- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Fazla sessizsiniz sanırım.esiniz deyince hadi ekmek yap diye sizde kırıcı olmadan ama kociş çok yoruluyorum kendime hiç vakit ayiramiyorum gibi birşeyler diyebilirsiniz .senin markete gitmek canım istemiyorsa ben gidebilirim gibi gibi .
Onu ben almıştım. Bi gun hediye paketi yapayim canim sana hediye aldim buyur evi süpür diyeyim
Bende 3 yıllık evliyim toplasan özel günde 3 kere falan hediye almıştır oda ben bi kaç gün önceden hatırlatırım öyleEvlendik evleneli hiç hediye almadı. (Yaklaşık 2 senedir) Meyve tabağı hazırlar, cogu zaman yemeklere yardim eder ama özel günleri hep unutur. Yildonumumuzde dışarıda yiyelim diye çıktık hadi evde yiyelim dedi. Gezdik yorulduk eve geldik yorgun yorgun bi de yemek yaptim kendisi cok yorulmuş yatti. Ben de sinirden yaptım yoksa yapmazdım. Sinirimi yemek yaparak çıkardım. Başkalarına hediye alıyor ama bana almıyor. Başkaları icin bunu sever şunu sever diyor hemen o an hediye alıyor. Bu konuyu konuşunca sana zaten alıyoruz her seyi diyor anlamıyor. Kendime aldığım kiyafetleri bile hediyeden sayıyor. Cok sinir oluyorum soğuyorum kendisinden. Sizin eşleriniz nasıl? Bu adam normal mi?
Çünkü Eşine normal geliyordur hediye almamak ailesi nasılsa oda öyledir çünkü erkekler evlilik denilince kendi anne babasını baz alır onların ideal olarak düşünür.
Bende kendi doğum günüm gelmeden çeyrek altınlı bileklik istedim bir ay önceden başladım eğer istemesem bir kuru pasta bir geçerdi.
Bende 3 yıllık evliyim toplasan özel günde 3 kere falan hediye almıştır oda ben bi kaç gün önceden hatırlatırım öyleçiçek desen 2 kere aldı ilk baslarda yapacak bise yok benim ki öküz dedim kabullendim ama başkasına alması sıkıntı büyük sıkıntı çıkarırım valla bence sende konuş sana almıyosa başkasınada almasın o zman
Normal olan düsünülmekMasallah ne güzel Allah daim etsin.
Beklentilerle alakalı. Biz eşimle farklıyız sanırım. O normal bir hayat istiyor ben de biraz düşünülmek
Konuştum. Benimki de 2 senede 0 hediye 0 cicek. Dal bile koparip getirmedi.
İyi benimkinden beteri varmış ne diyim Allah sabır versinKonuştum. Benimki de 2 senede 0 hediye 0 cicek. Dal bile koparip getirmedi. Guzel soz de yok
Başkalarini bilemem de benim eşim her bayramda alir. Hem hediyesini aliyor, hem disari cikariyor.
Adam disarda yemek yemegi hediyeden sayiyor galiba. Kusura bakmayin ama eşinize sinir oldum. Dogum gununde ac ac hem disarda gezdirecek saatlerce, hem de yemek bile almayacak. Eşiniz size karşi cimri mi acaba?
Esinizle konusmuşsunuz belli ki, bir daha konusun, sık-sık konusun.Ne zaman anlayacak o zaman da birakirsiniz derdinizi anlatmayi
Yuhhhh, cekilecek hayat degil. Boyle cimri biriyle hayat surulmez malesef. Adam tam bir öküz. Okurken sinir oldum.Evet bana karşı cok cimri. Kendi kenara 3000 tl ayırır. Bu ay paramiz bitti der. Elimde olan 200 tl yi benden ister.Tamam birikim yapasın yapmasın demiyorum ama birikim o ay artandan yapılır. Biraz para biriktirip kendime şal almıştım. Olay çıkarttı vay efendim paramiz yokmus nasil alırmışım. Bilmiyor muymusum durumumuzu. Ben de ona elimde 200 tl param kaldi demistim 2 gun öncesinde." O 200 tl ile aldim sanip olay çıkartmış. Ayrica param olduğunu bilse kizmazmış." Elimden almasin diye şu kadar param var demiyorum. Az az kenara atıp kendime bir seyler alırım diye biriktiriyorum.
Bence normal değil. Hadi hediye almayı sevmiyor diyelim neden başkalarına alıyor düşünüyor. Sizde onu düşünmeyin olsun bitsin.
Yani ben kendime alıyorum. Kılık kıyafet seçmez çünkü srçsede beğenmiyorum. Kartı bendedir. İstediğimde beğenip alırım. Amaa eve eli boş gelmez mesela çikolata çoook severim. Her gün ufakta olsa bşrtane alır. Akşamına baklava olsa da yesek desem ertesi gün elinde baklavayla gelir. Bunlarda hediye katogorisinde benim için.Evlendik evleneli hiç hediye almadı. (Yaklaşık 2 senedir) Meyve tabağı hazırlar, cogu zaman yemeklere yardim eder ama özel günleri hep unutur. Yildonumumuzde dışarıda yiyelim diye çıktık hadi evde yiyelim dedi. Gezdik yorulduk eve geldik yorgun yorgun bi de yemek yaptim kendisi cok yorulmuş yatti. Ben de sinirden yaptım yoksa yapmazdım. Sinirimi yemek yaparak çıkardım. Başkalarına hediye alıyor ama bana almıyor. Başkaları icin bunu sever şunu sever diyor hemen o an hediye alıyor. Bu konuyu konuşunca sana zaten alıyoruz her seyi diyor anlamıyor. Kendime aldığım kiyafetleri bile hediyeden sayıyor. Cok sinir oluyorum soğuyorum kendisinden. Sizin eşleriniz nasıl? Bu adam normal mi?
Çaldım diyin. Belki mutlu olurBen de artik ona almiyorum zaten mutlu olmuyor bence. Bu hediyeyi ne kadar aldin diyor
Yuhhhh, cekilecek hayat degil. Boyle cimri biriyle hayat surulmez malesef. Adam tam bir öküz. Okurken sinir oldum.
Cimri insan degismez. ALLAH sabr versin. İsiniz cok zor malesef.Ilk zamanlar görmüyordum simdi daha fazla görüyorum. Soğudum sıkıldım guzel yanlarini gormeye çalışıyorum. Bazi davranislari olumlu yönde değişti. Bir insani degistirmeye calismak cok yorucu ve mantiksiz biliyorum.
Eşiniz gercek bir cimri gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Hayır ne demek kendisi kenarda o kadar biriktirip o paraya dokunmamak üstüne sizin 200 liranizi istemek. Baya sinir oldum yerden göğe haklısınız.Ben bu aralar çok soğudum eşimden. Beklentilerim yüksek çünkü adam bana karsi cimrilik yapıyor. O cimrilik yaptikca ben uzerine gidiyorum. Kenara para ayırmış benden para istiyor. Onun ayırdığı para 3bin benim elimdeki 200tl. Guzel söz desen o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?