Acaba kv yalnız yasiyorda oğlunun aklına o mu giriyor acaba dedim ama Kp yaşıyormuş. Kv ye şöyle sen gelince Kp yalnız kalıyor üzülüyorum benim yüzümden düzeniniz bozuluyor e ben gelsem rahat edemiyorum de açık açık .
Belli ki esine ne desen boş. Kv ye yap baskını sürekli o gelsin de belki Kp isyan çıkarır o zaman .
Kp isyan çıkarmadı aynı durumlar oldu 3 ay önce, kv de de umursamadı. Şimdi ise en son geldiğinden ayıptır söylemesi bizim odadan yatak gıcırdama sesi geldi diye rahatsız oldu bence ki kendi evinde kalalım diye ısrar etti bu sefer siz gelin diye.
Hah bak bulmuşsun zayıf noktasını o sesler hep artsın :) gelmez belki bir daha eşine de annen gelsin rahat edemiyorum orada de .
Yada annesi gelince yanaşma eşine .
Birde kv yi ikna etmen dışında bende çare tükendi :)
Annesinde kalırken elini sürmüyor bana zaten o konudaHah bak bulmuşsun zayıf noktasını o sesler hep artsın :) gelmez belki bir daha eşine de annen gelsin rahat edemiyorum orada de .
Yada annesi gelince yanaşma eşine .
Birde kv yi ikna etmen dışında bende çare tükendi :)
Annesinde kalırken elini sürmüyor bana zaten o konudaneden acaba
Kedi sahiplendigini dusunen magaragil ailelerinden biri bunlar iste.
Ailem tatile gitse yalniz evde kalirim ben yahu. Hic dusunemiyorum evlendikten sonra kv bana gelsin ben ona gideyim esim evde olmayinca..
Bu kafalarla size daha neler cektirir bu es ..
Ve ailesi..
İste boyle biriyle evlenmiyim diye onceden sorurum bunlari. Boyle boyle dese bana aha kafa yapisi belli der sutlarim adami.
Niye kizlar boyle davraniyor anlamiyorum...hadi evlendin ozaman ses cikar biraz. Sınırlarını cek yahu.
Aileci değildi biz flört ederken sonradan kıymetli oldular
Aileci değildi biz flört ederken sonradan kıymetli oldular
Bence de .evlenecek yaşta olduğuma göre evde tek başıma da kalabilirim deyin.
yetişkin bir bireyim çocuk gibi birilerine bırakılmaya ihtiyacım yok deyin.
birde bu adamın kafası düzelene kadar çocuk yapmayın.
Arkadaşım gelecek deseniz .Merhaba kızlar ben 26 yaşındayım. 1 yılı geçkin süredir de evliyim fakat eşim gece mesaisine gidince işler değişiyor. Ya kv gelicek ya ben onun evinde kalıcam başka seçeneğim yokmuş... aynı şehirde arabayla 15 dklık mesafedeyiz. Kabusum oldu bu durum. Nasıl önümüzdeki haftaları evimde kendi başıma kalarak geçirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?