- 31 Mart 2020
- 61
- 5
- 3
- Konu Sahibi Aytoldu_xx
-
Müneccim misiniz insanlar yıllarca tanış olup tanıyamıyorBazı şeyleri anlatmaya gerek kalmaz, anlaşılır.
Butun ev hanimlari sizi kiskaniyor yani.Benim değil de sizin gidiyor
Sizi tarif eden cümleler bold ile belirtilmiştir. İnsan bazen aynayı kendine çevirmeli değil mi?Bu aşağılık kompleksleri beni o kadar şaşırttı ki burada kadınların çoğu kadınlara düşman özellikle çalışan kadınlara o çalışıyorum diyenlerin çoğuna da inanmıyorum çalışan çalışanı anlar. Çalışmaktan gurur duydum evde oturmaktan kat kat iyidir üstelik kocama mecbur değilim siz düşünün kocam olmazsa ne olur diyr.
Calişıyorsunuz sadace bu neyin egosu anliyamadımHerkesin kendi tercihi ama evde oturmayı doğru bulmuyorum yine de sizin gibi eleştirmem.
Menfaatci erkekler yana yakila calisan kadin aradigi icin sizin gibi tipler sirf calistigi icin kendini ustun goruyor. Bazilari da kocalari tarafindan kullaniliyor. Oysa ev haniminin boyle bir derdi yok, adam sevmiş de almışBu aşağılık kompleksleri beni o kadar şaşırttı ki burada kadınların çoğu kadınlara düşman özellikle çalışan kadınlara o çalışıyorum diyenlerin çoğuna da inanmıyorum çalışan çalışanı anlar. Çalışmaktan gurur duydum evde oturmaktan kat kat iyidir üstelik kocama mecbur değilim siz düşünün kocam olmazsa ne olur diyr.
Yalan söylüyorsunuz. Çalışsanız çalışanın halinden anlar paranızla döverdiniz milleti.Butun ev hanimlari sizi kiskaniyor yani.
Not: 10 yildir calisiyorum
Maaş bordromuzu mu yollayalım size? Kompleksli olan sizsiniz. Biz sadece çalışmanın, iş hayatının kişisel hayatımızda üstlendiğimiz rollerden biri olduğunun, çalıştığımız için kimsenin bizi alkışlaması gerekmediğinin, çalışmayan/çalışamayan kadınların bizden daha değersiz olmadığının, bizi biz yapanın, bizi anlamlı kılanın cüzdanıMızdaki para değil, kalbimiz ve aklımız olduğunun farkındayız.Bu aşağılık kompleksleri beni o kadar şaşırttı ki burada kadınların çoğu kadınlara düşman özellikle çalışan kadınlara o çalışıyorum diyenlerin çoğuna da inanmıyorum çalışan çalışanı anlar. Çalışmaktan gurur duydum evde oturmaktan kat kat iyidir üstelik kocama mecbur değilim siz düşünün kocam olmazsa ne olur diyr.
Müneccim misiniz insanlar yıllarca tanış olup tanıyamıyor
Bu aşağılık kompleksleri beni o kadar şaşırttı ki burada kadınların çoğu kadınlara düşman özellikle çalışan kadınlara o çalışıyorum diyenlerin çoğuna da inanmıyorum çalışan çalışanı anlar. Çalışmaktan gurur duydum evde oturmaktan kat kat iyidir üstelik kocama mecbur değilim siz düşünün kocam olmazsa ne olur diyr.
Bu cimrilik değil israfın önüne geçmek. Nice insanlar aç bu dünyada. Hiç bir şeyi israf etmememiz gerek. Çalışıyoruz kazanıyoruz diye bahane edilemez bana göre.Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz
Hee sevmiş de almış çalışanlar sevip alınmıyor yani? Sırf kafam rahat olsun evde iş yapmayayım diye çalışmayan kadınla evlenen bir erkek iş arkadaşım var tek derdi evde iş yapmamakMenfaatci erkekler yana yakila calisan kadin aradigi icin sizin gibi tipler sirf calistigi icin kendini ustun goruyor. Bazilari da kocalari tarafindan kullaniliyor. Oysa ev haniminin boyle bir derdi yok, adam sevmiş de almış
Ayrıca eşime maaşımı vermeyeceğini de söyledim evlenmeden benimle para için mi evlendi yaniMenfaatci erkekler yana yakila calisan kadin aradigi icin sizin gibi tipler sirf calistigi icin kendini ustun goruyor. Bazilari da kocalari tarafindan kullaniliyor. Oysa ev haniminin boyle bir derdi yok, adam sevmiş de almış
Mutsuz bir insan. Hmm pekimutsuz bir insan olduğunuzu görmek için müneccim olmaya gerek yok.
Beni eleştirenler bu zihniyete ne diyor adam sevmiş de almış her çalışmayan kadınla evlenen sevip de mi alıyor veya çalışan Kadınlar sevilmiyor mu?Hee sevmiş de almış çalışanlar sevip alınmıyor yani? Sırf kafam rahat olsun evde iş yapmayayım diye çalışmayan kadınla evlenen bir erkek iş arkadaşım var tek derdi evde iş yapmamak
Evde is yapmayacak insan esi calissa da yapmiyor. Ornekleri var. Hayata karsi bu kadar hirsli olmayin. Biraz kendinize deger verin. Sadece calistiginiz icin degil. Meslek sahibi olmak hayattaki tek basariniz herhaldeHee sevmiş de almış çalışanlar sevip alınmıyor yani? Sırf kafam rahat olsun evde iş yapmayayım diye çalışmayan kadınla evlenen bir erkek iş arkadaşım var tek derdi evde iş yapmamak
Allah aşkına biriniz şu kadının maaş kartını alsın elinden hoparlör gibi kullanıyor, maaş kartını alırsak sesi de kesilecek sanırımAyrıca eşime maaşımı vermeyeceğini de söyledim evlenmeden benimle para için mi evlendi yani
Çok doğru yazmşsnz. Şu anda bu virüs çalışan çalışmayan kadın erkek makam mevki para pul hiçbirley dinlemiyor.şu anda bireusel farklılıkları unutup birlik olma vaktidir. Ben ne kadar iyiysem çevrem iyi olacak. Aynı lekilde çevrem de ne kadar kendini korursa beni aikemi korumuş olacak.Konu sahibi boşverin herşeyi eşinizle sakince konuşun.ikiniz de hatalısınız. O üslupta siz de söykedijlernzde.Bakın bütün dünya bir salgının pençesinde. Bu süreçten sağ salim çıkabilir miyiz, bilmiyoruz.
Ama aynı zamanda insanlar zihinsel bir dönüşümün eşiğinde. Egolarımız, kibrimiz, bireyciliğimiz, ben merkeziyetçi anlayışımız...
Hepsi yerle yeksan.
Hepimizin bu kadar üst perdeden konuşulmaması gerektiğini öğrenmesini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?