- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Adaadanananana
-
Hoşlanıyor ondanBir kadın ile yazisiyor şu an sinirden kalbim öyle bir atiyorki inaniin elim titreyerek yazıyorum eksik yazmisim
Eliniz ayağınıza dolaşıyor mu ama ...Ben mesajlaşirkende eşimin yâda kızımın bakmasını istemem gülerim gülümserim ama gerizekalı değilim yâda eşimi aldatmıyorum.Sadece o benim özelim.
Valla cok uzuldum mesajiniza. Bosanmaniz lazim aslinda ama calismiyorsunuz cocuk var. Ne yapilabilir bilemedim. Ama bu adamla mutlu degilsiniz ve olamazsiniz da.İnanın umrunda olmaz sevmediği bir yemeği hile karnı doysun yeterli yer ev kirli temiz çok unurmasamaz bugün dusundumde biz hiç bağ kuramamisiz ben kedimi güvende ailemde hissetmiyorum hala bir yabancı gibi çekiniyorum hiç fotografimiz yoktu düğünden başka çekelim dediğimde kızar çekmez geçen. Ağladım bir fotoğrafımız bile.yok dedim çocuğun okuluna anneler ve babalar günü için ayrı ayrı fotoğraflar gonderiyorduk tamam gel çekelim dedi o anki mutluluğumu tahmin ediyorusnuzdur öyle bir fotoğraf cekmisiz ki kenarda sanki bir yabancının yanında oturmuş ben ellerimi bacaklarımda birleştirmiştir suç işleyen çocuklar gibi gözlerim ağlamaktan kızarık aile olmayı becermedik yada becermedim görücü usulü ama imza atılana kadar toz pembe günler geçmiyor iltifatlar hava da uçuşuyor
10 senedir iyiyiz sıkıntı yok cani isteyince yanindayim sonra yanında yatmasam da olur ne yemek yapsam yer bazen tadı kötü bile olsa evi temizlemesem hiç bişey demez televizyon kavgası bile olmaz çünkü genelde ya işi vardır ya uyuyordur aksamlari ne kadar ideal bir koca değil mi ?
Ama evdeki bir ev arkadasiyim ben ötesi yok benle konuşurken hiç gulumsemedi gülmedi mesela bir kadının kocasinin yüzünü guldurememesini kim anlayabilir böyle bir zorunlulugum yok evet ama işte başkası guldurunce sonuç bu 2 saat kesintisiz ağlarsınız yine de sakinlesemezsiniz
Bana kalırsa eşin kadına boş degil ve içten içe bunu bildigi için msjları kaldırıyor senden çekiniyor suçluluk psikolojisi Bildigin ki Bi erkek Bi kadınla her msjlaştıgında sırıtıyor ise zaten bellidir hoşlandığı aptal aşık deniyor bu sırıtıp duran cinsten olanlaraEşim bayan bir iş arkadaşıyla yazisiyor ve bunu her defasında benden saklıyor odaya girer girmez mesajı kaldırıyor eli ayağı birbirine girip tedirgin oluyor ben kızınca açıyor normal iş geyikleri görüyorum genelde ama bu durum çok sinirimi bozuyor şimdi yine tartıştık bir insan neden böyle bir gerizekalilik yapar anlam veremiyorum mesajlar neden saklanır ve her yazistiginda mutlu görüyorum yüzünde gülümseme öyle yakalıyorum çoğunlukla çok sinirim bozuldu
Yeni flörtleşen ergenler geldi aklıma.Kadın bekar mı ? Bekarsa,eşinizin ilgisi,yanında siz varken onla konuşmayı tercih etmesi egosunu tatmin ediyordur ondan yazıyordur.Eşinizde maalesef heyecan aradığı için o kadınla yazışıyor.Eşim bayan bir iş arkadaşıyla yazisiyor ve bunu her defasında benden saklıyor odaya girer girmez mesajı kaldırıyor eli ayağı birbirine girip tedirgin oluyor ben kızınca açıyor normal iş geyikleri görüyorum genelde ama bu durum çok sinirimi bozuyor şimdi yine tartıştık bir insan neden böyle bir gerizekalilik yapar anlam veremiyorum mesajlar neden saklanır ve her yazistiginda mutlu görüyorum yüzünde gülümseme öyle yakalıyorum çoğunlukla çok sinirim bozuldu
Konuda bayan yazmışİş arkadaşı erkek mi? Küfürlü konuşuyor olabilirler ya da erkek muhabbeti yapıyorlardır (kadınlar hakkında değil) sizin görmenizi istemiyordur belki. Kiminle yazıştığını bilmek tamam da mesajların içeriğine kadar didiklemek de ne bileyim
Zar zor falan değil bazıları kendi karıları dışında herkese gülücük saçıyor vallaErkekler gülecegi, eglenecegi, mutlu olacagı kadını zar zor bulur. Yani bizler gibi degiller degisik varlıklar.
Bir erkek mutlu oluyorsa özellikle bir kadının mesajlarına gülüyorsa gizliyor ve siliyorsa acık ve net sekilde kadından hoslanıyordur. Kimse kendini kandırmasın.
Yazık ya aldatılan niye utanıyor o iki terbiyesizin utanması gerek.Eşimin iş yerinden birsisi (erkek)nin eşi şimdi iş yerinden bir başkasının eşi oldu. Aldatılan adam utancından işi bıraktı. Bu işler evli bekar ayırmıyor, niyeti bozan bozuyor vesselam
Yazık ya aldatılan niye utanıyor o iki terbiyesizin utanması gerek.
Kadın evli şimdi diyorum mesaj saklamak neyin nesi ne saklayacağım.diyor.inkar psikolojisi geldin okudun mesajı birsey yok diyor evet doğru her defasında birşey yok ama gerçekten ben gelir gelmez arsivliyor başka bir dosya açıyor hani çocuğa dersin dersini çalış telefon la oynar yanına gidince telaşla ders sayfası açar ya tavır o ama evet anı mesaj okumamda geyikten başka birşey yok ama bu tavır neden inanın hala anlam veremiyorum ben zaten kaldırıyorum mesajları diyor ama daha birinden mesaj beklerken neden kaldirasin ki ben aptallık ediuormusum boş boş huzur kaçırıyormusum[QUsey OTE="Gamzeceylan, post: 63898840, member: 981922"]
Yeni flörtleşen ergenler geldi aklıma.Kadın bekar mı ? Bekarsa,eşinizin ilgisi,yanında siz varken onla konuşmayı tercih etmesi egosunu tatmin ediyordur ondan yazıyordur.Eşinizde maalesef heyecan aradığı için o kadınla yazışıyor.
Of esin resmen seni manipule edip kendini kotu hissettiriyorDurumdan çok neden yok inanın nedensizlik kadar kotu bir durumda yok sağolun. Hepiniz beni anladınız ama kendi ailem de dahil kime söylesem kırıldım biraz uzaklaşmak istiyorum diye nedenine gülerler ki kendisi de öyle diyor kime söylesem gülerler abartma diyor yazisip silmesinde gulmesinde bişey yok Muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?