ben kk şifremi vermek istemem mesela. herkesin herşeyini eşi biliyormu yaw :/işte buna katılıyorum bizim face şifrelerimiz aynıdır eşimle ben bi şifre belirledim ve yıllardır ikimizinkide aynı. Benim bilmemem gereken ne gibi bi özeli olabilir ki..
birkaç arkadaşımda eşinin face şifresini bilmiyormuş. yeni öğrendim. yalnız değilim yani, özel alan isteyen birileri daha var..5 yıldır birlikteyiz 4 yılı evli olmak üzere. Ne ben onun facebook şifresini bilirim ne o benim. Hiç facebookuna girip bakmadım. Arada benim yanımda bakar. İlginç bir şey görürse gösterir o kadar. İnanır mısınız telefonuna da hiç bakmadım. Yapacak adam her türlü yapar. Telefon karıştırmak da ne ya.
çok güzel özetlemişsin arkadaşım. bende facede kızlarla eşim hakkında konusurum bazen ve görmesini istemem elbette. hatta eski secgilimle ilgili de konusbalirim. görmesin tabiki. ona da aynı hakkı vermeliyim bu durumda...Ben onun şifresini bilmem o da benim şifrelerimi bilmez. Evlenince kimse kimsenin sahibi olmuyor bana göre, herkesin özeli mutlaka olmalı. Bireysel olarak iyi hisseden insanların beraberlikleri de o derece güzel oluyor bana göre. Kız arkadaşımla sosyal medya hesabından sohbet etmiş olabilirim, kadınsal konular konuşmuş olabilirim, belki çok sinirlendim eşimle ilgili bile konuşmuş olabilirim yani, Neden okusun? Ya da ben neden okuyayım. Biz bir aileyiz evet ama aynı zamanda iki ayrı bireyiz. Farklı arkadaş ortamları, farklı hobiler, arada bir geçirilen ayrı zamanlar bizi biz yapar. Özel alanlar kalmalı insanlara bu benim fikrim.
eski sevgilin hakkında konuşma sakın facede :)işte buna katılıyorum bizim face şifrelerimiz aynıdır eşimle ben bi şifre belirledim ve yıllardır ikimizinkide aynı. Benim bilmemem gereken ne gibi bi özeli olabilir ki..
benim abim, kendii şifresini eşi biliyor diye başka hesap açtı kendine. dün gördüm. onun kaçarı yokki. bu sanal alemde isterse kaçar.Bir iliskide veye evlilikde gizli hicbirseyin kalmamasi gerekiyor yok o benim özelim dedikçe özellikle bu sosyal medya hesaplari konusunda insan hep şüpheyle yaklasiyor güven sarsiliyor çünkü sosyal medya hesaplarindan herseye heryere ulasilabiliyor aldatmalar ve bosanmalar artti güven birkere kaybedilir gerisi hep şüphedir
fikirleriniz bana yol gösterdi. çok teşekkür ederim.bence peşini bırakmalısın elbet bir şey varsa elbet bir gün rabbim karşına çıkartır merakını gidercem diye adamı çileden çıkartmada:))
evet yahu. düşündümde o benim malım değilki. yol arkadaşım. özgürlüğünü ben kısıtlayamamki değilmi.Ben onun şifresini bilmem o da benim şifrelerimi bilmez. Evlenince kimse kimsenin sahibi olmuyor bana göre, herkesin özeli mutlaka olmalı. Bireysel olarak iyi hisseden insanların beraberlikleri de o derece güzel oluyor bana göre. Kız arkadaşımla sosyal medya hesabından sohbet etmiş olabilirim, kadınsal konular konuşmuş olabilirim, belki çok sinirlendim eşimle ilgili bile konuşmuş olabilirim yani, Neden okusun? Ya da ben neden okuyayım. Biz bir aileyiz evet ama aynı zamanda iki ayrı bireyiz. Farklı arkadaş ortamları, farklı hobiler, arada bir geçirilen ayrı zamanlar bizi biz yapar. Özel alanlar kalmalı insanlara bu benim fikrim.
benim telefonumu karıştırsa kızarım vallahi. belki yatak odası ile ilgili bir arkadaşımla drtleştim mesela.5 yıldır birlikteyiz 4 yılı evli olmak üzere. Ne ben onun facebook şifresini bilirim ne o benim. Hiç facebookuna girip bakmadım. Arada benim yanımda bakar. İlginç bir şey görürse gösterir o kadar. İnanır mısınız telefonuna da hiç bakmadım. Yapacak adam her türlü yapar. Telefon karıştırmak da ne ya.
şifre olmayan face yok sanki. sizinki şifrelimi?Şifreli olması düşündürücü...
şekerim o kalıplaşmış bir deyim. kaliteli, kişiliği oturmuş anlamında.Ben de şu "adam gibi adam" lafını hiç beğenmiyorum.
gibi..., ama değil demekmiş gibi, çok saçma.
yok ya yıllardır sormam etmemki.üstüne gitmeseniz belki bu kadar kımete binmeyecek.
kk şifresini bilmesini bende istemem bilmiyor da zaten bu kadınlara özel birşey sonuçta farklı yani.ben kk şifremi vermek istemem mesela. herkesin herşeyini eşi biliyormu yaw :/
Eski sevgili falan bunlar hayatımdan çıkalı çok oldu bütün msjlarım durur ama eşim girip okumuyor eminim çünkü ben tlfndan kullanıyorum sadece ve başka bir tarayıcıdan giriş yapılınca bildiri geliyor şu saatte şu tarayıcıdan giriş yapıldı diye eşimde bu ayar yok ama ben çok önemli bişey olmazsa girip bakmam.eski sevgilin hakkında konuşma sakın facede :)
ben eski sevgilililerin facedeki varlığından rahatsızım galiba. kızlar yani bizler çok fenayız. biri kuyruk sallasa gitmeyecek adam çok az diye düşünüyorum.Bazen abartildigini dusunuyorum "mahremiyet" konusunun. Evlendiginizde hayatlarinizi birlestirdiniz, ona tamam. Herseyiniz artik bir. Ama bazen insanlarin kendilerine ait hissetmek istedikleri seyler olabilir. Eger "adam gibi adam"sa suphelenecek birseyiniz yoksa saygi gosterin. Resmen ortada birsey yok ama siz sorun yaratmaya calisiyorsunuz kendinizce, aksiyon mu ariyorsunuz anlamadim...
çok güzel özetlemişsin arkadaşım. bende facede kızlarla eşim hakkında konusurum bazen ve görmesini istemem elbette. hatta eski secgilimle ilgili de konusbalirim. görmesin tabiki. ona da aynı hakkı vermeliyim bu durumda...
vallahi bende çok rahatsızım o eşlerle muhatap olmaktan. elin adamı görecek özel bişey yazsam.ya tamam eşleriniz sizden gram bir şey saklamasın da arkadaşları da mı mahremini size açacak canım!
belki arkadaş grubu ile bir sohbet ortamı kurdular, sizin okumanız ne kadar doğru!
birbirine şifresini veren, ortak hesap açanlar yüzünden kimseyle bir şey paylaşamaz olduk, bence bu durum eş güven ilişkisi için değil, arkadaşlık dostluk güven ilişkisine zarar veriyor.
bu tarz kişilere basit bir doğumgünü mesajı bile atasım gelmez, ya ben arkadaşımın eşi ile muhatap olmak zorunda mıyım
Ben eşimin herşeyini bilirim o da benimkini bilir ama bunu zorla şunun şifresini ver bunun şifresini ver diyerek yapmadık tabiki kendisi bana dedi mesela faceye gir şunu ayarla profilde sunjnuap biri arkadaşlık isteği atmış bi bak Vs Vs. Böyle böyle yani sonra da değiştirmeye kalkmadım ikimizde ilk başlarda eşimin facesine girmişti biri geri aldık bende güvenli olsun hemde unutmayız diye benim şifrem uzun olduğu için aynı olsun dedim oda olur dedi.ben kk şifremi vermek istemem mesela. herkesin herşeyini eşi biliyormu yaw :/
karı koca arasında da bilinmesini istemedikleri, bilmemeleri gereken çok özel şeyler olabilir. NET !Benim bakış açı bu "eğer bir insan kadın yada erkek farketmez, eğer birşey yapacaksa yapar.." O yüzden telefon karıştırmak, sosyal hesaplarının ,maillerinin şifresini bilmek bunlar sadece yuları elinde tuttuğunu zannetmekten öteye geçmez. Birde "karı kocanın ne özeli olur ki" diyenleri de anlamakta zorluk çekiyorum. Özel demek sadece gizli saklı işler demek değildir ki, annemle yaptığım bir konuşma özel olabilir, kardeşimin nişanlısı ile ilgili bana yazdığı şeyler özel olabilir , kız arkadaşımın çektiği regl sancısını eşimin bilmesine gerek yoktur. Benim özelim, çevremde benimle özelini paylaşan insanların özelidir de aynı zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?