Bana öyle geliyor ki,eşinin ailesi bu kadınla ilişkisini biliyormuş ve asla onaylamamış.
Kadın hamileyim deyince,önünü kesmek için apar topar seninle tanıştırıp evlendirmişler.
(Dikkatini çekerim,eylül'de kadın 3 aylık hamile,yani kürtaj zamanı geçmiş.)
Sen yurtdışından gelmişsin,bu aileyi ve eşini tanımıyormuşsun.
Geçmişten haberin tabii ki yokmuş,önceki eşle çocuğu haliyle kabul etmişsin ama diğer kadını bilseydin etmezdin.
Diğer kadını da "yeni öğrendik" diye oldu bittiye getirmişler.
Şimdi ne yapılır ? Senin yapman gereken birşey yok.Sonuçta sen de mağdursun.Eski sevgili herhalde sorumluluğu almış,dayatması yok.Kürtaja karşı olabilir veya yaşı geçmeden son kez çocuk sahibi olmak istemiştir,bilemeyiz.Belki de evlenmeyi umuyordu,sevdiği adamdan çocuk istedi ama terkedilince gurur yaptı.Bunları sen düşünmek zorunda değilsin,eşin düşünecek çünkü içyüzünü O biliyor.
Senin asıl eşinden emin olmanı ve güvendikten sonra çocuk yapmanı öneririm.
hiç kimseyi eleştirmek değil niyetimiz tabiki herkes herşeyi dilediği gibi yaşar biz burdan sadece bu tür hatalar bir çok kişiyide yaralıyo şimdi şu konuyu açan bayanın ne suçu var o sadece eşini çok sevmiş ve ama bu günahı oda çekiyo o çocuklarda çekiyo birde öyle birşeyki diğer kadınzaten eski kocasından 2 tane çocuğu varmış oldu 4 tane ne günahları var onların 2 bacağını bir arada tutabilseymiş bütün bunlar olmıycakmış çünkü kadın cahil değil İNŞALLAH ileride başllarına bela olmaz
Kızlar bazılarınız büyük konuşmaya devam etsin... yarın bir gün sevmenin aşkın insana ne hatalar yaptırabıloeceğını anladığınızda .... ohhh çektiğiniz insanları aklınıza getırın olur mu...kimse bana bir şey olmaz demesin
nasıl yani biraz açarmısın ben anlamadm
Kızlar bazılarınız büyük konuşmaya devam etsin... yarın bir gün sevmenin aşkın insana ne hatalar yaptırabıloeceğını anladığınızda .... ohhh çektiğiniz insanları aklınıza getırın olur mu...kimse bana bir şey olmaz demesin
nasıl yani biraz açarmısın ben anlamadm
büyük konusmaya cok karsıyım bende.insanları hata yaptı diye suclamak olmaz, eleştirmek yada yadırgamakta.ama insanlar koyvermemeli kendini hayatın yada askın karsısında. bile bile de lades yapıp sonra herkes yapar diyip üstünü kapatmak olmaz.
Hayal43 azın bal yesın valla ıyı tahmın etmişsin tamamen bencede öyle bır durum olmuştur....
canım arkadaşım.....inanmanız belki zor ama gerçekten öyle değildi...onun ailesi bu konuyu bilmiyor....evet zamanında biri vardı ama bu kadar ....ailesi böyle bir şeyi bilmiş olsa bizim evliliğimizi kesinlikle istemezdi çünki benim ailemle çok yakından tanıyorlar ve karşılıklı bir saygı var....asla olmazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?