Eşimin hakaretleri

Benim
Benim oğlum hasta ilerde kakasını tutamayacak ben gider gitmez evlenecek üvey anne bakamaz ona o da geri adım atmaz

Eşinizin işe gittiği bigün sabahtan çıkın gidin o zaman.
Gitmek isteyen her türlü gider.
Gidemiyosanız da susun oturun kavga etmeyin.
Ben susarken kavga çıkaran bi adamla evliyim sakinleşince o cesaret kalmıyor malesef keşke bu kadar kırıcı yorum yapmasanız

Elimizden gelen tek şey dua canım Allah oğlunun yüzü suyu hürmetine şifa versin. Kocana da akıl fikir versin İnşaAllah

Ev işi hiç bitmez.
Bırak yapma kalsın biraz.
Oğlunla geçirebileceğin bu Zaman'lar bir daha geri gelmez.
O zaman sana da ısınır hem.
Yapmayınca kavga için bahanesi oluyor bakıcım velim okulda laf olırsa oğlumda aç kalır çabuk enfeksiyon kapıyor hasta da olur sürekli zaten sürekli hastanelerdeyiz hiç çıkmaz bu kez

Ben susarken kavga çıkaran bi adamla evliyim sakinleşince o cesaret kalmıyor malesef keşke bu kadar kırıcı yorum yapmasanız

Çocuğunuzu anlattığınız kadar düşünüyo olsanız şimdiye yüz kere çıkar giderdiniz o evden.
Çocuğunuza en büyük kötülüğü ediyosunuz şu an zaten.Tımarhane gibi bi ortamda büyüterek.
Ne demek çocuğu vermiyorum?
Sabah çıkın gidin evden davanızı açın, kapıya dayanıyosa çağırın polisi koruma kararı çıkartın.
Çocuk hastaysa da söke söke nafakanızı da alın tedavi parasını da.
Bence siz cesaretsizliğinize kılıf arıyosunuz.
İnsnalar beş çocuğuyla bu işkencelerden kaçıp temizliğe gidiyolar öyle para kazanıp gene de ne kendilerine ne çocuklarına bu hayatları reva görmüyorlar.Zaten siz bunu yapmazsanız yakında adam sizi kapı dışarı da eder.

Derdiniz birilerinin size ah vah çok üzüldüm demesiyse onu burda pek çok insan söyleyecektir.O kadar hakareti yiyip o evde nası oturabiliyosunuz onu da anlamadım.Çocuğunuzun bile saygısını kaybetmişsiniz maalesef.

Üslubum kırıcı ve sert olabilir ama söylediklerim doğru ve sizin için en hayırlısı.Sizin gibi hemcinslerimi görünce bir kadın olarak çok sinirleniyorum bu haksızlıklara göz yumup oturulmasına.

Yorumlarınızda haklısın o memlekete tatile gidince oğlum hasta oldu üç-dört kere ben çok zorlandım zorlanmam değil korkum ya ben yetersiz kalırsam oğlumun tedavileri yetersiz kalırsa benim yüzümden korkum bu kendim için değil başkaları bana ah vah çeksin diye yazmadım buraya belki bir fikir verir biri bana bu şartlara rağmen diye ömür boyu sürecek tedavileri bi gün belki burda edilen dualar hürmetine benim oğlumda iyileşir kimbilir

Yapmayınca kavga için bahanesi oluyor bakıcım velim okulda laf olırsa oğlumda aç kalır çabuk enfeksiyon kapıyor hasta da olur sürekli zaten sürekli hastanelerdeyiz hiç çıkmaz bu kez
Canım ya eski konunu da okudum bayağı üzüldüm. Kolay değil ve haklısın. Şimdi anladım bu konuda demek istediğini. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…