- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Hakkınızda en güzeli ve hayırlısı olsunYediremem tabiki. Düzgün devamlılığı olan bir işe girmişsem kendime yol cizmek isterim. Geçici bir iş ise para vermem cunku o da bana 2 senedir vermedi
Üzgünüm ama bu adam hem cimri, hem hödüğün önde gideni.
‘Balık canın çektiyse annenlerde yersin’ nedir Allah aşkına?
Evlat olsa sevilmez...
Hediye almamasına değilde bence bun takılmalısınız, hediye almaz öyle görmüştür ama buna laf etmesi bana aşırı geldi. Her zaman mı böyle tepki veriyor yoksa o ay ödemeniz vs vardı da o yüzden mi dedi? Alın karşınıza sürekli sakin sakin konuşun en azından biraz törpülenirEvet bana karşı cok cimri. Kendi kenara 3000 tl ayırır. Bu ay paramiz bitti der. Elimde olan 200 tl yi benden ister.Tamam birikim yapasın yapmasın demiyorum ama birikim o ay artandan yapılır. Biraz para biriktirip kendime şal almıştım. Olay çıkarttı vay efendim paramiz yokmus nasil alırmışım. Bilmiyor muymusum durumumuzu. Ben de ona elimde 200 tl param kaldi demistim 2 gun öncesinde." O 200 tl ile aldim sanip olay çıkartmış. Ayrica param olduğunu bilse kizmazmış." Elimden almasin diye şu kadar param var demiyorum. Az az kenara atıp kendime bir seyler alırım diye biriktiriyorum.
Hiç ödememiz yok.kira ev giderleri faturalar falan hepsini ödüyor. 3000 /3500 tl kenara ayırıyor. Ona dokunmuyor. Bana verdiği 200 tl yi istiyor. Surekli aldıklarıma tepki veriyor lafını yapıyor. Saklama kabı alırım ne gerek vardi der. Gerek vardi ki aldim derim. Bir sey begenirim direk alma der guzel degil der. Hep konuşuyorumHediye almamasına değilde bence bun takılmalısınız, hediye almaz öyle görmüştür ama buna laf etmesi bana aşırı geldi. Her zaman mı böyle tepki veriyor yoksa o ay ödemeniz vs vardı da o yüzden mi dedi? Alın karşınıza sürekli sakin sakin konuşun en azından biraz törpülenir
Amin insallah... çalışıyordum bugun buraya içimi dökmeye geldim. Bugun kendime izin verdim. Nerde ne sınav varsa girecegim insallah.İnşallah atanıp kendinize güzel bir hayat kurarsınız demeye geldimmesleğiniz ne bilmiyorum ama atanmak için hemen çalışmaya başlayın evin işlerini bırakın hamur yoğurana kadar ders çalışın. Atanıp para kazanacaksiniz diye o da yardımcı olur zaten. Ataninca da gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın ama size bu hissettirdiklerini unutmadan kararınızı verin. Madem sizi yük gibi görüyor onu bu yükten kurtarın.
Eve gidip niye yemek yaptiniz ki? Siz disarda yeseydiniz. En azindan kendinize bir sey paket yaptirsaydiniz Paşam istemiyorsa yemesin.
Guzel söz bende de yok, eger o gün beni beğenmediyse söyler beğendiyse de yorum yapmaz. Yorum yapmamasından beğendiğini cıksrmam gerekiyorKonuştum. Benimki de 2 senede 0 hediye 0 cicek. Dal bile koparip getirmedi. Guzel soz de yok
Her evliliğin dinamiği farklıdır, size boşanın ya da boşanmayın diyemem ama mutlaka bir şeyler yapın ömür bu şekilde geçmez ciddi mânâda can sıkan cümleler kullanmış madem size yaptıklarını lütuf olarak görüyor sizde yaptığınız işleri kafasına kafasına vurun ben olmazsam kalırdın ortada napardın çamaşı ütüyü gibi. İş konusuna gelince kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş misali bende nereye başvurduysam kurtulamadım işsizler kervanından inşallah kurtuluruz ne diyeyim... İlk evlendiğimiz zaman eşimde bana ben pek anlamam hediye işinden çiçekten vs demişti bende kabüllendim sonra gördüm ki bana değil ama başkalarına gayette iyi anlıyor sizin eşiniz gibi işte o gün kıyamet koptu bizde o gün bugündür anlamayan adam anlar hiçbir özel günü kaçırmaz ona rağmen o kıyamet kopmasına sebep olan olayı ara ara hatırlatır dururum demem o ki bazen de bi anlık cinnet gerekiyor bende sizin gibiydim susar sessiz olur kendimi üzerdim.Hiç ödememiz yok.kira ev giderleri faturalar falan hepsini ödüyor. 3000 /3500 tl kenara ayırıyor. Ona dokunmuyor. Bana verdiği 200 tl yi istiyor. Surekli aldıklarıma tepki veriyor lafını yapıyor. Saklama kabı alırım ne gerek vardi der. Gerek vardi ki aldim derim. Bir sey begenirim direk alma der guzel degil der. Hep konuşuyorum
Baskasina hediye verirken bana hic almiyor diye sikayet edip trip atinEvet bir de baskalarina aliyor onlari düşünüyor. Beni neden düşünmüyor diyorum. Terk etsem duzelir mi bilmiyorum. Hep konustum hediye aldim anlamadı
Sizin nicki hatirliyorum esiniz sorunlu
Ben olsam ugrasmam kac yasina gelmis adamlari degistiremeyiz, neyse o
Ha eger basta kandirip baska yuzlerini goruyorsaniz bu da aldatmadir bana göre, yalan soylemistir.
Bir kez konusurum sakince, ikinci konuşma sert olur üçüncüde def ederdim sanirim. O ayirdigin liralara da el koyuyorum tazminat da istiyorum der sepetlerdim
Bekara bosamak kolay derler ama insan kahir cekmeye mi evleniyor, cocuk mu bu sifirdan egitim verelim. Koskoca adamlari degistirmek icin neden ömrünüzü heba ediyorsunuz ki?
Bu arada cimri adam kendini belli ediyor, ben biriyle tanistigimda birkac muhabbette anlıyorum nasil biri olduğunu. Cimrisini de gördüm ezigini de.
Ben olsam ugrasmazdim ama harcarken sormam ona da para vermem, neyin sıkıntısıni yasiyorsunuz durumunuz yok da kenara para atıyor?
Yolların bahtın açık olsun, inşallah atanır kendi ayakların üzerinde durarak pişman edersin eşini.Artik ekmek yapmayacağım. Bununla başlıyorum. Sonra kizsa da alisveris yapacagim. Yük olarak görmeye devam ederse iş bulup yol vereceğim. Hep aklimin bir kösesinde atanip kendi yolumu cizmek var
Işte cingar cikartin hep ayrılırsam şöyle olur diye varsayimlari dusunup susmayin siz sustukca halinden memnun diye dusunuyor sizin siteminiz de kadin dirdiri oluyor sizi anlamaya calismiyorDurum var aslında ama ona göre yok. Isim olsa hic ugrasmaz düşünmezdim. Simdi ayrılırsam hem issiz hem cevre baskisi vah vah tüh tüh leri dinleyecegim
Her evliliğin dinamiği farklıdır, size boşanın ya da boşanmayın diyemem ama mutlaka bir şeyler yapın ömür bu şekilde geçmez ciddi mânâda can sıkan cümleler kullanmış madem size yaptıklarını lütuf olarak görüyor sizde yaptığınız işleri kafasına kafasına vurun ben olmazsam kalırdın ortada napardın çamaşı ütüyü gibi. İş konusuna gelince kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş misali bende nereye başvurduysam kurtulamadım işsizler kervanından inşallah kurtuluruz ne diyeyim... İlk evlendiğimiz zaman eşimde bana ben pek anlamam hediye işinden çiçekten vs demişti bende kabüllendim sonra gördüm ki bana değil ama başkalarına gayette iyi anlıyor sizin eşiniz gibi işte o gün kıyamet koptu bizde o gün bugündür anlamayan adam anlar hiçbir özel günü kaçırmaz ona rağmen o kıyamet kopmasına sebep olan olayı ara ara hatırlatır dururum demem o ki bazen de bi anlık cinnet gerekiyor bende sizin gibiydim susar sessiz olur kendimi üzerdim.
Aslında konu başından beri anlattıklarınızın ve eşinizin cimriliğinin, elinizdeki parayı dahi almasının ana sebebi bu yorumunuzda saklı.Çalışmıyorum ya bana yük muamelesi yapiyor. Annesiyle konusurken yine koca parasiyla bir seyler aldi kendine diye konuşuyor. Annesi kızıyor ne bicim konuşuyorsun alsin istedigini alacak tabi sacmalama diyor. Koca parasi yiyor ne demek anlamıyorum. Is var da ben mi çalışmıyorum. 2 universite mezunuyum yabanci dilim var resim ve muzik yetenegim var. Iş tecrubem yok diye dönüş de alamıyorum. Sayisiz iş basvurusu yaptım. Neyse işte atanirsam kendime yeni hayat kurmayi planlıyorum
Alin elinden alin uyurken cebinden alin asla taviz vermeyin kızarsa siz iki kat kizin siz sustukca anlamiyor bence konusmaktan da anlamaz kredi kartini alip annenizin evine gidin harcayin ödesin gerekirse herkesin yaninda da cimriligini vurun yuzune. Annesi sizi savunuyormus ozellikle ailesine rezil.edin ben uğraşmaz bunlari yapip bosardim ama tabii herkesin bakis acisi icinde bulunduğu psikoloji farklı. Ben belli yasa gelmis bir birey olarak, evliligin hayatıma ekstradan güzellik katmasini, huzurumu arttirmasini beklerim elbette tartışmalar olur hic bir sey 4-4luk degil ama böyle kahir cekmek de ne bileyim katlanilabilecek bir sey degil.Bugun konusacagim son kez. Hep konustum hic anlamadi. karşımda güldü. Son kez konuşacağım umarım anlar. Anlamazsa da ne yapalim bir konu daha acarım. Cazgir olur elinden kredi kartini alir acımadan alışveriş yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?