Eşimin gece mesaisi ve kayınvalideye yapışık olmak zorundalığı

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Merhaba kızlar ben 26 yaşındayım. 1 yılı geçkin süredir de evliyim fakat eşim gece mesaisine gidince işler değişiyor. Ya kv gelicek ya ben onun evinde kalıcam başka seçeneğim yokmuş... aynı şehirde arabayla 15 dklık mesafedeyiz. Kabusum oldu bu durum. Nasıl önümüzdeki haftaları evimde kendi başıma kalarak geçirebilirim?

Kendi anneniz cok uzak mi?

Bu durum boyle de devam etcek malesef. Kocaniz inatcidir belli ...

Çalışmayı şimdilik düşünmüyorum bebek istiyoruz, hele ki gece mesaisinde çalışcam desem kıyamet kopar.

Kıyamet niye kopuyor ki ?
Bu kafalara çok uzağım üzgünüm yardımcı olamayacağım sanırım ...
Vardiye de olan kadınları yemiyolar
Tek bildiğim bu ..
Bir de 26 yaşında olup kv nin bakıcılığı altında gece geçirmek :)))
Hele hele bunu zorla yapmak :)))

Eşinizle halletmelisiniz bunu . Evlenmiş 26 yaşında olgun bir kadın korkmuyorum diyorsa saygı duyulmalı. Ömür boyu böyle mi olacakmış hep birilerinin himayesinde.

Eşinize bir yetişkin olduğunuzu hatırlatın çocuk gibi sağa sola taşımasına izin vermeyin önünü kesemezsiniz sonra .

Huyunu siz bilirsiniz tatlı dille mi yoksa tepkili mi konuşacaksınız ama çok sinir bozucu bir durum .

Ben de meraklısı değilim bu durumun ama eşimle aramda eģitim farkı var severek evlendik ama onun bu mağara adamı kıskançlıkları (veya bence annesini yalnız kalmasın diye uğraşları) beni bunalttı artık

Kocam diyor bunu,nedeni ise yalnız kalınırmıymış
Tekin olmayan bir yerde mi oturuyorsunuz?
Kayınvalide yalnız kalamıyorsa ondan öyle alışmışlardır, kural haline gelmiştir. Yavaş yavaş alıştırın.

Adınıza üzüldüm.
Aklıma tek bir şey geliyor konu ile alakalı mesaisiz iş bulması..

Tekin olmayan bir yerde mi oturuyorsunuz?
Kayınvalide yalnız kalamıyorsa ondan öyle alışmışlardır, kural haline gelmiştir. Yavaş yavaş alıştırın.
Tekinsiz de deģil aile apartmanı ve demirli camlar birinci kattayız ama sanki herkes benim pesimde mi ki bu paranoya ne yani

Kv söyleyin o zaman ben yalnız kalabilirim sizde destekleyin diye . Yani nereye kadar sürer ki bu böyle kendime güvenimi kaybediyorum cocukmuyum diye dert yanın.
Kv yalnız mı yaşıyor bu arada

Adınıza üzüldüm.
Aklıma tek bir şey geliyor konu ile alakalı mesaisiz iş bulması..
Aylardır mesai yapmıyordu bu hafta mesaisi oldu ama inanın burnumdan geldi yine evlendiğimin ilk zamanlarındaki o iç içe hale döndük sinirlerim bozuldu

Kv söyleyin o zaman ben yalnız kalabilirim sizde destekleyin diye . Yani nereye kadar sürer ki bu böyle kendime güvenimi kaybediyorum cocukmuyum diye dert yanın.
Kv yalnız mı yaşıyor bu arada
Hayır kayınbaba var hatta iki bina ötesinde büyük oğlu eltim çocukları var ama onlar anca yemeğe gelir giderler

Hayır kayınbaba var hatta iki bina ötesinde büyük oğlu eltim çocukları var ama onlar anca yemeğe gelir giderler

Acaba kv yalnız yasiyorda oğlunun aklına o mu giriyor acaba dedim ama Kp yaşıyormuş. Kv ye şöyle sen gelince Kp yalnız kalıyor üzülüyorum benim yüzümden düzeniniz bozuluyor e ben gelsem rahat edemiyorum de açık açık .

Belli ki esine ne desen boş. Kv ye yap baskını sürekli o gelsin de belki Kp isyan çıkarır o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…