Eşimin gece mesaisi ve kayınvalideye yapışık olmak zorundalığı

Kp isyan çıkarmadı aynı durumlar oldu 3 ay önce, kv de de umursamadı. Şimdi ise en son geldiğinden ayıptır söylemesi bizim odadan yatak gıcırdama sesi geldi diye rahatsız oldu bence ki kendi evinde kalalım diye ısrar etti bu sefer siz gelin diye.

Hah bak bulmuşsun zayıf noktasını o sesler hep artsın :) gelmez belki bir daha eşine de annen gelsin rahat edemiyorum orada de .

Yada annesi gelince yanaşma eşine .
Birde kv yi ikna etmen dışında bende çare tükendi :)

Az önce mesajla resti çektim bundan sonra evdeyiz kimseyi de zorla getirme beni de getirtme 10 dklık mesafe için düzenimi bozdun dedim

Annesinde kalırken elini sürmüyor bana zaten o konuda neden acaba

Kedi sahiplendigini dusunen magaragil ailelerinden biri bunlar iste.
Ailem tatile gitse yalniz evde kalirim ben yahu. Hic dusunemiyorum evlendikten sonra kv bana gelsin ben ona gideyim esim evde olmayinca..
Bu kafalarla size daha neler cektirir bu es ..
Ve ailesi..

İste boyle biriyle evlenmiyim diye onceden sorurum bunlari. Boyle boyle dese bana aha kafa yapisi belli der sutlarim adami.
Niye kizlar boyle davraniyor anlamiyorum...hadi evlendin ozaman ses cikar biraz. Sınırlarını cek yahu.

Aileci değildi biz flört ederken sonradan kıymetli oldular

Alana kadar çoğunluğu. Anlayamıyorum ya arkadaş aileni at diyen yok ama bi denge kurun dimi koca koca adamlarsınız.

Valla kardeş ne diyeyim zor yani Allah kolaylık versin ben 1 gün dayanamazdım kalamazdım .

Öyle oluyor genelde.
En basindan karsi cikmaliydin bu konuua. Evcilik oynar gibi o ne oyle annesi sana geliyor sen ona gidiyorsun aman biri kapar seni felan.. Rolunu fazla abartmis esin.
İpleri eline al ..alismasin bu sacmaliklara.
2018 yilindayiz..oncedenmis oyle seyler de ve sacmaladiginin farkina vardir esini. Sende sinme izin verme. Mis gibi otur evinde koy cayini kafani dinle.

evlenecek yaşta olduğuma göre evde tek başıma da kalabilirim deyin.
yetişkin bir bireyim çocuk gibi birilerine bırakılmaya ihtiyacım yok deyin.
birde bu adamın kafası düzelene kadar çocuk yapmayın.
Bence de .

Açık saçık giyin evde
Ben böyle rahat ediyorum de
Geceleri odanın kapısı kapalı yatamam bunalıyorum de
Geç yat geç kalk
Rahatsızlık ver yani
Sonu yok o işin şimdi yırttın yırttın
Bebek olsa hiç yakanı kurtaramazsın oturursunuz cümbür cemaat

Benim eşim de ilk başlarda annesini çağırdı gececiyken ve bana haber vermedi
Ben kıyameti kopardım bana sormadan karar verdi diye teyzeme gidicem dedim ve kv gelemedi
Birdaha da sen çağırmadan kimseyi çağırmam dedi
Kv de gelmesin diye gece korkmuyorum dedim ona

Resti çekin. Benim eşim de şu an gecede gayette kalıyorum. Öyle bir talepleri olsa çok sert çıkardım. Ne münasebet yani

Eşinize "bu davranışın beni ailenden uzaklaştırıyor, ben yeri geldiğinde kendi anneme dahi tahammül edemiyorum anlaşamıyorum ama sen anneni başıma bekçi gibi koyarsan aramız açılacak "diyebilirsiniz. Ayrıca bir yetişkin olduğunuzu ve evinizde rahatça kalmak isyediğinizi bunun için onun iznine ihtiyaç olmadığını hatırlatın. Çoğunlukla erkekler evli olduklarını ve eşlerinin bir birey olduğunu unutuyor.

Benimkinin ailesi ufak yoklamisti geceye geçtiğinde tek başına korkmazmisn falan diye.. hayir dedim.. Sonrasında esimi uyardigimda aman diye kitle kapını yat nolcak dedi... 2 3 aydır gecede bende yalnızım oculer yemedi şükür... cocuk işini ertele derim... Önce kocana durması gereken yeri bi ogrrt sonra cocuk düşün...

Arkadaşım gelecek deseniz .

Ben gece evde yanliz kalmaya korkarim :)

O yüzden size geleceklerine bari siz onlara gidin kocaniz da madem israr ediyor
Herseye tatsizlik cikarmayi çok sevmiyorum ben :)

Çocugum olduktan sonra onunla kalabilmistim evde yanliz yoksa gercekten uyuyamam ve sabahi zor ederim.yattigim odanin kapisi falan kilitlerim sanki beni yiyecekler ama işte ne yapiyim :))))

Eşim iş turuna gidiyor 1 ay evde yalnız kaldıgım oluyor . Nolcak ?
Ne olabılır ?
Biz kimseye söylemıyoruz tura gittiğini komşular sorarsa gece 12 den sonra gelıyo falan dıyorum .
Kapımı ktiliyorum. Sabah işeme gidip evime gelıyorum .

Gayette yalnız kalınır.

Eşin polis Yada asker olsaymış ne olacakmış acaba . Eşim asker güneydoğu da bir şehirdeyiz ve bir Allah’ın kulunu tanımıyoruz. Eşim 15 gün göreve gidiyor mesela ben evde sürekli yanlız kalıyorum kapıyı kitleyince hiç birşey olmuyor . Ayrıca şunu düşündüm acaba eşin sana güvenmiyor mu ? Ondan mı kalmana izin vermiyor ki . Mesela benim kp tır şöförü kv çocukları evlendirdikten sonra hep evde tek kaldı kala kalıyor . Aynı şehirde yaşasak kızım gel bende kal demez bana eşimde git demez

Size güvenmiyor ve kıskanıyor mu , korkuyor mu ya da koskoca kadının korkacağını mı sanıyor ? Önce nedenini bulup çözümü ona göre düşünmeniz gerekli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…