Eşimin Gelip Bana Karışması

Sizi tarif eden cümleler bold ile belirtilmiştir. İnsan bazen aynayı kendine çevirmeli değil mi?
Not: Daha öğrenciyim yahu.
Not 2: İster çalışırım, ister çalışmam.
Not 3 : Çalışan ama çalışmayan insanlara da yukarıdan bakmayan her insana da saygım sonsuzdur.

Menfaatci erkekler yana yakila calisan kadin aradigi icin sizin gibi tipler sirf calistigi icin kendini ustun goruyor. Bazilari da kocalari tarafindan kullaniliyor. Oysa ev haniminin boyle bir derdi yok, adam sevmiş de almış

Maaş bordromuzu mu yollayalım size? Kompleksli olan sizsiniz. Biz sadece çalışmanın, iş hayatının kişisel hayatımızda üstlendiğimiz rollerden biri olduğunun, çalıştığımız için kimsenin bizi alkışlaması gerekmediğinin, çalışmayan/çalışamayan kadınların bizden daha değersiz olmadığının, bizi biz yapanın, bizi anlamlı kılanın cüzdanıMızdaki para değil, kalbimiz ve aklımız olduğunun farkındayız.
Mesele ATM'den çektiğiniz on para değil yani.

Bakın bütün dünya bir salgının pençesinde. Bu süreçten sağ salim çıkabilir miyiz, bilmiyoruz.

Ama aynı zamanda insanlar zihinsel bir dönüşümün eşiğinde. Egolarımız, kibrimiz, bireyciliğimiz, ben merkeziyetçi anlayışımız...
Hepsi yerle yeksan.
Hepimizin bu kadar üst perdeden konuşulmaması gerektiğini öğrenmesini diliyorum.

Bu cimrilik değil israfın önüne geçmek. Nice insanlar aç bu dünyada. Hiç bir şeyi israf etmememiz gerek. Çalışıyoruz kazanıyoruz diye bahane edilemez bana göre.
Ayrıca kardeşlerini neden olaya dahil ettin onu da anlamış değilim. Sanırım içinizde kalmış bir süredir patlayacak yer arıyormuşsunuz o ana denk gelmiş
Kusura bakmayın bu durumda bende olsam eşimle bir süre konuşmamayı tercih ederdim tartışma uzamasın diye.

Eşiniz çok da haksız değil yalnız uslübü yanlış olmuş. Birini iki hareketle değerlendirmek yanlış. Ben de geçen kah hazırlarken eşim patates s kızartalm mı diye sordu. Ben de menemen n yapyrm ama istersen yapaym dedim gerek yok dedi.malum markete gitmek sıkıntı. Burda eşim cimrilik yaptığımı da düşünmedi. Kombinin de derecesini düşürüp yükselteceğimz zaman birbirimize sorarız.ayrıca yemek kişiden kişiye değişir. Dom sal. bazıları her sabah yer bazıları arada bir. Çok da mesele değil. O düzgünce sana ben yemem sen kendine göre doğra deseydi mesele uzamazdı..kardeşi araya koymanınz çok çık gereksz. Onlar isterse ayda 30 kg tereyağı yesin sizin yeme miktarınızı onlarınki belirlemez.

Menfaatci erkekler yana yakila calisan kadin aradigi icin sizin gibi tipler sirf calistigi icin kendini ustun goruyor. Bazilari da kocalari tarafindan kullaniliyor. Oysa ev haniminin boyle bir derdi yok, adam sevmiş de almış
Hee sevmiş de almış çalışanlar sevip alınmıyor yani? Sırf kafam rahat olsun evde iş yapmayayım diye çalışmayan kadınla evlenen bir erkek iş arkadaşım var tek derdi evde iş yapmamak

Ayrıca eşime maaşımı vermeyeceğini de söyledim evlenmeden benimle para için mi evlendi yani

Hee sevmiş de almış çalışanlar sevip alınmıyor yani? Sırf kafam rahat olsun evde iş yapmayayım diye çalışmayan kadınla evlenen bir erkek iş arkadaşım var tek derdi evde iş yapmamak
Beni eleştirenler bu zihniyete ne diyor adam sevmiş de almış her çalışmayan kadınla evlenen sevip de mi alıyor veya çalışan Kadınlar sevilmiyor mu?

Evde is yapmayacak insan esi calissa da yapmiyor. Ornekleri var. Hayata karsi bu kadar hirsli olmayin. Biraz kendinize deger verin. Sadece calistiginiz icin degil. Meslek sahibi olmak hayattaki tek basariniz herhalde

Ayrıca eşime maaşımı vermeyeceğini de söyledim evlenmeden benimle para için mi evlendi yani
Allah aşkına biriniz şu kadının maaş kartını alsın elinden hoparlör gibi kullanıyor, maaş kartını alırsak sesi de kesilecek sanırım zira hayatta ki tek sahip olduğu şey bu kart

Çok doğru yazmşsnz. Şu anda bu virüs çalışan çalışmayan kadın erkek makam mevki para pul hiçbirley dinlemiyor.şu anda bireusel farklılıkları unutup birlik olma vaktidir. Ben ne kadar iyiysem çevrem iyi olacak. Aynı lekilde çevrem de ne kadar kendini korursa beni aikemi korumuş olacak.Konu sahibi boşverin herşeyi eşinizle sakince konuşun.ikiniz de hatalısınız. O üslupta siz de söykedijlernzde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…