Eşimin gizli mesajlasmasi

B
Bu fikir guzel. Özguvenli bir uyari gibi.

Hiç iyi bir fikir değil.. Adam bu sefer oooh hic çakmıyor diyip iyice ev arkadaşı moduna bağlayacak keriz kekliyorum diye düşünecek adam piskin

Aslında bir şey konuşmuyor.Ama icinden başka şeyler geçirdiği için eli ayağına dolaşıyor.

Kusura bakma da evli ama flörtöz erkek ve kendisine en ufak ilgi gösterilince kendini güzel sanan egosu okşanan kezbanın msjlsşması...
O kadar çoklar ki
Senin için üzüldüm
bu saçmalıkları çekmemek için evlenmiyorum valla:)

[/QUOTE]
Kadın evli şimdi diyorum mesaj saklamak neyin nesi ne saklayacağım.diyor.inkar psikolojisi geldin okudun mesajı birsey yok diyor evet doğru her defasında birşey yok ama gerçekten ben gelir gelmez arsivliyor başka bir dosya açıyor hani çocuğa dersin dersini çalış telefon la oynar yanına gidince telaşla ders sayfası açar ya tavır o ama evet anı mesaj okumamda geyikten başka birşey yok ama bu tavır neden inanın hala anlam veremiyorum ben zaten kaldırıyorum mesajları diyor ama daha birinden mesaj beklerken neden kaldirasin ki ben aptallık ediuormusum boş boş huzur kaçırıyormusum
[/QUOTE]
o geyiğin boynuzlarıyla taşınca anlam verirsin merak etme
hala anlam veremedim diyorsunuz pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…