- 31 Mart 2020
- 61
- 5
- 3
- Konu Sahibi Aytoldu_xx
-
Kombiyi bende kapatıyorum öyle deme ya üzüldüm :)3 5 kurusluk cimrilik degıl yaptıgı, adam genel olarak bariz cimri.
Ne kadar salata domates yiyeceğine o mu karar verecek? Bu hava da kombı kapamak nedir, evde tek mı yasıyor?
Nasıl dayanıyorsun bu sinekten yag cıkaran adama?
Ama sen kapadığında bundan rahatsız olan usudugunu söyleyen kimse yok olsa kapamazsın dı mı?Kombiyi bende kapatıyorum öyle deme ya üzüldüm :)
Ciddi ciddi tasarruf ettiriyor bu yöntem.
Ha evet doğru onu düşünmemiştim ben.Ama sen kapadığında bundan rahatsız olan usudugunu söyleyen kimse yok olsa kapamazsın dı mı?
Burda kadın usuyor kapanmasını istemiyor
Yani patates sucuk var diye sizce gereksiz miHa evet doğru onu düşünmemiştim ben.
Adam cimrisinin cimrisi ya, domatesi salatalığı alıp dolaba koymak nedir. :/
Canınız istemistir yersiniz gerekli gereksiz olduguna baskası karar veremez ki.Yani patates sucuk var diye sizce gereksiz mi
Kız kardeşler den neden örnek verdim çünkü onlar yiyince bir şey demiyor 15 kilo tereyağ alıyormuş ayda ben 1 kilo alınca olay oluyor düşünKızkardeşler alakasız olmuş. Ama eşiniz de cimrinin de cimrisi. Evdeki salatalığı kaçıranı ilk kez duydum.
Ciddi mi şaka mıBoşanma sebebi,net
Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?