• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Gereksiz Düşünceliliği

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba,
Benim iki eltim var, biri şehir dışında zaten, diğeriyle aynı şehirdeyiz, bu eltimin bana karşı zaman zaman hoşlanmadığım, kırıcı tavırları oluyor, fakat ben cevabını verdiğimi düşünüyorum,çok fazla kafama takmamayı öğrendim..
Her neyse, fakat bu durumdan eşime de bahsettim, eltimin şu şu davranışları beni rahatsız ediyor şeklinde, birkaç kez de eltimin kırıldığım davranışlarını anlattım.
Bunun üzerine eşim, geçen gün annesine bu durumdan bahsetmiş, annesi de ben kırmadan konuşurum x'le demiş, oysa ben konuşmasını istemezdim...
Şimdi nasıl davranmalıyım, eşime bir daha bana sormadan böyle davranmamasını söyledim fakat eltime karşı nasıl yaklaşayım...

Son düzenleme:
Git konuş desen konuşmazlar,eşin de bir alemmiş hemen annesine söylemiş.
açıkçası ben olsam araya kimseyi koymam.eltiyse elti bir sohbet anında sıkıntımı dile getiririm.belki yanlışının farkına varır.

Git konuş desen konuşmazlar,eşin de bir alemmiş hemen annesine söylemiş.
açıkçası ben olsam araya kimseyi koymam.eltiyse elti bir sohbet anında sıkıntımı dile getiririm.belki yanlışının farkına varır.

Yok eltimle konuşmayı filan düşünmüyodum aslında,konuşursam daha çok üsteleyecek bi tip çünkü,ama bi şekilde idare ediyoduk yani:)

eltın nasıl davranıyor , ne yapıyor mesela canım ?

eltın nasıl davranıyor , ne yapıyor mesela canım ?

Eltimin çok patavatsız, boşboğaz tabir edilen davranışları var ve çok kırıcı oluyor, hiç düşünmeden konuşuyor, biraz da beni küçük görmeye çalışıyor sanki, eşimle aramı doldurmaya çalışıyor gibi geliyor bana, bilemiyorum belki kendi düşünceleri ama eşimle benim ilişkimize karışacak derecede herşeye burnunu sokmaya çalışıyor, o yüzden esasında çok çok seyrek görüşüyoruz.

Eltinle muhatapligini kes o zaman birak kaynanan konussun zaten sonunda kaynanan eltine hak vericektir tecrubeyle sabittir :)))

Eltinle muhatapligini kes o zaman birak kaynanan konussun zaten sonunda kaynanan eltine hak vericektir tecrubeyle sabittir :)))

Evet dediğin gibi bi sonuç da çıkabilir, kaynanam biraz eltimden korkuyo,nasıl konuşacak merak ediyorum, korkusundan ona da hak verebilir...
Eltimle zaten zorunlu haller dışında muhattaplığımız yok canım...

Evet dediğin gibi bi sonuç da çıkabilir, kaynanam biraz eltimden korkuyo,nasıl konuşacak merak ediyorum, korkusundan ona da hak verebilir...
Eltimle zaten zorunlu haller dışında muhattaplığımız yok canım...

Bendede 3 adet var dedigin sahislardan 1 tanesi yurt disinda 2si kapimdan iceri giremez ki daha 1. senemiz yeni dolmak uzere kaynanamda hep onlara hak verir sende zorunlu hallerde bile mumkunse elini ayagini cek yok say kafan rahat etsin tatlim esinin bi art niyeti yok bence o buyuk olarak annesini arabulucu gibi secmistir oda agzinin payini alir annesi eltine hak verince :))

Bendede 3 adet var dedigin sahislardan 1 tanesi yurt disinda 2si kapimdan iceri giremez ki daha 1. senemiz yeni dolmak uzere kaynanamda hep onlara hak verir sende zorunlu hallerde bile mumkunse elini ayagini cek yok say kafan rahat etsin tatlim esinin bi art niyeti yok bence o buyuk olarak annesini arabulucu gibi secmistir oda agzinin payini alir annesi eltine hak verince :))

Eşimde art niyet yok da, kendi kendine niye böyle işlere kalkışır anlamıyorum, Allah bilir kvalidem nasıl konuşacak, sema böyle böyle diyomuş filan der şimdi, o da çok yol yordam bilen biri değil çünkü

Eltimin çok patavatsız, boşboğaz tabir edilen davranışları var ve çok kırıcı oluyor, hiç düşünmeden konuşuyor, biraz da beni küçük görmeye çalışıyor sanki, eşimle aramı doldurmaya çalışıyor gibi geliyor bana, bilemiyorum belki kendi düşünceleri ama eşimle benim ilişkimize karışacak derecede herşeye burnunu sokmaya çalışıyor, o yüzden esasında çok çok seyrek görüşüyoruz.

Konussun daha iyi olur.

Haddini bilsin, bundan sonra tavrina dikkat etsin.

Yok eltimle konuşmayı filan düşünmüyodum aslında,konuşursam daha çok üsteleyecek bi tip çünkü,ama bi şekilde idare ediyoduk yani:)

Bu şekilde idare ediyorsanız madem kadın kadına neden eşinizi karıştırdınız ki sema ?

Anlıyorum niyetiniz dertleşmek olmuş ama erkekler böyle bakmaz konuya.

Umarım dallanıp budaklanmadan kapanır konunuz.

Eşinizde sizinle ilgili bir konuyu, size danışmadan bir daha hareket etmemesini öğrenmeli.

Kayınvalidenizle konuşabilirsiniz, konuşmanızı istemiyorum diye..

Uygun bir dille birgün kendinizin söyleyeceğini söylersiniz konuyu geçiştirerek.

Bu şekilde idare ediyorsanız madem kadın kadına neden eşinizi karıştırdınız ki sema ?

Anlıyorum niyetiniz dertleşmek olmuş ama erkekler böyle bakmaz konuya.

Umarım dallanıp budaklanmadan kapanır konunuz.

Eşinizde sizinle ilgili bir konuyu, size danışmadan bir daha hareket etmemesini öğrenmeli.

Kayınvalidenizle konuşabilirsiniz, konuşmanızı istemiyorum diye..

Uygun bir dille birgün kendinizin söyleyeceğini söylersiniz konuyu geçiştirerek.

Eşimin bazı şeyleri bilmesi gerekiyor diye düşünmüştüm, en azından bizim ilişkimizle ilgili olan fikirlerini..
K.validemle konuşmam bir işe yaramıyacak eminim, ama yine de akşam eve gidince eşimle bir arayıp konuşacağız.

Eşimin bazı şeyleri bilmesi gerekiyor diye düşünmüştüm, en azından bizim ilişkimizle ilgili olan fikirlerini..
K.validemle konuşmam bir işe yaramıyacak eminim, ama yine de akşam eve gidince eşimle bir arayıp konuşacağız.

Bu mevzulara erkeklerin müdahele ettirilmesine karşıyım.
Sizin başedemeyeceğiz türden birşey değilmiş,idare edilebilir. ki zaten görüşmüyoruz diyorsunuz.
Anladım soğumuş bir konuyu gündeme getirip eşinizi doldurup mevzu yapmışsınız.
Şimdi siz suçlu çıkarsanız hiç şaşırmayın
.

Bu mevzulara erkeklerin müdahele ettirilmesine karşıyım.
Sizin başedemeyeceğiz türden birşey değilmiş,idare edilebilir. ki zaten görüşmüyoruz diyorsunuz.
Anladım soğumuş bir konuyu gündeme getirip eşinizi doldurup mevzu yapmışsınız.
Şimdi siz suçlu çıkarsanız hiç şaşırmayın
.

Yanlış anlaşılmak istemem, soğumuş bir konuyu gündeme getirip eşimi doldurmadım, sadece eltimle neden bu kadar mesafe bıraktığımı soruyordu zaman zaman, ben de anlattım...
Ki bazı olayları da birlikteyken yaşadık, doldurmak için anlatmadım hiçbirşeyi.

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmak istemem, soğumuş bir konuyu gündeme getirip eşimi doldurmadım, sadece eltimle neden bu kadar mesafe bıraktığımı soruyordu zaman zaman, ben de anlattım...
Ki bazı olayları da birlikteyken yaşadık, doldurmak için anlatmadım hiçbirşeyi.

Tamam ama eşiniz dolmuş.
Maksadınızı aşmışsınız akşam kayınvalideyi arayıp mevzuyu gündeme neden getiriyorsunuz ki?
Eşinize ben seninle dertleştim dersiniz olur biter.
Ben size yanlış yapılmadı siz uyduruyorsunuz vs demiyorum ama şikayetçi olan ortalığı karıştıran gibi görünür her zaman.
Siz şikayetçi olarak sorunlu tip oldunuz halbuki belki de karşınızdaki insan sorunlu.
Kayınvaldeniz ne yapacak eltiyi karşısına alıp" hııı bir daha sema'ya böyle böyle yapma çok fena olur" mu diyecek ?
Bu size karşı onu daha çok doldurur hayat sizin hayatınız ama tümüyle yanlış bir girişim bence.

Tamam ama eşiniz dolmuş.
Maksadınızı aşmışsınız akşam kayınvalideyi arayıp mevzuyu gündeme neden getiriyorsunuz ki?
Eşinize ben seninle dertleştim dersiniz olur biter.
Ben size yanlış yapılmadı siz uyduruyorsunuz vs demiyorum ama şikayetçi olan ortalığı karıştıran gibi görünür her zaman.
Siz şikayetçi olarak sorunlu tip oldunuz halbuki belki de karşınızdaki insan sorunlu.
Kayınvaldeniz ne yapacak eltiyi karşısına alıp" hııı bir daha sema'ya böyle böyle yapma çok fena olur" mu diyecek ?
Bu size karşı onu daha çok doldurur hayat sizin hayatınız ama tümüyle yanlış bir girişim bence.

Biraz yanlış anlaşılma var sanırım, eşim benim haberim olmadan kv.me olayı anlatıyor, kv.de ben konuşurum diyor benim haberim yok yani.
Akşam aramamızın nedeni de konuşmamasını rica etmek, kendim halledeceğimi belirtmek

Biraz yanlış anlaşılma var sanırım, eşim benim haberim olmadan kv.me olayı anlatıyor, kv.de ben konuşurum diyor benim haberim yok yani.
Akşam aramamızın nedeni de konuşmamasını rica etmek, kendim halledeceğimi belirtmek

Pardon ben sandım ki eşinizle k valideyi arayıp böyle böyle diyecek eltiyi anlatacaksınız.
Eşiniz boşboğazlık yapmış o zaman bu durumdan benim anladığım eşinizin size kıymet verdiği,bu bile çok hoş.
Böyle gereksiz mevzularla harcamayın bunu,hep sizin haklılığınıza inansın böyle devam etsin.

Back
X