Eşimin eski sevgilisi!!

Peki çocuk adamdan mıymış? En önemli nokta bu bence. Sizin ilişkinizden bir halt olmayacağını biliyoruz artık. Çocuğun babası kim?

Kavga etmek hesap sormak yerine ona bu yaptıklarının sonuncunda neler olabileceğini hissettirsen mi acaba? Yorumlardan da anladığım kadarıyla, geçmişte de bir takım şeyler olmuş. Boşanmayacaksan da o burnu biraz sürt ki, katbetmekten korksun. Affedilmenin verdiği rahatlığı görüyorum eşinizde

Hanımefendiciğim, kadının kocası sıkıntılı. Eski konularında fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet de var. Bu mu 'yoluna koyulacak evlilik' sizce? Bunun nesini yoluna koyacaksın ki? Bu kadın şiddet görmesindense boşansın, günahını ben çekmeye razıyım. Çünkü bu evlilik sizin de deyiminizle "yanlış giden şeyler"le dolu bir evlilik (!)

Bazı kadınlar alacağı cevapları, hakettikleri için yiyecekleri linçleri bile bile konu açıyorlar ya buraya. Sinir oluyorum Allah ım
boşanmayacak,bundan dolayı hatalı olduğunu da biliyor. buraya gelip bizim tarafımızdan linçlenince günah çıkartıyor. deşarj oluyor. rahatlayıp,sıfırlayıp geri dönüyor.

tek yaptığı günah çıkartmak.

Senin yerinde olsam boyle birşeyi bir kere konuşurum baktım süreç böyle ilerliyor bosanirim. Uste çıkmaya çalışmış resmen onun sana yaptığı şey sana hakaret asıl . Asla susup kabullenme yoksa daha çok ugrasirsin boyle

aynen öyle, hemen aaaa nasil olur boşan ben olsam 1 dakika çekmem, kendine saygisi yok vay efendim nasil kadinlik gururu vs diyenlerin cogu ya bekar ya tuzu kuru. damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler, ailesini bir arada tutmak için çabalayan insana ben ancak saygi duyarim, kimse kusura bakmasin.

konu sahibi ben degilim konu acip fikrinizi soran da ben degilim yanlis anladiniz galiba, ayrica insanlarin burda sorunlarina cozum buldugunu mu zannediyorsunuz, zaten boyle bisey mumkun degil, maksat dertlesmek.

Tamam işte görüşüyor başka kadınla neyine güvenecekmişsin. Anlamıyorum ki bu nasıl arsızlık. Resmen sen ondan soracağına o da sana hesap soruyor. Manyak mıdır nedir hem suçlu hem güçlü

Offf ama herkes bir tutturmuş yok yaşamayan bilemez yok uzaktan konuşmak kolay.
Arkadaşım buradaki üyeler birşey biliyor da konuşuyor, konu sahibinin bilmem kaçıncı konusu bu. Eski konularına bir göz gezdirin kaç tane konusu var. Adam konu sahibine "sana bakınca şeytan görmüş gibi oluyorum, seni istemiyorum, bebeğini istemiyorum ikinizi de istemiyorum, defol git, beni rezil ediyorsun dedi kaç defa yazdı aynı şeyleri, hemde bir kere değil kaç kere yani. Siz hala yok kocaısnı seviyor da bilmem ne, kusura bakmayın kendisine saygı duymayana buradakiler mi saygı duyacak? Böyle bir adam sevilir mi yahu?

Konu sahibi arkadaşım eğer bunlar doğruysa ve buna rağmen seviyorum diyorsan psikolojik destek almalısın. Bir insan kendine bunu yapmamalı.kendine değer ver biraz lütfen

Sen niye bunları alıntıladın ki, bak 1 2 hafta sonra kocişiyle barışınca sana gelip" senin vereceğin 3 5 güzel akıla mı uyacağım" diyecek, aynıı bana dediği gibi.

Konu sahibi, yine 1 2 hafta sonra kocana barışacağın için uzun uzun yazarak parmaklarıma eziyet etmek istemiyorum. Sadece kendi düşen ağlamaz, herkes kendi hatasının bedelini öder diyorum. Biz burada uzun uzun sana bundan koca olmaz dedik - ki bu adam senin namusuna laf eden, e 5teki kadınlar gibisin diyen, seni iş arkadaşlarına şöyle agresifleşti böyle oldu diye ortalık malzemesi yapan bir adam- sen bizi tutup azarladın, sizin 3 5 aklınıza ihtiyacım yok, siz boşan dediniz diye koşa koşa boşanacak halim yok dedin. Keşke haklı olmasaydık ama haklıyız, sende muhtemelen çocuk için kocanı yine affedecek ve çalışmalarına tam gaz devam edeceksin. Ne diyeyim olan çocuğunuza olacak Allah şimdiden yardımcısı olsun.

Konu sahibi arkadaşım eğer bunlar doğruysa ve buna rağmen seviyorum diyorsan psikolojik destek almalısın. Bir insan kendine bunu yapmamalı.kendine değer ver biraz lütfen
Ayy daha neler neler var Nego üstte alıntılamış, bakabilirsin.

Eee aldatıldığı halde boşanmaya, ayrılmayan insanın zaten kendisine saygısı yoktur. Var mıdır?
Öyle uzaktan konuşmuyorum, benim annemde aldatıldığı için ayrıldı bir dakika daha yanında tutmak istemedi. Teyzemde aynı şekilde, kocası bir sabah ekmek almaya gidiyorum diye çıktı kadınla buluştu, teyzem kapının önüne koydu. İcralık borçları vardı ama adam ödüyordu, 1 lirasını kabul etmedi gitti çaycılık yaptı hem bir kız evlendirdi hem diğerini okuttu dil eğitimi aldırdı. Aldatıldığı halde boşanmamak demek "ben aldatıldığı halde seni bırakmayacak kadar güçsüzüm, ben kandırabilirsin" demek. Taviz tavizi doğurur, asla şaşmaz bu. Aldatılan kadının imkanı yoksa birşey diyemem ama çocuklarını öne süren, maddi sebepleri öne süren insanlara saygı duymam. Bir çıkış yolu elbet bulunur, bu aldatan adamın yanında kalmak kesinlikle olmamalı. Şuanda da yıllardır tanıdığım biriyle sevgiliyim, o aynı şeyi yapsa 10 çocuğum olsa yine boşarım, çünkü hayatımın merkezinde ben varım. Bekara karı boşamak kolay klişesini bir kenara bırakıp gerçek hayata dönelim. Bu bahaneler kendine güvenemeyen insanların bahanesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizi aldatıp döven bir eşe yapılacak muamele konusunda nasıl tavsiyeleriniz var? Hani boşanmak zormuş ya. Hangi şartlarda boşanırsınız? Kuma mı gelsin, adam aldatırken hastalık kapıp bulaştırsın mı? Yoksa konu sahibinin kemikleri eline gelince mi boşanmalı? Ay azıcık dövmüş, boşanma, aman aldatmayan mı var boşanma... bunlar boş laflar. Asıl tavsiyeniz ne bu kadına? Konu sahibi zaten birde çocuk yapmaya uğraşıyor. Komik yani

Ben eşinizin rahatlığına şaşırdım derken ilk vukuatı olmadığını yazmış arkadaşlar, siz de bu gibi durumlara alışmışsınız belli, Allah yardımcınız olsun ne diyelim..

Ben yazdiklarinizi çok iyi anladım. Sizin anlamadığımız bir şey var, burada hepimiz farklı karakterlerdeyiz. Her olayda hepimizin tepkisi aynı olmuyor. konu sahibi zaten daha once yazmıştı, sizi mi dinleyeceğim diye. Yanı bosan deyince kimse gidip boşanmıyor, endişe etmeyin. Bizler insanların yuvaları bozulunca, bosandiklari zaman bundan mutluluk duyan insanlar değiliz. Aksine kendi yaşamak istemeyeceğiniz şeyleri bir hemcinsinizin yaşamasını istemiyoruz. Ben de evliyim ve benim için boşanma sebebi olmayan hicbir konuda kimseye bosan tavsiyesi vermem. Kendi uygulamayacağım, yapamayacağım seyi tavsiye olarak vermem.

Sizin bu yuva dediginiz şey nasıl bilmiyorum ama benim yuva anlayışımda bunlar yok. Siz bu konuda eşinizi karşınıza alıp konuşurmuşsunuz bu sizin doğrunuz. Bunu uygulayıp ağlamak gibi bir alternatifiniz yok. Ben o telefonu kafasına geçirir 1 kere ağlar önüme bakarım. Sonucunda siz kendi doğrunuzu yapıp hayatınızdan mutlu olursunuz, ben kendi doğrumla mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…