Eşimin facebook şifresi

Benim Şifremi eşim bilmez bilsin de isteme arkadaş kardeş muhabbetlerimi okusun istemem çünkü kendimize göre konuşuyoruz
eğer eşinize güveniyorsanız karakterli bir insan ise arkadaş muhabbetlerini erkeklere özel şeyleri görmenizi istemiyor olabilir çok takmayın
bir aldatma ya da kadın varsa inşallah yoktur hal ve hareketleri ile belli eder
gönlünüzü ferah tutun

Suphelenmem. Ama telefonlar oradayken face sifreli. Ben sana soruyormuyum diyo.

Arada sırada başarıyorum. Diyorum saçmalama kendi kendime. Bir an geliyo takiyorum.

İstersen verirmi?
Yok vermez inattanda vermez zaten bende oyle yaparim isterse, ortak arktasta cok bizim bende ekliydim gecen kavga edince sildimustune gitme bence zaten sen sorunca gostermis sana ama sen simdi kizin resmine bakinca sende korku olmus belli ama usteleme derim sıkma canini, bizlerde bakiyoruz herkse sonucta bu bir baskasini istiyirum anlamina gelmez merak yani sadece gorunce bakiyorsun bir an uzme kendini

Arkadaş,evlilikte herkesin özel alanı falan var olacak eyvallah da şimdi işin içine facebook bilmem ne girdiği zaman orda bi durcan...eşinize çok güvenin hiç problem değil ama o tür sosyal (!) Sitelerin evliliklerde neler getirdiğini çok iyi biliyoruz, görüyoruz, okuyoruz.yok yıllar sonra lise aşkını bulmuş, yok ilkokulu aşkını bulmuş falan...
Kadinda erkek de bir iş cevirmiyorsa bu konularda birbirlerine şeffaf olmalı diye düşünüyorum.
Açıkça eşinizle konuşup rahatsizliginizi dile getirin ve kafanızikafamızın rahat edeceği şekilde çözmeye calışın.benim fikrim.

Bir ara pc geçmişinden girebiliyor dum. Haberi yoktu. Ama hiç bakıyordum bile. Pc değiştirdik gitti hepsi. İçim içimi yiyor kızlar. Fena takıldım. Sevmiyorum bu halleri aslında. Basit kızlara benzetiyorum kendimi. Offf

Bence basit kızlara benzetmeyin açık açık söyleyin kendisine gizliden yaparsanız hoş olmayabilir.

Bence basit kızlara benzetmeyin açık açık söyleyin kendisine gizliden yaparsanız hoş olmayabilir.
14 yıllık evliyiz bir vukuat yok maşallah. Ama ben illede o şifre gizli olmasın istiyorum. Bende mi sorun keftiremedim .

Siz sadece kontrol edebildikleriniz üstünden gidiyosunuz peki ya kontrol edemedikleriniz nolacak.Adam bi halt karıştırıyo olsa heralde facebook açıp adıyla soyadıyla takılmaz ortada.Sosyal ortamlarda onca platform var ya oralarda takılıyosa da haberiniz yoksa.

Face şifresini bilince güven sağlanıyosa iyimiş yani.

O konuda sıkıntım yok. Öyle bir huyu yok. Benim takıldığım eski kız arkadaşlarıyla irtibat olmasın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…