• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMİN ESKİ SEVGİLİSİ?

yapacak olan yapıyor bunun yenisi eskisi yok
karakter meselesi
20 sene boyunca kendinden çok güvendiği kocası tarafından 20 senenin sonunda aldatılan aile dostum var
üstelik eski sevgili falanda değil karşı taraftaki kadın
aynı sektörde bile değiller adamla
karı koca ikisi de birbirinin ilkiydi , ortada eski sevgili bile yoktu
mazi bile yoktu başkasıyla
adam boyunca oğlundan utanmadı aldattı yani 20 yıllık eşini
böyle şeyler görünce içim cız ediyor
bende eşime güvenirim nedense hiç aklıma gelmez beni aldatır falan
bizde çok yıllık evliyiz

ama ya olursa birgün. Allah korusun :(

Ben çok çok sevdiğim, aşık olduğum 6 sene beraber olduğum adamla aynı birimde çalışıyordum.
Şu anda sıfır.
Hiçbir şey ifade etmiyor benim için
Evet ne güzel günlerdi, hayatımın en büyük askiydi, deli dolu bir aşk yaşadık diyorum ama şu anda karşındaki adam o adam değil.
Yani o, o zamandi. O duygular o zamana ve ve zamandaki kişiye aitti. Köprünün altından çok sular akti. Yaşandı ve bitti. Önüme gül yapraklarindan halılar serse,fildişi den kuleler hediye etse de bitti benim için.
Sizi bilmem,eşiniz de dikkatliyse bence evliliginizi yipratmaniza gerek yok. Kendinizi de kıyaslamayın. Yuruseydi ayrilmazlardi. Bu arada halen aynı birimdeyiz. Aynı koridor hatta. 20 adım ilerdeki odada. Ama umrumda değil.
Evli misiniz?
Eğer evliyseniz eşiniz bu durumu biliyor mu nasıl karşıladı

Kamuda bu konulari insanlar onemser. Ben evliyim eski sevgilimle ayni birimde olmak evliligime zarar verebilir der talep eder baska bolume gecer.

Back
X