Eşimin facebook şifresi

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar
Eşimin telefonu whatsup hep sifreliydi. Rahatsız oldum açmasını istedim. Açtı. Buraya kadar sorun yok. Ancak şimdide facebook sifreli. Eşim 47 yaşında ben 39. Çok düzgün bir karakter kendisi. Adam gibi adam. Ancak ben o face sifresinden çok rahatsızim. Kendisine dedim bırak o kadar mahremiyetim olsun dedi. İtici olmamak için usteleme dim. Ama zaman zaman tanıyorum böyle. Sizce doğru olan nedir?

Ben mahremiyete falan katılıyorum kesinlikle doğru bende istediği zaman hayırdır yani derim,lakin vermemek ile saklamak ayrı.
Şifrelerim bana özeldir ama hayatımdaki kişinin yanında faceyide whatsappıda açarım açık şekilde eline verip şuna buna da bak derim,bu benim birşey saklamadığımı gösterir,bende arada sırada telefonla o uğraşırken kafamı uzatır bakarım,telefonu hiç çekmez elindeyken bende hiç şüphelenmem.
Eğer sizde de bu şekildeyse istemeyin,lakin facede dolanırken gidin yanında oturup seyredin rahatsızlık duyuyorsa birşey vardır gibi.

Bence guvenmiyorsun .. Yani madem guveniyorsun neden rahatsz oluyorsun celiskili buldum knusmani

Bişey bulamiyacagimdan eminim zaten. Birdefa açık unutmustu baktım hiçbir sorun yoktu. Sadece eski kız arkadaşının resmine bakmış. Merak etmistir deyip geçtim. Ama hergün yeniden bakmak istiyorum. Kendimle başa çıkamıyorum çıldırcamn. ((

cevap vermek zorunda değilsiniz, sırf merakımdan soruyorum.
bişey bulsanız boşanacak mısınız?

açıp gösterdi diyosun, açtığında bişey gördün mü ?
ben bu tp mahremiyete inanmıyorum, eşimin facebook şifresini bilmem, ama sorsam söyler, bi kaç sene önce sorduğumda söylemişti, ayrıca onun ipadinden girince direkt açılıyo herşey, aynı yatağa girdiğin adamla anlamıyorum ben mahremiyet, şifreni ver demem çünkü zaten otomatik girebiliyorum, ama ver diyosam vermiyosa yolarım gayet, ne var ki neyi saklıyosun sen diyerekten

Bence guvenmiyorsun .. Yani madem guveniyorsun neden rahatsz oluyorsun celiskili buldum knusmani
Sorun bende değilmi. Bunu başkalarından da duymak istedim. Bir arkadaşım evlilikte gizli saklı mi olur dedi kafam karıştı.

Telefonum parmak izi şifreli, eşimin bilgisayarında Facebook şifrem artık kayıtlı değil. Ve karıştırdığım bir haltlar yok.
Öküz altında buzağı aramamak lazım, ama eşeği de sağlam kazığa bağlamalı (teşbihte hata olmaz demişler).

Eski kiz arkadsnin resmine bakmis ve merak etmis dediniz bnce tam da sebep bu

Şifresini bilmen lazım. Sana o güveni vermeli.
Karı koca arasındaki özel alan, ancak güven için tüm şartlar sağlandıktan sonra işler.
Önce içini tüm açıklığıyla rahatlatsın, sonra özel alanını yaşasın.

Eşimin tüm şifrelerini bilirim, bilmukabele o da benimkileri.
Başlarda merak ederdim, girip bakardım. Şimdi değil merak, face şifresini değiştirmişse bile haberim yok. O kadaaaar zaman geçmiş ilgilenmeyeli. Özel alanı da ona kaldı işte.

Güven böyle bir şey. Taraflar bunu sağlamak ZO-RUN-DA.

Sorun bende değilmi. Bunu başkalarından da duymak istedim. Bir arkadaşım evlilikte gizli saklı mi olur dedi kafam karıştı.
O arkadsin kimse cok dogru soylemis benim evimde sosyal medya yasak .. Bak dha bugun esimin arkadsi telfnunu satiyormus beni aradi esimde alayim mi diye hayir alamazsn dedim almadi erkekse alsin skiyosa

Suphelendirecek hareketlerde bulunursa ustune giderim bende birsey buldugumda gozardi edemem zaten salak yerine konmayi sevmiyorum bu konularda

Evlenmişsiniz gizli saklının ne anlamı var ? Benim erkek arkadaşım şifremi biliyor ben de onun şifresini ama girip bakıyor muyuz ? İkimiz de bakmıyoruz ama aklımıza düşer de şöyle bir bakayım dersek bile çok kurcalamadan bakar çıkarız yani. Bence saklaması hoş değil ama ne bileyim kişilik meselesi belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…