- 16 Nisan 2017
- 60
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Simaygozdeee
-
Çocuk dogunca iyice dağıtır bu. Kv ile mi yaşıyorsun ?
kv neden karışıyor ikinizin arasındaki ilişkiye?
Malesef aile yanında olunca iyice sorumluluktan kaçıyorlar,nasılsa yanında biri var yalnız kalmaz düşüncesi hakim oluyorEvet kv ile yaşıyorum
belki annesi ve karısıyla aynı evde olmaktan sıkılmıştır ve hep dışarı kaçıyordur
neden kv ile yaşamayı kabul ettiniz?
Malesef aile yanında olunca iyice sorumluluktan kaçıyorlar,nasılsa yanında biri var yalnız kalmaz düşüncesi hakim oluyor
Bak mesela benim eşim bu gece nöbetçi, bulunduğum şehirde 2 taraftan da akraba yok. Eşim fırsat buldukça arar. Fazla güven vermeyeceksin erkek milletine. Annesi evde otursun siz tek başınıza çıkın gezin merak etsin sizi.biraz gizem katın,aradığında açmayın, hemen geri dönmeyinKesinlikle öyle oluyor aklı kalmıyor rahat diye durmuyor
Sende çık çık gez hamileyim kafamı dagıtıyorum de evde düzen kalmayınca anlarHanımlar yine ben,
Eşim evde durmuyor sürekli arkadaslarıyla bir yere gitmek istiyor evde oluncada yatıp uyuyor. Bu yüzden çok kavgalarımız oldu güzellikle konustum ama yine aynı yine aynı evde sıkılıyorum diyor beraber çıkalım diyince sen seç nereye gidelim diyor ve her seferinde aklıma bir yer gelmiyor söylediğim yere orda napcaz boşver falan diyor gel markete gidelim canının istediği birsey varsa alırız hava alırsın diyor dönüştü arkadaşlarla görüşcem diyor. Sevgili ve nişanlılık döneminde maça tahamülü olmayan adam sürekli arkadaşlarıyla maç izlemeye gitmek istiyor. Kaynanamda çocuk çalışıyor gezsin kafa dağıtsın diyor. Ben hep kv beraberim dışarıdayken eşim yanımıza gelince bile gelme oğlum git gez hava al kafa dağıt diyor. Ben bunu nasıl düzelticem. Hamileyim strese girmek istemiyorum ama ister istemez sinirleniyorum.
Sende çık çık gez hamileyim kafamı dagıtıyorum de evde düzen kalmayınca anlar
Annesinin evine gelin getiren erkekler genelde böyle yapıyor. Alışacaksınız artık.Evet kv ile yaşıyorum
Ay ne kadar mantikli bir kv.Iyi gaz veriyor.Ayri eve cikma durumu rafa mi kaldirildi?
biraz deli olacaksın. yoksa kkocanin dayattigi hayati yasamaya mecbursun ışte böyle hamilelik delilige vurmak için iyi bir dönem. .Canım bakkala gidecek bile olsam hemen annemle gidin diyor ve kv benden önce kapıya çıkıyor
Kv ve eşimin ısrarı üstüne 1 sene aynı evde yaşayalım dediler 1 sene sonra eşim ev alacak diye. Ama şimdi ki aklım olsa asla yanaşmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?