- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
evin işleri oğlunuza olan ilginizden dha önemli değil heraldeİyi akşamlar herkese
Daha önce bi konum var açmış olduğum.O konudan sonrada pek bişey değişmedi.Ben her kavganın sonunda ağlama krizleri geçiriyorum. En sonunda oğlumu alıp çıkmaya çalışıyorum evden o kapıyı kilitliyor ama sonunda açmak zorunda kalıyor. Baktıki ben dönmüyorum ben sokağı dönemeden oğlumu alıp kaçıyor ben de mecbur eve dönüyorum. Oğlumu bırak öyle git diyor ama bırakamam. Her kavganın sonunda yalvarıyor özür diliyor pişmanım diyor ben sakinleşince oğlum in diledim diyor ve eski haline dönüyor.Ben de sakinleşince o cesareti bulup çıkamıyorum evden oğlumun hastalığı tedavileri vs. geliyor aklıma tüm cesaretim kırılıyor. Bu kavgalarda geçirdiğim krizlerden ve babasının sürekli onunla ilgilenmesinden beni oğluma kötülemesinden benim sürekli ev işleriyle uğraşmamında etkisi var oğlum artık beni sevmediğini söylüyor sürekli babasının kucağında bana gelmiyor su bile istese ben verince almıyor oğlum 2.5 yaşında bu arada. Ben ne yapacağımı şaşırdım oğlumu nasıl ısındırabilirim kendime
Ev işleri derken aşırı bi temizlik değil yemek süpürge çamaşır falan bunları yapmazsam evdeki kavgalar büyüyor ben yapmazsam o ne kadar kirlenirse kirlensin aç kalırsa kalsın yapmıyor oğlumun yemek sorunu var kilo boy artışı geride çalışıyorum oğluma bakıcı bakıyor öğretmenim bakıcım velim ev pis olsa okulda laf olur oğluma çok iyi bakıyor daha iyisini bulamam oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kavgalar ve eşimin de etkisi var bu durumdaevin işleri oğlunuza olan ilginizden dha önemli değil heralde
Canım bakıcın ekstra yemek falan yapamaz mı benim öğretmen arkadaşlarım öyle yapıyolar ücreti biraz farkediyo ama memnumlarEv işleri derken aşırı bi temizlik değil yemek süpürge çamaşır falan bunları yapmazsam evdeki kavgalar büyüyor ben yapmazsam o ne kadar kirlenirse kirlensin aç kalırsa kalsın yapmıyor oğlumun yemek sorunu var kilo boy artışı geride çalışıyorum oğluma bakıcı bakıyor öğretmenim bakıcım velim ev pis olsa okulda laf olur oğluma çok iyi bakıyor daha iyisini bulamam oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kavgalar ve eşimin de etkisi var bu durumda
Sağolun bağırsak ve omurilik ameliyatları var 4 ameliyatGeçmiş olsun ne hastalığı var oğlunuzun
Keşke başarabilsem çıldırtana kadar tahrik ediyor insanıOğlunuz size karşı gardını almış suçlu görüyor boşverin işi ayrıca bu yaşlarda normaldir çocuklarda böyle şeyler yanında tartışırken siz sakin kalın belki babasına kızıyorsunuz diye babasının tarafını tutuyodur
Biliyorum ama dediğim gibi o kadar çok tahrik ediyor hakaret ediyor ki dayanamıyorum sonundaOglunun yanında kavga ermeyın her kavga bır tramva malesefsız gectı sanıyrsunuz buyuselerde atlaatamıyor cocuklar
Canım dene bi sen sustukça belki o da sakinleşir oğlunla ilgilen duyma onu dök oyuncaklarını beraber oynayın bak o zaman oğlun ısınır sanaKeşke başarabilsem çıldırtana kadar tahrik ediyor insanı
Oğlum zor bir çocuk yapamaz onunla daha iyi ilgilenmesi önemli çabuk hasta oluyor çok kaka yapıyor vs.Canım bakıcın ekstra yemek falan yapamaz mı benim öğretmen arkadaşlarım öyle yapıyolar ücreti biraz farkediyo ama memnumlar
Uyku saatinde yapamaz mı ya da sen gelince yapıp öyle gitse olmaz mı ahh kocan yardım etse ne güzel olurduOğlum zor bir çocuk yapamaz onunla daha iyi ilgilenmesi önemli çabuk hasta oluyor çok kaka yapıyor vs.
her şeyi fakat sakin kalamıyorum artıkCanım dene bi sen sustukça belki o da sakinleşir oğlunla ilgilen duyma onu dök oyuncaklarını beraber oynayın bak o zaman oğlun ısınır sana
Ev işi hiç bitmez.İyi akşamlar herkese
Daha önce bi konum var açmış olduğum.O konudan sonrada pek bişey değişmedi.Ben her kavganın sonunda ağlama krizleri geçiriyorum. En sonunda oğlumu alıp çıkmaya çalışıyorum evden o kapıyı kilitliyor ama sonunda açmak zorunda kalıyor. Baktıki ben dönmüyorum ben sokağı dönemeden oğlumu alıp kaçıyor ben de mecbur eve dönüyorum. Oğlumu bırak öyle git diyor ama bırakamam. Her kavganın sonunda yalvarıyor özür diliyor pişmanım diyor ben sakinleşince oğlum in diledim diyor ve eski haline dönüyor.Ben de sakinleşince o cesareti bulup çıkamıyorum evden oğlumun hastalığı tedavileri vs. geliyor aklıma tüm cesaretim kırılıyor. Bu kavgalarda geçirdiğim krizlerden ve babasının sürekli onunla ilgilenmesinden beni oğluma kötülemesinden benim sürekli ev işleriyle uğraşmamında etkisi var oğlum artık beni sevmediğini söylüyor sürekli babasının kucağında bana gelmiyor su bile istese ben verince almıyor oğlum 2.5 yaşında bu arada. Ben ne yapacağımı şaşırdım oğlumu nasıl ısındırabilirim kendime
Haklısın canım çocuk ta yormuştur ailen yok mu yakınında6-7 senedir deniyorum
her şeyi fakat sakin kalamıyorum artık
Gündüz uyumuyor ben gelince hemen çıkıypr kendi çocuğu var kadınındaa yemek temizlik okuldan dönen çocukları vs.Uyku saatinde yapamaz mı ya da sen gelince yapıp öyle gitse olmaz mı ahh kocan yardım etse ne güzel olurdu
Anlıyorum canımGündüz uyumuyor ben gelince hemen çıkıypr kendi çocuğu var kadınındaa yemek temizlik okuldan dönen çocukları vs.
2 sene annem baktı kavgalara dayanamayıp döndü memleketeHaklısın canım çocuk ta yormuştur ailen yok mu yakınında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?