Eşimin gizli mesajlasmasi

Cok uzuldum ya. Yuregim burkuldu okuyunca. Esinizi evrene salin gitsin bence, zamani gelmis. Sizin de mutlu olmaya hakkiniz var. Onsuz daha mutlu olursunuz. En azindan huzurlu olursunuz. Goz yasiniza kiyamam cok uzuldum. Kendinizi ezik hissetmeyin fotografimiz yok, sevmiyor beni falan diye. Bazi adamlar sevmez, sevemez. Ama flort etmeyi bilirler pislikler...Bari yaninda yapmasa ya. Ama anladigim kadariyla senin de bosanmaya cesaretin yok, olsaydi cunku çoktaaaan cingarı basmıştın ve gemileri yakmistin.

Grup konuşması mı? yoksa teketek mi? Sadece o kadınla mı konuşuyor? Mesela kızınca gösteriyor demişsiniz. Ne konuşması mesela örnek verin? Belki iş ile ilgili birinden bahsedip bir espri gelişmiş olabilir aralarında? Kaç yıldır birarada çalışıyorlar? Bunlar önemli şeyler belki gerçekten sadece arkadaşıdır sadece arkadaş olabilir yani. Ama içerik önemli.

Herhalde bütün yorumları ve cevapları okudum. Arkadaşım siz sadece kağıt üzerinde evlisiniz. Kendin de söylemişin bir aile olamamışsınız. O yüzden aldatıp aldatmaması bana çok önemli gelmedi. Zaten güzel giden evliliklerde aldatma olmaz. Evlilik bitmiştir eş boşanmaya cesaret edemiyordur aldatma yolunu seçer. Ev arkadaşı olmayı kabul edeli çok olmuş boşan diyemeyeceğim. Siz kangren bir bacağı sürükleyip durmuşsunuz bunlar kaçınılmaz.

Tam olarak nerden görüşüyorlar ? Bilgisayardan mi telefondan mi ? Daha acik yazın ? Esinize su mesajı verin: normal zamandan daha cok calisiyorsun gibi givi ve kesinlikle ne yazisiyor bakmayin ilgilenmeyin bile. Bundan sonrası casusluk

Valla cok uzuldum mesajiniza. Bosanmaniz lazim aslinda ama calismiyorsunuz cocuk var. Ne yapilabilir bilemedim. Ama bu adamla mutlu degilsiniz ve olamazsiniz da.

Cok uzuldum durumunuza, yani sizi bu hale sokan erkek musveddesine diyeceğim cok sey var ama neyse. Benim eski esimde de vardi benzer hareketler, isyerindeki kadinlarla fingir fingir konusurdu sonra gelip bana sen onlar gibi giyinmiyorsun falan derdi Su an anlatirken cok komik geliyor ama o zaman cok incinmistim, baskalarinda gozu oldugundan degil ama benden baska herkese hayranlik duyardi kadin erkek fark etmeksizin yani. Onun esi boyleymis ben neden degilmisim, bunun sevgilisi bunu giymis ben neden giymiyormusum gibi salak sacma seyler. Yani diyecegim o ki, insani en cok yuceltmesi gereken/beklenen kisi esken, bizim magara adamlari en cok yeren oluyor nedense.

Cocugunuz var, geliriniz yok sanirim. Keske direk bosan gec diyebilsem. Acikcasi eger esiniz bir baskasindan hoslaniyor ve onunla vakit gecirmeyi istiyorsa ne yapsaniz bos. O kadin su an onun icin mutluluk kaynagi. Ya acikca konusup, 2.kadin olmayi kaldiramiyorum ayrilalim anlasmali diyip nafaka ve tazminata ikna edeceksiniz ya da oyle bekleyeceksiniz...

Bana kalırsa eşin kadına boş degil ve içten içe bunu bildigi için msjları kaldırıyor senden çekiniyor suçluluk psikolojisi Bildigin ki Bi erkek Bi kadınla her msjlaştıgında sırıtıyor ise zaten bellidir hoşlandığı aptal aşık deniyor bu sırıtıp duran cinsten olanlara

ya gelde kızma. adamımım ben adam diye ortalıkda gezerler.
tamam hayatım .huzursuz oluyorsan bir daha konuşmam .seni başkası için mi üzecem !diyeceği yerde!
seni huzursuz etmek daha kolayına geliyor.
iş arkadaşın kim? karın kim? ( iş arkadaşlığında bayansa eğer arada saygı ve mesafe olmalı)

Yeni flörtleşen ergenler geldi aklıma.Kadın bekar mı ? Bekarsa,eşinizin ilgisi,yanında siz varken onla konuşmayı tercih etmesi egosunu tatmin ediyordur ondan yazıyordur.Eşinizde maalesef heyecan aradığı için o kadınla yazışıyor.

Konuda bayan yazmış

Uyarın,yazışmasın falan denmiş ama başka bir kadınla yazışırken aşık gibi gülümseyen Adamı uyarsan ne olur ? Böyle birşey görsem tiksinirim anında

Zar zor falan değil bazıları kendi karıları dışında herkese gülücük saçıyor valla

Eşimin iş yerinden birsisi (erkek)nin eşi şimdi iş yerinden bir başkasının eşi oldu. Aldatılan adam utancından işi bıraktı. Bu işler evli bekar ayırmıyor, niyeti bozan bozuyor vesselam
Yazık ya aldatılan niye utanıyor o iki terbiyesizin utanması gerek.

[QUsey OTE="Gamzeceylan, post: 63898840, member: 981922"]
Yeni flörtleşen ergenler geldi aklıma.Kadın bekar mı ? Bekarsa,eşinizin ilgisi,yanında siz varken onla konuşmayı tercih etmesi egosunu tatmin ediyordur ondan yazıyordur.Eşinizde maalesef heyecan aradığı için o kadınla yazışıyor.
[/QUOTE]
Kadın evli şimdi diyorum mesaj saklamak neyin nesi ne saklayacağım.diyor.inkar psikolojisi geldin okudun mesajı birsey yok diyor evet doğru her defasında birşey yok ama gerçekten ben gelir gelmez arsivliyor başka bir dosya açıyor hani çocuğa dersin dersini çalış telefon la oynar yanına gidince telaşla ders sayfası açar ya tavır o ama evet anı mesaj okumamda geyikten başka birşey yok ama bu tavır neden inanın hala anlam veremiyorum ben zaten kaldırıyorum mesajları diyor ama daha birinden mesaj beklerken neden kaldirasin ki ben aptallık ediuormusum boş boş huzur kaçırıyormusum

Kadın evli şimdi diyorum mesaj saklamak neyin nesi ne saklayacağım.diyor.inkar psikolojisi geldin okudun mesajı birsey yok diyor evet doğru her defasında birşey yok ama gerçekten ben gelir gelmez arsivliyor başka bir dosya açıyor hani çocuğa dersin dersini çalış telefon la oynar yanına gidince telaşla ders sayfası açar ya tavır o ama evet anı mesaj okumamda geyikten başka birşey yok ama bu tavır neden inanın hala anlam veremiyorum ben zaten kaldırıyorum mesajları diyor ama daha birinden mesaj beklerken neden kaldirasin ki ben aptallık ediuormusum boş boş huzur kaçırıyormusum
[/QUOTE]
Bence bir an önce ekonomik özgürlüğünüzü kazanmaya bakın çünkü kusura bakmayın ama bu Adamdan ne köy olur ne kasaba bugün bu kadınla yazışmasını engellersiniz yarın başkası çıkar.O yüzden siz kendinizi kurtarmaya bakın ve kanıt toplayın

Of esin resmen seni manipule edip kendini kotu hissettiriyor
Sen haklisin ve degerlisin bunu unutma aksini soyleyen ruh hastasidir ve evet bazen herkes birden ruh hastasi olabilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…