- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Anladım canım zor ama bi şekilde çözüm bulunur. Branşın ne2 sene annem baktı kavgalara dayanamayıp döndü memlekete
Benim oğlum hasta ilerde kakasını tutamayacak ben gider gitmez evlenecek üvey anne bakamaz ona o da geri adım atmazMadem oğlu için özür diliyormuş beyfendi bırak sende.
Yine kavga ettiğinizde çocuğu bırakıp çık git. Aaaa bırakamam deme. Blöfüne blöfle karşılık ver.
O kadar hakareti yiyip nasıl sakinleşiyorsun onu da anlamadım. Ben daha çok hınçlanırım.
Kv dem beni hiç sevmedi istemedi. Eşimle tartışmalarımız annesi yüzünden çok oldu ilk zamanlar. Neyse işte kv de hep boşatmak istiyordu. 1 çocuk varken bile. Neyse 2. Çocuk oldu. Kv halaaa aynı suratsızlıkla aramızı bozmaya çalışıyordu. Ki benim kocam anacıdır.
Bigün üçüncüye hamileyken ki bebeğim öldü, işte hamile olduğum anda yine kocamla aramı bozdu. Hamileliğin psikolojisi, kv nin gazabı derken bu üçüncüyü de doğurup buraya bırakıp gidicem. Babamın evinden tek geldim tek gidicem yeter artık. Buna dayanamıyorum dedim. Hatta oğlun annem senden daha iyi bakar diyor madem öyle üçüne de bak. Ben babamın evinde bunların onda birini görmedim dedim kv deye.
Kv 180 derece döndü. Kendisi çocuk bskmaktan hazetmez. Yspma kızım çocuklar anasız olur mu, hem ben nasıl bakarım vs vs diye şakıdı.
Anlayacağın yeter artık dediğin an gelmeli.
Geçmiş olsun. Nesi var ki? Tedavisi yok mu?Benim
Benim oğlum hasta ilerde kakasını tutamayacak ben gider gitmez evlenecek üvey anne bakamaz ona o da geri adım atmaz
Ben susarken kavga çıkaran bi adamla evliyim sakinleşince o cesaret kalmıyor malesef keşke bu kadar kırıcı yorum yapmasanızEşinizin işe gittiği bigün sabahtan çıkın gidin o zaman.
Gitmek isteyen her türlü gider.
Gidemiyosanız da susun oturun kavga etmeyin.
Bağırsak ve omurilik ameliyatları var yok malesefGeçmiş olsun. Nesi var ki? Tedavisi yok mu?
Rabbim.....Bağırsak ve omurilik ameliyatları var yok malesef
Yapmayınca kavga için bahanesi oluyor bakıcım velim okulda laf olırsa oğlumda aç kalır çabuk enfeksiyon kapıyor hasta da olur sürekli zaten sürekli hastanelerdeyiz hiç çıkmaz bu kezEv işi hiç bitmez.
Bırak yapma kalsın biraz.
Oğlunla geçirebileceğin bu Zaman'lar bir daha geri gelmez.
O zaman sana da ısınır hem.
Ben susarken kavga çıkaran bi adamla evliyim sakinleşince o cesaret kalmıyor malesef keşke bu kadar kırıcı yorum yapmasanız
Elimizden gelen tek şey dua canım Allah oğlunun yüzü suyu hürmetine şifa versin. Kocana da akıl fikir versin İnşaAllah
Eşiniz gerçekten normal değil...allah ıslah etsin.
Elimizden gelen tek şey dua canım Allah oğlunun yüzü suyu hürmetine şifa versin. Kocana da akıl fikir versin İnşaAllah
Yorumlarınızda haklısın o memlekete tatile gidince oğlum hasta oldu üç-dört kere ben çok zorlandım zorlanmam değil korkum ya ben yetersiz kalırsam oğlumun tedavileri yetersiz kalırsa benim yüzümden korkum bu kendim için değil başkaları bana ah vah çeksin diye yazmadım buraya belki bir fikir verir biri bana bu şartlara rağmen diye ömür boyu sürecek tedavileri bi gün belki burda edilen dualar hürmetine benim oğlumda iyileşir kimbilirÇocuğunuzu anlattığınız kadar düşünüyo olsanız şimdiye yüz kere çıkar giderdiniz o evden.
Çocuğunuza en büyük kötülüğü ediyosunuz şu an zaten.Tımarhane gibi bi ortamda büyüterek.
Ne demek çocuğu vermiyorum?
Sabah çıkın gidin evden davanızı açın, kapıya dayanıyosa çağırın polisi koruma kararı çıkartın.
Çocuk hastaysa da söke söke nafakanızı da alın tedavi parasını da.
Bence siz cesaretsizliğinize kılıf arıyosunuz.
İnsnalar beş çocuğuyla bu işkencelerden kaçıp temizliğe gidiyolar öyle para kazanıp gene de ne kendilerine ne çocuklarına bu hayatları reva görmüyorlar.Zaten siz bunu yapmazsanız yakında adam sizi kapı dışarı da eder.
Derdiniz birilerinin size ah vah çok üzüldüm demesiyse onu burda pek çok insan söyleyecektir.O kadar hakareti yiyip o evde nası oturabiliyosunuz onu da anlamadım.Çocuğunuzun bile saygısını kaybetmişsiniz maalesef.
Üslubum kırıcı ve sert olabilir ama söylediklerim doğru ve sizin için en hayırlısı.Sizin gibi hemcinslerimi görünce bir kadın olarak çok sinirleniyorum bu haksızlıklara göz yumup oturulmasına.
Onu oyuncak yaptığımı mı söylüyorsunuz oğlum için neler yaptığımı nelere katlandığımı tahmin bile edemezsinizMinik yavrucak, oyuncak olmuş iki insan arasında
Dünya etrafinda dönüyor sanıyorBu adamin derdi ne allah askina???
Canım ya eski konunu da okudum bayağı üzüldüm. Kolay değil ve haklısın. Şimdi anladım bu konuda demek istediğini. Allah yardımcın olsun.Yapmayınca kavga için bahanesi oluyor bakıcım velim okulda laf olırsa oğlumda aç kalır çabuk enfeksiyon kapıyor hasta da olur sürekli zaten sürekli hastanelerdeyiz hiç çıkmaz bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?