neden kızalım
ay kıyamadım eşine yazık ya
ama sende haklısın nediyim..bence eşinle oturup konussan bunları ?daha mantıklı olmaz mı düşüncelerle kendini boğucana:)?
bir kaç defa çaktırmadan dile getirdim ama yanlış anlamış olmalıki her defasında daha pahalı şeyler almaya başladı..bu kez de söyledim ama bilmiyorum...ilerde bu günleri arayacağım belki ama alıp alıp bi kenara koymak istemiyorum..zaten sevgisini ilgisini her şekilde belli ediyo..hediye almasa da kabulüm..yani bir yandan hevesini kırmak istemiyorum..itimiş olamaktan korkuyorum...
madem alıyosa artık yapıcak bişey yok "ya tamam almıyorum bişey" dedirtmede:)
beyenmesen bile seviniver maddi açıdan size sorunu olmuyosa tabi..
çok güzel bişey aslında..bu sana çok değer verdiğini gösterir..
Kuzum bu günlerin keyfini çıkar...
bebişte yok ya... Bak bi peşer peşer doğsunlar..
sana almaz zaten adamın sonra
benimki ilk bebeğimden önce çok sık...
ilk doğumdan sonra 6 ayda bir
ikinci doğumdan sonra 1 yılda bir
üçüncü doğumdan sonra daha bugün çiçek göndermiş bu buket...
Bu çiçekte 6 yıldır hiç gelmemişti
yani oranjcim
diyeceğim odur ki
öncelikleriniz olacak zaman içinde
o zaman da hediye al dicen kız...
maşallah yaçok özendim açıkcası .. eşinizin davranışları çok hoş .. sizin neden takmak istemediğinizi yada almasını istemediğinizi tam anlamadım ama:44:
HAYAT ne garip ya...bak siz hediye alıyor beğenmiyorsunuz (yapınız gereği olsa gerek)ben alamıyorum üzülüyorum tamam herşey hediye değil elbet..hatırlanmak bi güzel söz bi sıcak öpücük dünyalara bedel..ama benim eşim bunları yapmıyor...çok nadir..ama o bile beni mutlu ediyor.düğün çeleğinden kopardığı çiçekle bile mulu oluyorum..çünkü kadın hatırlanmak değer verildiğini hissetmek ister..bence siz siz olun eşinizi bu konuda üzmeyin beğenmiş almıştır hatırlamıştır..onu geri itmeyin.sonra yıllar sonra keşke bari bi çiçek alsydın dersiniz bence.kıymetini iyi bilin.olsun varsın küçük olsun varsın çirkin olsun.genede beğenin derim ben
73::116::116::116::116::116:
çevremdeki insanlar da hep böyle diyo...bu konuda çok şanslı olduğuumu biliyorum..hele son zamanlarda tüm alışveriş sitelerine üye sürekli bişi alama peşinde..şunu alayımmı bunu alayım mı diyo..bende sen kendine al ben denemeden alamam çünkü minyon olunca herşey olmayabiliyo diyorum...bu kezde kendi kafasına göre alıyo olmuyo ....oda sinir oluyo bendee...hobi edinmiş gibi geliyohuyumu bildiği için o pek takmıyo...kendim bile bişi alırken kırk kere düşünürüm bilir..ilgisi çok mutlu ediyo..belki şımarıklık yaptığımı düşüneceksiniz ama ben kendi ihtiyaçlarımı alabiliyorum...zevkime göre para harcamak daaha hoşuma gidiyo ..ondanda beni gezdirmesi ..eğlendirmesi falan yetiyo .yapıyoda ..sadece hediye almasın istiyorum ..belkide ben manyadım...
Özel günler yaklaşmadan siz bir istediğiniz veya ihtiyacınız varsa onu dile getirin en azından hem sizin istediğiniz olur hemde eşiniz kırılmamış olur yada açık açık bu kez hediye alma çok açıldık falan filan diyerek birşeyler almasını engelleyebilirsin..
Ben mesela yapı olarak birine bir hediye alıcaksam mutlaka istediği veya ihtiyacı olan bir hediye almayı tercih ederim... Aynı zamanda kendimede öyle yapılmasını isterim... Benim eşimde sürekli bana hediye alır ama bu benim çok hoşuma gider ve alırkende hep benim istediğim bişey olmasına özen gösterir. Almasaydı heralde insan kendini kötü hissederdi...
ee haklısın ...ya bi odunla uğraşsaydım demi..Allahaşkına öp başına koy bu adamı yeterince memlekette öküz var zaten hediye adam alandan zarar gelmez
peki siz eşinize çok sık hediye alır mısınız
evet doğru ama öylede denedim canım
gerçi benim şikayetim tatlı bisorun..rabbim başka problem yaşatmasın eşimden yana...hiç bişi yapmasa yada almasa herhalde o konudada dert yanardım..yukarı bıyık aşağı sakal hesabı ...sadece dünkü duruma çok üzüldüm...telefonda adam iade nedenini sorunca eşim beğenmedi dedi..ve gözlerim doldu..öyle bi durum istememiştim.... gönlünü aldım ama sanırım aynısı bana yapılsaydı kırılırdım ve eşimide kırmak istemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?