- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
İyi akşamlar herkese
Daha önce bi konum var açmış olduğum.O konudan sonrada pek bişey değişmedi.Ben her kavganın sonunda ağlama krizleri geçiriyorum. En sonunda oğlumu alıp çıkmaya çalışıyorum evden o kapıyı kilitliyor ama sonunda açmak zorunda kalıyor. Baktıki ben dönmüyorum ben sokağı dönemeden oğlumu alıp kaçıyor ben de mecbur eve dönüyorum. Oğlumu bırak öyle git diyor ama bırakamam. Her kavganın sonunda yalvarıyor özür diliyor pişmanım diyor ben sakinleşince oğlum in diledim diyor ve eski haline dönüyor.Ben de sakinleşince o cesareti bulup çıkamıyorum evden oğlumun hastalığı tedavileri vs. geliyor aklıma tüm cesaretim kırılıyor. Bu kavgalarda geçirdiğim krizlerden ve babasının sürekli onunla ilgilenmesinden beni oğluma kötülemesinden benim sürekli ev işleriyle uğraşmamında etkisi var oğlum artık beni sevmediğini söylüyor sürekli babasının kucağında bana gelmiyor su bile istese ben verince almıyor oğlum 2.5 yaşında bu arada. Ben ne yapacağımı şaşırdım oğlumu nasıl ısındırabilirim kendime
Ailecek psikolojik destek alabilirsiniz. .
Gitmiyor malesef keşke gitseEvlilik terapistine gidin cnm
Önceki konunuzu da okudum da çok üzüldüm çok...Gözlerim doldu..
Oğlunuz çok küçük.Siz ona yemek yediren yatıran giydiren kişisiniz, babası sadece oyun oynayan.Normal bu Zaman'larında böyle olması.Aklı erdikçe en sevdiği siz olacaksınız zaten bunun için kendinizi hırpalamayın.
Eşiniz olacak pisliğe Allah vicdan,merhamet,akıl,fikir versin.
Evladınız için sizin için dua edicem.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Önerileriniz ve dualarınız için teşekkür ederim Ben onu affedince tekrar bi bahane bulup aynı kavgaları yine yapacak malesefÖnceki konunuzu da okudum. Bir anne bir eş olarak empati kurmaya çalışıyorum çok üzüldüm durumunuza. Rabbim oğlunuza şifa eşiniz olacak pislige vicdan versin. Anladığım kadarıyla boşanmanız oğlunuzu düşündüğünüz için zor. Bütün anneler gibi önceliğiniz evladınız ki oglunuzun hastalığından dolayı yeterince yıpranmışsınız. Oglunuzu kazanmak için çok zor olsa da eşinizi gerçekten affetmis gibi davranın onunla mutlu olmaya çalışın. Evliliginizin hatta iliskinizin ilk zamanlarındaki gibi sevgiyle yaklaşın tatlı dille isteklerinizi yaptırın. Kimbilir belki gerçekten eşiniz de değişir daha iyi olur zamanla. Oğlunuz da bunu görünce daha mutlu olur ve hastalığı hafifler belki tamamen geçer.
Yok bunları yapamazsaniz ki hak veririm bosanin ama bosanmadan önce her şeyi iyice düşünün. Sonuçta çalışıyorsunuz kendi ayaklarinizin üstündesınız kendinize güvenin.
Gitmiyor malesef keşke gitse
Oğlumun temel ihtiyaçlarını karşılıyorum yemeği bezi vs. babası onun yanında kötü söz söylerse onada söyletirse soğumaz mı?2.5 yaşında bir çocuk kimsenin lafıyla anneden soğumaz aksi e tam anneye yapışma yaşı bu yaş, akran oğlum var benim de, ha ama dediğin gibi sürekli is yapıp çocuğuna bakmiyosan elbette babaya daha düşkün olir
Oğlumun temel ihtiyaçlarını karşılıyorum yemeği bezi vs. babası onun yanında kötü söz söylerse onada söyletirse soğumaz mı?
Ben de öyle mide bulantılarına varıyor ağlamamın sonuEsinizin psikolojik problemleri var bence bir baba oğlunu nasıl annesine karşı doldurur çocuk gibi kusura bakmayın ama benim eski esim de beni cildirtirdi aglamaktan nefes alamaz hale gelirdim ve kendimi kaybedip ben de ona saydiriyordum hiç kale almayın oglunuzla daha çok ilgilenin oyunlar oynayın eşiniz sizi tahrik etmeye çalışırsa farklı işlerle ilgilenenin o sakinlesince de karşınıza alın net şekilde konuşun ben evliliğimde duygularıma yenik düşüp çok tahrik oldum inş siz daha güçlü olursunuz eşiniz karsisinda
Annem memlekette babam vefat etti 7 yıl önce tayin için 3 yıl dolması lazım 2. yılım burda annem 2 yıl baktı kavgalara dayanamayıp döndü o yüzden bakıcı buldum. Kavgaların sonunda dayanamayarak evi terk etmeye çalışıyorum son radde yani sabrım taşana kadar tahrik ediyor ve ağlatıyor çünküLütfen oğlunuzun yanında kavga etmeyin zaten hasta bide bunu yaşatmayın. Sokak ortasında çekiştirme falan. Gidemeyeceğinizi söylüyorsunuz o Zaman hiç gitmeye kalkmayın. Bu dünya ya gelmek onun isteği değildi. Bunları yaşatmayın.
Ailenizin yanına gidemiyor musunuz? Gidip orda anneniz baksa. Hatta yanına yardımcı birini bulsanız. İki kişi.
Malesef yıprandım ben ne kadar anlatırsam anlatayım kulağından girmiyor bile doğrularını değiştiremiyorum ben hatalıyım gözündeSinirleriniz yıpranmış eşinizin sizi anlamasını isteyin sakın iken konuşun duygularinizi karşı tarafı suçlamadan neler hissettiğinizi anlatın
Oğlunuzdan ilginizi esirgemeyin zamana bırakın düzelir yeter ki siz iyi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?