Sizde mesaili bir iş bulun :))))
Kendi anneniz cok uzak mi?Merhaba kızlar ben 26 yaşındayım. 1 yılı geçkin süredir de evliyim fakat eşim gece mesaisine gidince işler değişiyor. Ya kv gelicek ya ben onun evinde kalıcam başka seçeneğim yokmuş... aynı şehirde arabayla 15 dklık mesafedeyiz. Kabusum oldu bu durum. Nasıl önümüzdeki haftaları evimde kendi başıma kalarak geçirebilirim?
Bence benimle ayrı bir aile kurduğunun ayrımda değil..Neden illaha yaninizda birisi kalacakmis? Kv ölünce (Allah gecinden versin) ne yapacaksiniz o zaman?
Çalışmayı şimdilik düşünmüyorum bebek istiyoruz, hele ki gece mesaisinde çalışcam desem kıyamet kopar.
Kocam diyor bunu,nedeni ise yalnız kalınırmıymışKim diyor başka seçeneğin yok diye ve neden
Ben de meraklısı değilim bu durumun ama eşimle aramda eģitim farkı var severek evlendik ama onun bu mağara adamı kıskançlıkları (veya bence annesini yalnız kalmasın diye uğraşları) beni bunalttı artıkKıyamet niye kopuyor ki ?
Bu kafalara çok uzağım üzgünüm yardımcı olamayacağım sanırım ...
Vardiye de olan kadınları yemiyolar
Tek bildiğim bu ..
Bir de 26 yaşında olup kv nin bakıcılığı altında gece geçirmek :)))
Hele hele bunu zorla yapmak :)))
Tekin olmayan bir yerde mi oturuyorsunuz?Kocam diyor bunu,nedeni ise yalnız kalınırmıymış
Ben de meraklısı değilim bu durumun ama eşimle aramda eģitim farkı var severek evlendik ama onun bu mağara adamı kıskançlıkları (veya bence annesini yalnız kalmasın diye uğraşları) beni bunalttı artık
Evet hem de çokBu durum boyle de devam etcek malesef. Kocaniz inatcidir belli ...
Tekinsiz de deģil aile apartmanı ve demirli camlar birinci kattayız ama sanki herkes benim pesimde mi ki bu paranoya ne yaniTekin olmayan bir yerde mi oturuyorsunuz?
Kayınvalide yalnız kalamıyorsa ondan öyle alışmışlardır, kural haline gelmiştir. Yavaş yavaş alıştırın.
Aylardır mesai yapmıyordu bu hafta mesaisi oldu ama inanın burnumdan geldi yine evlendiğimin ilk zamanlarındaki o iç içe hale döndük sinirlerim bozulduAdınıza üzüldüm.
Aklıma tek bir şey geliyor konu ile alakalı mesaisiz iş bulması..
Hayır kayınbaba var hatta iki bina ötesinde büyük oğlu eltim çocukları var ama onlar anca yemeğe gelir giderlerKv söyleyin o zaman ben yalnız kalabilirim sizde destekleyin diye . Yani nereye kadar sürer ki bu böyle kendime güvenimi kaybediyorum cocukmuyum diye dert yanın.
Kv yalnız mı yaşıyor bu arada
Hayır kayınbaba var hatta iki bina ötesinde büyük oğlu eltim çocukları var ama onlar anca yemeğe gelir giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?