Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

Ayyynen. Zevk alamamış ki isteği sönebilir gayet normal, ben olsam cilve naz totosunda gezerdim zaten sevisememis olmanın verdigi duyguyla.

Ya psikoloji denen şeyin sadece kadinda oldugunu, erkeginse cinsellik diyince gozunun dondugunu, standardi olmadigini dusunenler de çok. Cinsellik diyince her şartta gozu donen adam damacanaya da yürüyebilir ve bu iyi bir şey değil.

Hay nazlı herif. İlk başta görev gibi olur çok normal. Naza niyaza son verir de işe odaklanırsa görev süresini kısaltır. Yaş kaç sizin. Eşinizin daha önce birlikteliği olmamış galiba

Erkeklerin bu tür istekleri olabiliyor kimisi sadece yatak odasında özel kıyafetler giyilmesini ister kimisi elbise ile görmek ister bence eşinizin isteği normal geldi bende kadın olarak eşimin gömlek giymesini çok istiyorum ona çok yakışıyor başlarda tişört giymek kolayına gelirdi ben ifade ettim sürekli gömleklerini ütülü tuttum bi baktım giyiyor eşimde ona yakıştığını farketti bu güzel bir şey benim için

Hay nazlı herif. İlk başta görev gibi olur çok normal. Naza niyaza son verir de işe odaklanırsa görev süresini kısaltır. Yaş kaç sizin. Eşinizin daha önce birlikteliği olmamış galiba
Yaşımız 30 :)
Eşimin daha önce çok kez sevgilisi ve birlikteliği olmuş.

Yaşımız 30 :)
Eşimin daha önce çok kez sevgilisi ve birlikteliği olmuş.
O zaman bu yaşanacakları tahmin etmediği için hayalkırıklığı içinde… ancak vajinismus yaşayanlar için geçici ve normal bir süreç içindesiniz. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz. Karşılıklı sabırlı olun ve elbiseyi giyin

eşiniz gayet normal bir istekte bulunmuş rahatsız olacak bir durum yok. eşler bu konularda birbirlerine karşı açık olmalı, ilişkiyi monotonluk çıkarmanın yollarını aramalı bana kalırsa. Mesela bir kadın eşine "kirli sakal veya sinek kaydı traş sana çok yakışıyor bana seksi geliyor" diyebilmeli. eşlerimizin her söylediği sözün altında bir anlam ararsak işimiz zor

Butun kadinlar vajinismus mu oluyor ki herkeste ilk başta gorev gibi olsun? Birlikteligi olduysa ve karsisindaki insanda cinsel problem yoksa gayet rahat olmustur zaten. Sanki uzmani gibisiniz oyle anlatiyorsunuz.

Butun kadinlar vajinismus mu oluyor ki herkeste ilk başta gorev gibi olsun? Birlikteligi olduysa ve karsisindaki insanda cinsel problem yoksa gayet rahat olmustur zaten. Uzmani gibisiniz.
Ben vajinismus olanlar için konuştum. Özel bir durum sözkonusu. Evet ben de yaşadım vajinismus. Siz de maaşallah zaten ayıplı kusurlusun bari üste çıkma der gibisiniz

Ben vajinismus olanlar için konuştum. Özel bir durum sözkonusu. Evet ben de yaşadım vajinismus. Siz de maaşallah zaten ayıplı kusurlusun bari üste çıkma der gibisiniz

Üste cikma değil, kendisine gosterilen anlayişi gostermeli dedim.
"Daha once hiç ilişkisi olmamiş galiba"
diyerek adamin nasil davranmasi gerektigini bilmiyora getirdiniz ya olayin doğal akişinda olan bir şey değil vajinismus neticede. Cok iliskisi olsa da boyle olabilirdi.

Ben de ilişkisi olduğunu, tecrübesiz olmadığını öğrenince gerekli yorumu yaptım zaten. Ancak istekli adam öncesinde egzersiz yapılıyor falan bunu önemsemez açıkçası. İşte yine de farklı bir durum sözkonusu olduğundan ona da anlayış göstermek lazım. Elbiseden sonra baksınlar artık

Insanlarin libidolari bazen duser, bazen yukselir. Esler o donemlerde digerini harekete gecirip,zevk almayi saglamak icin bazi seyler yapabilir. Bunda gurur yapacak bir sey yok bence. Herkesin karakteri farkli ama adam vajinismus konusunda size cok anlayisli davranip sabretmis ama siz onun icin bir elbise giymeyi gurur meselesi yapiyorsunuz.

Bilemiyorum herkesin libidosu farklı ama çuval giysem farketmez yani ...her zaman şık olacağız diye bir şey yok ... Ayrıca daha çok yenisiniz bana bahane gibi geldi

Son 1 hafta 10 gündür olan isteksizliğin benim ile ilgisi yoktur diye düşündüm ben de sizin gibi. Çünkü eskiden de böyleydim ve o bu halimle bile istekliydi. Ne değişti ki şimdi.
Benim yorumum şu, bunca zaman sizinle beraber ilişkiye hazırlandı, bu sorunu çözerse her şey harika olacak diye düşündü . Bilmiyorum başka deneyimi olmuş mu ama belki de ilişkiyi biraz gözünde büyüttü. Amma ve lakin yaşadığınız vasat seksten sonra (görev gibi doktor yap dedi diye yaptık demişsin) 'eneeeee, bu muydu yani yillardir hayalini kurdugum' diye düşünüp soğumuş olabilir.
Kıyafet konusunda da evinde citii pıtı elbiseyle gezsen bu yaz sıcağında incilerin mi dökülür? Mesele edecek ne var ki bu konuya takıldın?

Çiçek alır, ev işlerinin tamamına yakınına yapar sağolsun. Ben de çalıştığım için.
Ama evlendiğimden beri cinsellik hayal kırıklığı oldu benim için önce vajinismus sonra bu.
Sadece sizin içim değil eşiniz içinde olmuştur onun tatafındanda bakın. O da 1 yıl beklemiş sonuçta. İstediği absürt bir durum değil.

Haksızsın. Valla evlensem de giyinip süslenip salınsam evde. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hem adam size iltifat etmiş fiziğin cok iyi demiş daha ne.

Pardon konuyla hiiç alakam yok ama bu cikelatalının erkek için olanı da varmıdır acaba
Kendimi Haydariye Dümen gibi hissettim

Bulamadım ama er kişisi kenarlardan kemirdikten sonra kendine uygun hale getirebilir belki, iki tarafa da yarar

Evet incilerim dökülmez ama gurur yaptım bir kere. Şu saatten sonra sırf o istedi diye yapamam.
Eşimin ilk ilişkisi değil ayrıca. Kendisinin daha önce çokça ilişkisi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…