- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.311
- 78
Bencede oturmayan şeyler var yazdiklarinda1 senedir beraber yaşadık o zaman istekliydi diyorsuniz. Vajinismus sonradan mı gelişti?
Sonradan böyle olabiliyor mu?
Klasik bir Ferhans zırv ay pardon, yorumu.Aynı evin içinde 1 sene yaşayıp, ilişkiye girecek kadar çekim hissedememek zaten sorunmuş.kusura bakmayın da 1 sene sevişmeden aynı evde yaşamak saçmalıktan başka birşey değil.böyle olacağı belliymiş.ne demek aynı evin içinde 1 sene sevişmeden durabilmek.bazı çiftler regl dönemlerinde bile ne yapacağını şaşırıyor.beklenti saçmaymış zaten.
Ne gibi? Hemen üstte açıklama yaptım. Okuyabilirsiniz.Bencede oturmayan şeyler var yazdiklarinda
Haklısınız ben fazla duygusal tepki veriyorum çünkü çok stresliydim ve bir an önce gerçekten çözülsün istiyordum.Ya kadın milleti gerçekten
Adam 1.5 ay vajinismuslu halinizi çekmiş ama 4 gün sevişmedi diye karısından ben niyeeeee evlendim cemkirmesi yiyor. İyi ki kocanız degilim muhtemelen güzel kıyafette kurtaramazdı.
Oyumu kocaya veriyorum haklı her konuda. Beyaz atletle evde gezen kocayı ben de istemiyorum.
Hastalığı yeni yeni yeniyorum 2 kez aparatla ilişki yaşadık diyorsunuz, sonra da 1 yıldır birlikteyiz hep istekliydi diyorsunuz. Bir erkek uğraşmaz yani vajinismus vs ile ... böyle ufak şeyleri buraya bile yazmayın bence kocanız 2 seksi elbise giy demiş, onu bile kafanızda buyutmussunuz. Bu olağan bir istek,alıp size dahi getirebilir,ne var bundaNe gibi? Hemen üstte açıklama yaptım. Okuyabilirsiniz.
Aynen öyle. Kk da bile kocam bakımsız diye açılan konularda koca lincleniyor, adam kadından birşey istemiş gene koca lincleniyor, kadın ilişkiye girememiş ama suç gene kocadaYa kadın milleti gerçekten
Adam 1.5 ay vajinismuslu halinizi çekmiş ama 4 gün sevişmedi diye karısından ben niyeeeee evlendim cemkirmesi yiyor. İyi ki kocanız degilim muhtemelen güzel kıyafette kurtaramazdı.
Oyumu kocaya veriyorum haklı her konuda. Beyaz atletle evde gezen kocayı ben de istemiyorum.
Kadın vajinismus birde adam 1 yıldır uğraşıyor, kadın ise kocasına isteksizsin diye dem vuruyor,kendi vajinismus...Aparatla vs hangi adam uğraşır Allah aşkına 2 kez ilişki yaşanmış o da binbir güçle. Adam tabiki haklıAynen öyle. Kk da bile kocam bakımsız diye açılan konularda koca lincleniyor, adam kadından birşey istemiş gene koca lincleniyor, kadın ilişkiye girememiş ama suç gene kocada
Tam birleşme olmadan bir senedir sevişiyorlardır işte. Yani ön sevişme sonrası boşalma tarzında bir ilişkileri vardır.Hastalığı yeni yeni yeniyorum 2 kez aparatla ilişki yaşadık diyorsunuz, sonra da 1 yıldır birlikteyiz hep istekliydi diyorsunuz. Bir erkek uğraşmaz yani vajinismus vs ile ... böyle ufak şeyleri buraya bile yazmayın bence kocanız 2 seksi elbise giy demiş, onu bile kafanızda buyutmussunuz. Bu olağan bir istek,alıp size dahi getirebilir,ne var bunda
Adamın istediği de altı üstü bir elbise yani bazı yorumlarda sanki bambaşka şeyler istemiş gibi tepkiler, eşi suçlu çıkarmalar.Aynen öyle. Kk da bile kocam bakımsız diye açılan konularda koca lincleniyor, adam kadından birşey istemiş gene koca lincleniyor, kadın ilişkiye girememiş ama suç gene kocada
Demek ki ya tam ilişki yaşamıyorlardı ya da sonradan gelişti durum ama dediğiniz gibi tepki biraz fazla olmuş. Oysa ki çözümü çok basit.Hastalığı yeni yeni yeniyorum 2 kez aparatla ilişki yaşadık diyorsunuz, sonra da 1 yıldır birlikteyiz hep istekliydi diyorsunuz. Bir erkek uğraşmaz yani vajinismus vs ile ... böyle ufak şeyleri buraya bile yazmayın bence kocanız 2 seksi elbise giy demiş, onu bile kafanızda buyutmussunuz. Bu olağan bir istek,alıp size dahi getirebilir,ne var bunda
İlişkiye bile gerek yok ki, eşimin bir şortu var nefret ediyorum, giyme bunu diyorum, evde atletle kalsa dolaşma böyle derim, ilişkiye girerken eşim bazen parfümünü sıksana der, bazen saçımı açar vb. Birbirimize demeyecegiz de kime diyeceğiz?Adamın istediği de altı üstü bir elbise yani bazı yorumlarda sanki bambaşka şeyler istemiş gibi tepkiler, eşi suçlu çıkarmalar.
Hiçbirsey talep etmeyecek, her zaman ilişkiye açık olacak erkekler demek ki.
Bana da tam olarak sebep bu gibi geldi.Her insan partnerinin bakımlı olmasını ister, ama senin geçmişteki rahatsızlığından dolayı o da bir kaç başarısızlık yaşadıysa (ereksiyon, erken boşalma vb.), tekrar aynı şeyleri yaşamamak için eşin bahane üretiyor gibi geldi bana.
Ya kadın milleti gerçekten
1 sene beklemiş adam evlilikten önce de bereber yaşamışlar adam ona rağmen evlenmiş.İlişkilerde bir tarafin asiri pasif ve cekinik kalmasi diger tarafa fazla ozguven pompaliyor işte.
Adam 1,5 ay beklemiş zaten, bu beklemenin sonunda yine tam anlamiyla bir cinsellik yaşayamamiş. Sanki konu sahibi adama dogru durust cinsellik yaşatabiliyormuş gibi bir de ustune adama kiziyor niye evlendim diye. Bunu adam soruyor olsaydi ne hissederdi?
İlişkiye bile gerek yok ki, eşimin bir şortu var nefret ediyorum, giyme bunu diyorum, evde atletle kalsa dolaşma böyle derim, ilişkiye girerken eşim bazen parfümünü sıksana der, bazen saçımı açar vb. Birbirimize demeyecegiz de kime diyeceğiz?
1 sene beklemiş adam evlilikten önce de bereber yaşamışlar adam ona rağmen evlenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?