Eşimin facebook şifresi

Demek ki o kadar da adam gibi değil eşiniz. Facebook' da bir haltlar karıştırıyor olabilir saklaması normal değil.

Bu yazdığıma tepkiniz ne oldu mesela ? Hayır eşim öyle biri değil diyorsanız kurcalamayın. Eşiniz haklı da olabilir sizde güvensizlik sezdiyse bozulmuştur.

Okuduğumda hakkını yiyorsun uz diye düşündüm ilk. Ah bir birakabilsem avuç içi kadar özel alan kendisine. Farkındayım ama yapamıyorum. Kendime kızıyorum.

Ben bu mahrem olayını anlamadım. İnsanı en söz hakkı olan en mahrem yeri bedenini açıyor sevdiğine. Beynini benliğini açıyor... En özeli oluyorsun en mahremi oluyorsun. Vücudunun benliğinin özeli mahremi kalmazken dandik facebook un şifresi mi mahremmiş? Kasti saklıyorsa vardır bir karıştırdığı. Ama face hep açık ortada saklanmıyorsa sadece şifresini vermiyprsa (ki bu da saçma) bence sorun yok.

Ben ozel alan knusuna bı yere kadar saygım varda face sıfresını vermemek de neymıs ben esımın sıfresını bılırım o da benımkını bılır ama hıc bırbırımızın facesıne grmeyız

esinizde bi tuhaf madem diger sifrelerini veriyor facebookuda verebilir ne sakincasi var yani..

Kesin bir haltlar karistiriyor..

Bazen abartildigini dusunuyorum "mahremiyet" konusunun. Evlendiginizde hayatlarinizi birlestirdiniz, ona tamam. Herseyiniz artik bir. Ama bazen insanlarin kendilerine ait hissetmek istedikleri seyler olabilir. Eger "adam gibi adam"sa suphelenecek birseyiniz yoksa saygi gosterin. Resmen ortada birsey yok ama siz sorun yaratmaya calisiyorsunuz kendinizce, aksiyon mu ariyorsunuz anlamadim...

Bir iliskide veye evlilikde gizli hicbirseyin kalmamasi gerekiyor yok o benim özelim dedikçe özellikle bu sosyal medya hesaplari konusunda insan hep şüpheyle yaklasiyor güven sarsiliyor çünkü sosyal medya hesaplarindan herseye heryere ulasilabiliyor aldatmalar ve bosanmalar artti güven birkere kaybedilir gerisi hep şüphedir

Bence de bırakın biraz özel alanı olsun adamın. Madem adam gibi adam diyorsunuz. Ama her ne kadar adam gibi adam deseniz de guvenmediginizi anladım.

Evli bile olsaniz birbirinizin özel alanına girmeye hakkınız yok diye düsünüyorum.Madem adam gibi adam diye tanimliyorsun esini bir hata yapip yapmayacaginida en iyi sen bilirsin

Geçen eşim kk şifresini öğrendi girdi baktı ayy nasıl tuhaf oldum bir şey yaptığım yok ama kızlarla konuşuyorum bazen çekiştiriyoruz da anladım ki özel bir alan varsa gerek yok

işte buna katılıyorum bizim face şifrelerimiz aynıdır eşimle ben bi şifre belirledim ve yıllardır ikimizinkide aynı. Benim bilmemem gereken ne gibi bi özeli olabilir ki..

bence peşini bırakmalısın elbet bir şey varsa elbet bir gün rabbim karşına çıkartır merakını gidercem diye adamı çileden çıkartmada:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…