- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Okuduğumda hakkını yiyorsun uz diye düşündüm ilk. Ah bir birakabilsem avuç içi kadar özel alan kendisine. Farkındayım ama yapamıyorum. Kendime kızıyorum.Demek ki o kadar da adam gibi değil eşiniz. Facebook' da bir haltlar karıştırıyor olabilir saklaması normal değil.
Bu yazdığıma tepkiniz ne oldu mesela ? Hayır eşim öyle biri değil diyorsanız kurcalamayın. Eşiniz haklı da olabilir sizde güvensizlik sezdiyse bozulmuştur.
Aslında bende öyle.Eşlerin de bir noktaya kadar kendi özelleri olmasından yanayım.
Aslında duymak istediğim bu sanki. Ama aaa evlenince özelmi olurmuş diyenlerdende etkileniyorum işte.
İnanirmisin bunu teklif etmeyi bile düşündüm kendisine. Benim alanımdagizli bişi olmasın diye. İyice bozmuşum yaayapacak olsa başka bir hesap alması çok mu zor?
İnanirmisin bunu teklif etmeyi bile düşündüm kendisine. Benim alanımdagizli bişi olmasın diye. İyice bozmuşum yaa
Kesin bir haltlar karistiriyor..Arkadaşlar
Eşimin telefonu whatsup hep sifreliydi. Rahatsız oldum açmasını istedim. Açtı. Buraya kadar sorun yok. Ancak şimdide facebook sifreli. Eşim 47 yaşında ben 39. Çok düzgün bir karakter kendisi. Adam gibi adam. Ancak ben o face sifresinden çok rahatsızim. Kendisine dedim bırak o kadar mahremiyetim olsun dedi. İtici olmamak için usteleme dim. Ama zaman zaman tanıyorum böyle. Sizce doğru olan nedir?
işte buna katılıyorum bizim face şifrelerimiz aynıdır eşimle ben bi şifre belirledim ve yıllardır ikimizinkide aynı. Benim bilmemem gereken ne gibi bi özeli olabilir ki..açıp gösterdi diyosun, açtığında bişey gördün mü ?
ben bu tp mahremiyete inanmıyorum, eşimin facebook şifresini bilmem, ama sorsam söyler, bi kaç sene önce sorduğumda söylemişti, ayrıca onun ipadinden girince direkt açılıyo herşey, aynı yatağa girdiğin adamla anlamıyorum ben mahremiyet, şifreni ver demem çünkü zaten otomatik girebiliyorum, ama ver diyosam vermiyosa yolarım gayet, ne var ki neyi saklıyosun sen diyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?