Bişey bulamiyacagimdan eminim zaten. Birdefa açık unutmustu baktım hiçbir sorun yoktu. Sadece eski kız arkadaşının resmine bakmış. Merak etmistir deyip geçtim. Ama hergün yeniden bakmak istiyorum. Kendimle başa çıkamıyorum çıldırcamn.((
Sorun bende değilmi. Bunu başkalarından da duymak istedim. Bir arkadaşım evlilikte gizli saklı mi olur dedi kafam karıştı.Bence guvenmiyorsun .. Yani madem guveniyorsun neden rahatsz oluyorsun celiskili buldum knusmani
Hayır tabikicevap vermek zorunda değilsiniz, sırf merakımdan soruyorum.
bişey bulsanız boşanacak mısınız?
Eski kiz arkadsnin resmine bakmis ve merak etmis dediniz bnce tam da sebep buBişey bulamiyacagimdan eminim zaten. Birdefa açık unutmustu baktım hiçbir sorun yoktu. Sadece eski kız arkadaşının resmine bakmış. Merak etmistir deyip geçtim. Ama hergün yeniden bakmak istiyorum. Kendimle başa çıkamıyorum çıldırcamn.((
Hayır tabiki
İstersen verirmi?Hakli adam usteleme inada bindirirsin olayi bende bilmiyorum benimkinide bilmesini istemem
O arkadsin kimse cok dogru soylemis benim evimde sosyal medya yasak .. Bak dha bugun esimin arkadsi telfnunu satiyormus beni aradi esimde alayim mi diye hayir alamazsn dedim almadi erkekse alsin skiyosaSorun bende değilmi. Bunu başkalarından da duymak istedim. Bir arkadaşım evlilikte gizli saklı mi olur dedi kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?