Hanımefendiciğim, kadının kocası sıkıntılı. Eski konularında fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet de var. Bu mu 'yoluna koyulacak evlilik' sizce? Bunun nesini yoluna koyacaksın ki? Bu kadın şiddet görmesindense boşansın, günahını ben çekmeye razıyım. Çünkü bu evlilik sizin de deyiminizle "yanlış giden şeyler"le dolu bir evlilik (!)Ben normaldir demiyorum. Benim kocamda aynısını yapsa önce karşıma alır kendim konuşurum kimsenin fikrini almam. Belki boşanıp mutlu olmicam. Belki konuştuktan sonra kocam düzelicek. Şimdi çoğu kişi boşan diyor oda boşanırsa ve yarın bir gün mutsuz olursa ve derse neden onları dinleyip yuvamı bozdum. Biz neden başkalarının günahını çekelim. Onla kocasının arasındaki şey böyle konular iki kişi arasındadır. Benim dediğim şeyi sizler anlamadınız ne dedim ben eyer kadın boşansaydı buraya yazmazdı mahkemeye direk giderdi. Demekki halen kocası arasında bitmeyen şeyler var. Kadın yuvasını kurtarma derdinde. İşallah herşeyi yoluna koyarlar. Bizlerde kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz. Ama yanlış giden bir şeyler varsa zaten o yuva çoktan bozulmuştur. İşallah anlamışsınızdır dediklerimi.
boşanmayacak,bundan dolayı hatalı olduğunu da biliyor. buraya gelip bizim tarafımızdan linçlenince günah çıkartıyor. deşarj oluyor. rahatlayıp,sıfırlayıp geri dönüyor.Bazı kadınlar alacağı cevapları, hakettikleri için yiyecekleri linçleri bile bile konu açıyorlar ya buraya. Sinir oluyorum Allah ım
Senin yerinde olsam boyle birşeyi bir kere konuşurum baktım süreç böyle ilerliyor bosanirim. Uste çıkmaya çalışmış resmen onun sana yaptığı şey sana hakaret asıl . Asla susup kabullenme yoksa daha çok ugrasirsin boyleBen engellemiştim telefonundan, ne gerek var ne diye engelleyeyim diyor kaldırıyor engeli telefonunu kurcalamam ona hakaretmiş güvenmiyor muşum ona, senden ötürü dedim, hem suçlusun hem bağırıp çağırıyorsun telefon sitesini de değiştirecekmiş efendi
aynen öyle, hemen aaaa nasil olur boşan ben olsam 1 dakika çekmem, kendine saygisi yok vay efendim nasil kadinlik gururu vs diyenlerin cogu ya bekar ya tuzu kuru. damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler, ailesini bir arada tutmak için çabalayan insana ben ancak saygi duyarim, kimse kusura bakmasin.Siz evlisiniz galiba. Benim yazdıklarımı bazıları yanlış bulmuş. Ama gerçekten bekar kafası ve evli kafası bambaşka yerlerde. Bende eskiden bekarken böyle şeyler duyduğumda hemen öfkelenir boşan derdim. Ama şimdi anladımki okadar kolay değilmiş. Hani atalarımızın dediği bi söz var davulun sesi uzaktan hoş gelir buda onun gibi bişey heralde. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.
konu sahibi ben degilim konu acip fikrinizi soran da ben degilim yanlis anladiniz galiba, ayrica insanlarin burda sorunlarina cozum buldugunu mu zannediyorsunuz, zaten boyle bisey mumkun degil, maksat dertlesmek.İster kendine ister başkasına saygısız insana saygı duymam bunun neresi büyük konuşma?
Madem bizim fikirlerimizi eleştirilerimizi nasihatlerimizi atıp tutma olarak kabul ediyorsunuz niye buraya konu açıyorsunuz?
Bir insanın boşanması için sebep olabilecek şeylerin tamamı mevcut sizde. Boşananmam çünkü………..diye kuracağınız her cümleyi çürütebileceğimiz çözümlerimiz var, boşanmam çünkü böyle zevk alıyorum dersen ancak birşey diyemeyiz onda da tedavi olursan zevk almazsın deriz. Diğer konularınızda da bu konunuzda da tek çözüm boşanmak, bunu duymaktan rahatsız oluyorsanız sormayın bize olsun bitsin. Kocanız sizi insan yerine bile koymuyor bunu kabullenin bize değil ona posta koyun bence. Ben evliyim koca boşamak çok kolay eminim
Tamam işte görüşüyor başka kadınla neyine güvenecekmişsin. Anlamıyorum ki bu nasıl arsızlık. Resmen sen ondan soracağına o da sana hesap soruyor. Manyak mıdır nedir hem suçlu hem güçlüBen engellemiştim telefonundan, ne gerek var ne diye engelleyeyim diyor kaldırıyor engeli telefonunu kurcalamam ona hakaretmiş güvenmiyor muşum ona, senden ötürü dedim, hem suçlusun hem bağırıp çağırıyorsun telefon sitesini de değiştirecekmiş efendi
Offf ama herkes bir tutturmuş yok yaşamayan bilemez yok uzaktan konuşmak kolay.Arkadaşlar öyle uzaktan atıp tutmak iyi. İnsan yaşamayınca anlamaz. Kadın çaresiz belliki seviyor kocasını. Tabiki kocası çok yanlış yapıyor bunun adı aldatmak. Ama eyer aldatılan boşanmak isteseydi buraya yazmak yerine direk mahkemeye yazardı. Demekki kadın başka çare bulmak istiyor. Kocanızı alın karşınıza konuşun öyle bağırmak kavga etmek falan değil. Adam akkılı konuşun eyer kocanız niyetini bozduysa ve eski sevgilisini istiyorsa size de bir yol kalıyor boşanmak. Böyle yaparak kendinizi yıpratırsınız. Olmadı karşı taraflada konuşun. Yoksa burda hiç kimse size yardımcı olamaz.
Konu sahibi arkadaşım eğer bunlar doğruysa ve buna rağmen seviyorum diyorsan psikolojik destek almalısın. Bir insan kendine bunu yapmamalı.kendine değer ver biraz lütfenOfff ama herkes bir tutturmuş yok yaşamayan bilemez yok uzaktan konuşmak kolay.
Arkadaşım buradaki üyeler birşey biliyor da konuşuyor, konu sahibinin bilmem kaçıncı konusu bu. Eski konularına bir göz gezdirin kaç tane konusu var. Adam konu sahibine "sana bakınca şeytan görmüş gibi oluyorum, seni istemiyorum, bebeğini istemiyorum ikinizi de istemiyorum, defol git, beni rezil ediyorsun dedi kaç defa yazdı aynı şeyleri, hemde bir kere değil kaç kere yani. Siz hala yok kocaısnı seviyor da bilmem ne, kusura bakmayın kendisine saygı duymayana buradakiler mi saygı duyacak? Böyle bir adam sevilir mi yahu?
Sen niye bunları alıntıladın ki, bak 1 2 hafta sonra kocişiyle barışınca sana gelip" senin vereceğin 3 5 güzel akıla mı uyacağım" diyecek, aynıı bana dediği gibi.En son kasım 2020 de yazdığınız mesaj,ayrılmayacağınız adama hesap sorup daha da gözünden düşmeyin
ve açtığınız konular.Kendinize neden bunu yapıyorsunuz düşünün gerçek anlamda.
"ya evet konu açmış olabilirim o an öyleydi, siz dediniz diye devamını getirmek zorunda mıyım, ne saçma konuşuyorsunuz ya burada 3,5 kişi güzel akıl verdi diye hemen uygulayacak mıyım ben, siz öyle mi yapıyorsunuz, yaşadıklarınız, sonra yaşadıklarınız, değişen birşeyler olmuyor mu hayatınızda. yazmak çok kolay, bak ben de geçtim klavye başına yazıyorum. sen dedin diye ben hemen boşanıyorum onu mu yazayım, komik ya, evet üzüldüm , belki hala üzülüyorum, başka şeyler yaşamış olamaz mıyım, belki birşeyleri düzelttim, burada konu açtım diye tek tek hesap vereceğim millete herhalde, ay kusura bakmayın, sizin dediğinizi yapmadım özür dilerimmm mi diyeyim, şaka gibisiniz, uğraşacak başka mevzular bulun kendinize. başka şeyler kafaya takın mesela beni değil."
Ayy daha neler neler varKonu sahibi arkadaşım eğer bunlar doğruysa ve buna rağmen seviyorum diyorsan psikolojik destek almalısın. Bir insan kendine bunu yapmamalı.kendine değer ver biraz lütfen
Eee aldatıldığı halde boşanmaya, ayrılmayan insanın zaten kendisine saygısı yoktur. Var mıdır?büyük konuşuyorsunuz ya öyle olsun. insan bazen öyle şeyler yaşar ki dişardan atip tuttuklarini yaparken bulur kendini. eskiden bana da biri eşim beni aldatiyor diye aglasa ben de boşan ya senin kendine saygin yok mu derdim, ama bekara kari bosanak kolay misali, oyle kolay olmuyor ve bazi seyler yasamadan anlasilmiyor. iyi gunler.
Üzüldüm bir insan kendine bunu yapmamalı. Çalışan bir kadın ve ailesi de arkasında. Bir defa o kırılmayı yaşasa devamı gelir daha güçlü ve daha mutlu olabileceği bir hayat kurabilir aslındaAyy daha neler neler varNego üstte alıntılamış, bakabilirsin.
Peki sizi aldatıp döven bir eşe yapılacak muamele konusunda nasıl tavsiyeleriniz var? Hani boşanmak zormuş ya. Hangi şartlarda boşanırsınız? Kuma mı gelsin, adam aldatırken hastalık kapıp bulaştırsın mı? Yoksa konu sahibinin kemikleri eline gelince mi boşanmalı? Ay azıcık dövmüş, boşanma, aman aldatmayan mı var boşanma... bunlar boş laflar. Asıl tavsiyeniz ne bu kadına? Konu sahibi zaten birde çocuk yapmaya uğraşıyor. Komik yaniSiz evlisiniz galiba. Benim yazdıklarımı bazıları yanlış bulmuş. Ama gerçekten bekar kafası ve evli kafası bambaşka yerlerde. Bende eskiden bekarken böyle şeyler duyduğumda hemen öfkelenir boşan derdim. Ama şimdi anladımki okadar kolay değilmiş. Hani atalarımızın dediği bi söz var davulun sesi uzaktan hoş gelir buda onun gibi bişey heralde. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.
Ben normaldir demiyorum. Benim kocamda aynısını yapsa önce karşıma alır kendim konuşurum kimsenin fikrini almam. Belki boşanıp mutlu olmicam. Belki konuştuktan sonra kocam düzelicek. Şimdi çoğu kişi boşan diyor oda boşanırsa ve yarın bir gün mutsuz olursa ve derse neden onları dinleyip yuvamı bozdum. Biz neden başkalarının günahını çekelim. Onla kocasının arasındaki şey böyle konular iki kişi arasındadır. Benim dediğim şeyi sizler anlamadınız ne dedim ben eyer kadın boşansaydı buraya yazmazdı mahkemeye direk giderdi. Demekki halen kocası arasında bitmeyen şeyler var. Kadın yuvasını kurtarma derdinde. İşallah herşeyi yoluna koyarlar. Bizlerde kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz. Ama yanlış giden bir şeyler varsa zaten o yuva çoktan bozulmuştur. İşallah anlamışsınızdır dediklerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?