- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi elifsude90
-
Kızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim
abbbowwwfacebook için bir uygulama varmış karşıdaki kişi sizin onun profilinize baktığını bildirim olarak alıyormuş umarım gıcık olduğunuz kişi bu uygulamayı kullanmıyordur :)
hemde ne abbbooowww :)abbbowww
abbbowww
yok değilizEğer arkadaş değilseniz göremez. Tecrübeyle sabit
Kiz senin kocani reddedip baska adamla evlendigi icin komplex yapmis o yuzden kizin kocasinin hesabini inceliyor yani kendisiyle mukayese ediyor kendine tercih edilen adami. Kiza sevdasindan baksa kocasina bakmazdiKızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim
Neden halen facebook kullanıyorsunuz biz evlenmeden önce kullanmama kararı aldık nisan takıldı kapattık faceleri.... simdi diyecceksin sanane soyutlayalim mi herseyden kendimizi asla ne haddime ama unutma şeytan bu erkekleri daha çabuk kandirabiliyor....Kızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?