Eşimin evlilik dışı çocukları

• Konu Sahibi Konu Sahibi skyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım bence üçünüzünde yaptığı hataydı ve hepiniz kendinize göre bunun bedelini ödüyorsunuz...Tek masum olan o yavrular için çok üzüldüm...o çocukların bir tarafı hep eksik şu anda bile...anladığım kadarıyla 1 yaşını geçmişler ve artık babalarıyla beraber olmak onların hakkı...sen bence bu konuda eşinin üstüne gitme ona zaman ver...senin anlattığına göre en azından o yaptığı hatanın farkında ve suçluluk duygusu duyan biri gibi...anneleri çocukları göstermek istemediği için eşinde o yüzden seninle konuşmak istemiyor olabilir...o kadında kendine göre haklı yaşadıklarını sadece ikisi biliyor ve görüştürmek istemediğine göre kendini çocuklarıyla terkedilmiş hissediyor olabilir...eşin karşı taraf istediği vakit mutlaka seninle görüşecektir...yalnız zamanı eşin fazla uzatmamalı zaman hızlı akıyor ileride sadece anneleri değil çucuklarda babalarını görmek istemeyebilir...gerekçeleride; ne olursa olsun bir şekil bizi görebilirdin,neden zamanında bizim için bir şeyler yapmadın?olabilir... çevremde ne yazık ki bunun gibi örnekler var o yüzden az çok tahmin edebiliyorum...
Ve sen arkadaşım o çocukların babasız kalmalarına kendinin sebeb olduğunu düşündüğün için vicdan azabı duyuyorsun ve o yüzden eşine bu kadar ısrarlısın...biraz zamana bırak derim ben...ancak kendiniz bebek istediğinizde herşeyi iyi gözlemleyip ona göre karar ver...mesela eşine bu konuda ısrarcı olma ve bekle bakalım ne zaman bebekleri görmek isteyecek çünkü görmek isteyen mahkeme açar gene görür...bazı kişiler önceki çocukları için hiçbir uğraş vermez ama yeni doğan bebeklerine öyle iyi bir baba olurlarki(vicdanlarını birazda olsa rahatlatmak için)(ve sen vicdanlı birisin o zaman aklına geldikçe onlardan neler çalmışım ben diye düşünebilirsin bunu senin şu an için vicdan azabı duyduğunu belirtmene dayanarak söylüyorum),bazılarıda onlara nasıl davranıyorsa öyle davranır...
Ve bence senin asıl istediğin cvp. "sen bebekleri düşünerek o kişiyle evlenmemiş olsaydın o adam genede o kadınla evlenmez ve bu şekilde bebeklere sahip çıkmazdı"....ama artık sen bunları aş bence...olan olmuş bir kere...şu saatten sonra sen boşansan bile karşı taraftaki kadın o adamı tekrar nasıl kabul eder bilemiyorum...sen sadece bundan sonra üzerine düşüni yap...evliliğinde mutluluğunu devam ettirmeye çalış ve eşin istediği vakit çocukları görmesine müsade et...çocukların maddi manevi ihtiyacı olduğu vakit eşine fikirlerini beyan et ve yapıp yapmamasını eşine bırak...inanki eşin çocuklarla görüşmeye başladığında artık sen yeter sus diyebilirsin konunun bu kısmına girmek istemiyorum...Allah sabır versin hepinize...

enteresan bir durum. kadın neden evlilik talebinde bulunmamış,ortalığı yıkmamış. hani 4-5 aylıkken bunu yapabilirdi. :26: ve üstüne üstlük şimdide çocukları göstermiyor. gerçek babası olduğundan eminmiyiz acaba?

sizin yapacağınız pek birşey yok. sonuçta siz eşinizi reddetsenizde bence o malum kadınla evlenmeyecekti gibime geliyor.

ortada başka şeylerde olabilir keşke kadını dinleme durumu olsa ama bence hiç böyle birşeye girişmeyin,yüzgöz olmayın. sonra olan size olur.

bende aynen bunları düşündüm o kadın tek başına yapmadı sonuçta o çocukları... ve günahsız 2 meleğe üzüldüm... vicdan azabı çekmenin sebebi ne? evlendin diyemi onu anlamadım... ama eşinde çok hata var ve o kadınla daha önceden nasıl bi ilişkisi olduğunu bilmiyosun kısaca kocan kadını 2 çocukla ortada bırakmış!!! olan kadınla çocuklara olmuş bende kadının yerinde olsam babasına göstermem o çocukları adam resmen kadını ortada bırakıp yeni tanıştığı biriyle evlenmiş... kadın içinde çocuklar içinde çok zor bi durum ilerde o çocuklar o babaya çoook ah eder kadında ediyodur!

hiç kimseyi eleştirmek değil niyetimiz tabiki herkes herşeyi dilediği gibi yaşar biz burdan sadece bu tür hatalar bir çok kişiyide yaralıyo şimdi şu konuyu açan bayanın ne suçu var o sadece eşini çok sevmiş ve ama bu günahı oda çekiyo o çocuklarda çekiyo birde öyle birşeyki diğer kadınzaten eski kocasından 2 tane çocuğu varmış oldu 4 tane ne günahları var onların 2 bacağını bir arada tutabilseymiş bütün bunlar olmıycakmış çünkü kadın cahil değil İNŞALLAH ileride başllarına bela olmaz

teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz ilgi için...
bazı günler böyle çok kötü oluyorum işte.....kimseye bu konuyu anlatamıyorum...artık içime ata ata deli olucam gerçekten....durup dururken başlıyorum ağlamaya...aniden huzurum kaçıyor....eşime belli etmemeye çalışıyorum ama her zaman olmuyo...

Eşiniz zamanı geldiğinde ne gerekiyorsa yapacağını belirtmiş ve onları yok saymıyor sizin söylediğinize göre, o yüzden birşey sormak istiyorum;çocukların nüfus cüzdanlarında babasının ismi yer alıyor mu?

söz konusu bayan bu arada biz nişanlyken bana mesaj yazdı....facebook'ta bulmuş beni eşimin arkadaş listesinden...bir yığın hakaret etti dalga geçti inanmadı nişanlı olduğumuza. ben bir mesaj bile cevaplamadım o zaman...bundan aylar önce ben daha ortalıkta yokken eşimin ailesini aramış ve o benden ayrılamaz bizde töre var gibi bazı şeyler söylemiş....benim kayınvalidem bunları düğünden sonra bana anlattı..ben ağzını yoklamıştım onları aradımı bilmek istedim.....ama kayınvalıdeme ve babama hamilelikle hiç bir şey söylememiş...

Son düzenleme:
Kızlar bazılarınız büyük konuşmaya devam etsin... yarın bir gün sevmenin aşkın insana ne hatalar yaptırabıloeceğını anladığınızda .... ohhh çektiğiniz insanları aklınıza getırın olur mu...kimse bana bir şey olmaz demesin

İfade tarzını biraz düzeltebilirsin sanırım.

İnsanın hayatta evladından daha önemli nesi olur ki? Nasıl olur ki? Biz bir tanesine kavuşup sarıp sarmalasak yüreğimize bassak derken. Eşiniz nasıl görmek istemez bebeklerini? Evlenmişsin, bu senin hatan değil, zorlayarak eşini diğer bayana gönderseydinde mutlu olmayacakları belli. Eşine çocuklarını görmesi konusunda ısrarcı olmada takdir edilir. Her kadın yapmayabilir bunu. Fakat eşinde bu kadar vurdum duymazlık bu kadar sorumsuzluk ürkütücü... Yarın sanada aynısını yapıp bırakıp kaçabilir.... Güvenilir bir adam olmadığı belli sana yazık olur...

nasıl yani biraz açarmısın ben anlamadm

nasıl yani biraz açarmısın ben anlamadm

Ben açayım büyük konuşmamak lazım derler büyüklerimiz, o büyük konuşup kınadığın şeyi yaşamadan ölmessin derler. Eleştiri olabilir elbet ama dozunda kırmadan incitmeden... Herkes yaptığının bedelini zaten ödeyecek. Kimseyi kınamayın....

Hayal43 azın bal yesın valla ıyı tahmın etmişsin tamamen bencede öyle bır durum olmuştur....

konu sahıbı arkadsım senin üzülmen için demiyorum ama kimse sahıpsız değil herkez bır Allah kulu

burda eşinin hatası var ...bir kadını mağdur etmiş ve ahınıda almış olabılır...huzursuz olması,olman normal .... kimse kimseye böyle yaparak kendine tertemiz huzurlu bir hayat sayfası açamaz...

kimse kendini kandırmasın eşin nasıl seni ikna ediyorsa o kadınada aynı şekilde davranmıstır..ne demişler bir erkeği tanımanın en kısa yolu eski sevgilisine sorun onu ....

büyük konusmaya cok karsıyım bende.insanları hata yaptı diye suclamak olmaz, eleştirmek yada yadırgamakta.ama insanlar koyvermemeli kendini hayatın yada askın karsısında. bile bile de lades yapıp sonra herkes yapar diyip üstünü kapatmak olmaz.

off cnm çok zor bı durum ama enazından esın sana söylemış benımde bır tanıdıgım var boyle aklıma hemen o geldı adamın sevgılısınden cocugu var ama karısının haberı yok.oda cocugunu hıç görmuyor ıstemıyor hatta

aynen öyle hayatm KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ sizinde böyle şeyleri onaylamanız beni dehşete düşüryo pes doğrusu kınamaya gelince bizim öyle bir lüksümüz yok canm biz ALLAH yolunda devam edeceğiz İNŞALLAH hiç birşeyde olmuycak

düşmüş bir insana buna düşmek denmez canm nefsine uymuş derler bilmem anlata bildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…