne bir de çocuk ihtimali olsa kocamla tek kelime konuşmadan boşanırım, ne konuşacam rica ederim ben seni seviyorum sen de beni sev eski sevgilini aklından gönlünden çıkar senden olması muhtemel çocuğuda yok say hiçbirşey yokmuş gibi elele yaşlanalım huzur içinde mi diyecem?
Yapıcı olmak güzeldir de en güzeli gerçekçi ve mantıklı olmaktır

Ne yuvası ya yuva mı var da biz bozacaz? Bunların ki yuvaysa biz cennet te yaşıyoruz demekki. Kadının önceki konularını anlattıklarını biliyor musunuz? Peki bir hemcinsimize bunca şey varken aman ha o mükemmel yuvayı bozma kır dizini otur dersek ve kocası kadının biryerini kırarsa yada ölümüne sebep olursa o günahı nasıl çekecez? Varmı bir öneriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…