Eşimin facebook şifresi

ya tamam eşleriniz sizden gram bir şey saklamasın da arkadaşları da mı mahremini size açacak canım!

belki arkadaş grubu ile bir sohbet ortamı kurdular, sizin okumanız ne kadar doğru!

birbirine şifresini veren, ortak hesap açanlar yüzünden kimseyle bir şey paylaşamaz olduk, bence bu durum eş güven ilişkisi için değil, arkadaşlık dostluk güven ilişkisine zarar veriyor.
bu tarz kişilere basit bir doğumgünü mesajı bile atasım gelmez, ya ben arkadaşımın eşi ile muhatap olmak zorunda mıyım

5 yıldır birlikteyiz 4 yılı evli olmak üzere. Ne ben onun facebook şifresini bilirim ne o benim. Hiç facebookuna girip bakmadım. Arada benim yanımda bakar. İlginç bir şey görürse gösterir o kadar. İnanır mısınız telefonuna da hiç bakmadım. Yapacak adam her türlü yapar. Telefon karıştırmak da ne ya.

Ben onun şifresini bilmem o da benim şifrelerimi bilmez. Evlenince kimse kimsenin sahibi olmuyor bana göre, herkesin özeli mutlaka olmalı. Bireysel olarak iyi hisseden insanların beraberlikleri de o derece güzel oluyor bana göre. Kız arkadaşımla sosyal medya hesabından sohbet etmiş olabilirim, kadınsal konular konuşmuş olabilirim, belki çok sinirlendim eşimle ilgili bile konuşmuş olabilirim yani, Neden okusun? Ya da ben neden okuyayım. Biz bir aileyiz evet ama aynı zamanda iki ayrı bireyiz. Farklı arkadaş ortamları, farklı hobiler, arada bir geçirilen ayrı zamanlar bizi biz yapar. Özel alanlar kalmalı insanlara bu benim fikrim.

işte buna katılıyorum bizim face şifrelerimiz aynıdır eşimle ben bi şifre belirledim ve yıllardır ikimizinkide aynı. Benim bilmemem gereken ne gibi bi özeli olabilir ki..
ben kk şifremi vermek istemem mesela. herkesin herşeyini eşi biliyormu yaw :/

birkaç arkadaşımda eşinin face şifresini bilmiyormuş. yeni öğrendim. yalnız değilim yani, özel alan isteyen birileri daha var..

çok güzel özetlemişsin arkadaşım. bende facede kızlarla eşim hakkında konusurum bazen ve görmesini istemem elbette. hatta eski secgilimle ilgili de konusbalirim. görmesin tabiki. ona da aynı hakkı vermeliyim bu durumda...

benim abim, kendii şifresini eşi biliyor diye başka hesap açtı kendine. dün gördüm. onun kaçarı yokki. bu sanal alemde isterse kaçar.

bence peşini bırakmalısın elbet bir şey varsa elbet bir gün rabbim karşına çıkartır merakını gidercem diye adamı çileden çıkartmada:))
fikirleriniz bana yol gösterdi. çok teşekkür ederim.

evet yahu. düşündümde o benim malım değilki. yol arkadaşım. özgürlüğünü ben kısıtlayamamki değilmi.

benim telefonumu karıştırsa kızarım vallahi. belki yatak odası ile ilgili bir arkadaşımla drtleştim mesela.

kk şifresini bilmesini bende istemem bilmiyor da zaten bu kadınlara özel birşey sonuçta farklı yani.

eski sevgilin hakkında konuşma sakın facede :)
Eski sevgili falan bunlar hayatımdan çıkalı çok oldu bütün msjlarım durur ama eşim girip okumuyor eminim çünkü ben tlfndan kullanıyorum sadece ve başka bir tarayıcıdan giriş yapılınca bildiri geliyor şu saatte şu tarayıcıdan giriş yapıldı diye eşimde bu ayar yok ama ben çok önemli bişey olmazsa girip bakmam.
Akşam eve gelince de elime alıp bakabilirim istersem. Tlfnun şifresi de benim doğum tarihim zaten

ben eski sevgilililerin facedeki varlığından rahatsızım galiba. kızlar yani bizler çok fenayız. biri kuyruk sallasa gitmeyecek adam çok az diye düşünüyorum.

Benim bakış açı bu "eğer bir insan kadın yada erkek farketmez, eğer birşey yapacaksa yapar.." O yüzden telefon karıştırmak, sosyal hesaplarının ,maillerinin şifresini bilmek bunlar sadece yuları elinde tuttuğunu zannetmekten öteye geçmez. Birde "karı kocanın ne özeli olur ki" diyenleri de anlamakta zorluk çekiyorum. Özel demek sadece gizli saklı işler demek değildir ki, annemle yaptığım bir konuşma özel olabilir, kardeşimin nişanlısı ile ilgili bana yazdığı şeyler özel olabilir , kız arkadaşımın çektiği regl sancısını eşimin bilmesine gerek yoktur. Benim özelim, çevremde benimle özelini paylaşan insanların özelidir de aynı zamanda.

vallahi bende çok rahatsızım o eşlerle muhatap olmaktan. elin adamı görecek özel bişey yazsam.

Ben eşimin herşeyini bilirim o da benimkini bilir ama bunu zorla şunun şifresini ver bunun şifresini ver diyerek yapmadık tabiki kendisi bana dedi mesela faceye gir şunu ayarla profilde sunjnuap biri arkadaşlık isteği atmış bi bak Vs Vs. Böyle böyle yani sonra da değiştirmeye kalkmadım ikimizde ilk başlarda eşimin facesine girmişti biri geri aldık bende güvenli olsun hemde unutmayız diye benim şifrem uzun olduğu için aynı olsun dedim oda olur dedi.
Faceden başka hesaplarımkçız falan yok zaten mailleri ile ilgilenmem Watsap mesenger falan pek kurcalamam biliriz ama müdahele etmeyiz böyle kısaca işte.

karı koca arasında da bilinmesini istemedikleri, bilmemeleri gereken çok özel şeyler olabilir. NET !
bunu anladım bu son günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…