Herkes kendinde olmayanı ister işte.. Tatlı bir dille ona nasıl odun olması gerektiğini belirt tabi
ee haklısın ...ya bi odunla uğraşsaydım demi..
bende alıyorum...ihtiyaçlarına göre...hiç bii bulamasam görüşmediği sevdiği arkadaşlarını bi araya getiriyorum..yada özel bi ortam yemek falan işi kıvırıyorum..rol değilse çok hoşuna gidiyo ...:98:mesela bu 24 mayısta evlilik yıldönümümüz ne yapsam diye şimdiden paçam tutuştu...bu kez onla ortak karar verip bişiler yapmak en iyisi çünkü aklıma hiç bişi gelmiyo...:26:
Benimde mesela eşimle zevklerimiz farklı oda hediye almasını seviyor vede süreklide alır bişeyler benim genelde bişey istememe gerek kalmıyor... Ama ben eşimi alıştırdım birşey almak istiyorsa önce bana gösterir bunu beğendim ama sen istersen alırım diye beğenirsem alır beğenmezsem benim istediğim bişeyi alır. Ama bazen sormuyor artık benim neyi sevdiğimi neyi sevmediğimi nelerden hoşlandığımı anlıyor . Diyor senin çok beğeneceğin bişey buldum gösterir ve gerçektende beğenirim... eşini kırmadan bunları anlatmalısın konuş hediyeyi beraber seçme fikrini söyle.Sonuçta alıp beğenmemesindense senin istediğin ve beğendiğin birşeyi almasının daha iyi olacağını kırmadan anlatmalısın...
Aman 24 mayısta kocişin doğum günü bende kara kara düşünüyorum ne alsam diye
yaaa istersen gel birlikte karar verelim şöyle bi hediye nasıl kutlama nasıl olsun görsünler...ama nasıl...:44::44:
Olur daha iyi olur ama nasıl bişey alıcaz veya organize edicez canım
benımde sevgılım resmımı cızmıstı boyle ballandıra ballandıra anlatmıstı bende heycanlanmıstım bı baktım bıldıgımız cın ayse cın alının yanındakıyaa zevklerimiz çok farklı...birde sevgililer gününde resmimi çizdirmiş ..ama resimlerin arasından bakmış bakmış taaa 8 yıl önce telefondan çekmiş olduğum bi resmi götürmüş ...pikselleri çok düşük olunca resimle pek alakam yok ...adam bide hiç benzetememiş..getirdi verdi bende refleks olarak bi kahkaha attım kim bu gacı diyee...hem çok eski bi resim hem çok kötü bi çizim..oda dedi ben bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim çok pişman oldum diye...bende daha bişi demedim ama koyduk bi yerde duruyo yani bu şekilde boşa da harcamış oluyo...
anlıyorum hediye almak çok zor bende düşünüyorum bazen ne alacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.. aldıkları yaptıkları çok komik ve gereksiz oluyo genelde beğenmediğim için duygularımı ne kadar gizlesemde belli ediyorum..ve üzmek istemiyorum....
:26::26: aslında düşününce ne zormuş...şimdi kocişimin haline üzüldüm...
yaa zevklerimiz çok farklı...birde sevgililer gününde resmimi çizdirmiş ..ama resimlerin arasından bakmış bakmış taaa 8 yıl önce telefondan çekmiş olduğum bi resmi götürmüş ...pikselleri çok düşük olunca resimle pek alakam yok ...adam bide hiç benzetememiş..getirdi verdi bende refleks olarak bi kahkaha attım kim bu gacı diyee...hem çok eski bi resim hem çok kötü bi çizim..oda dedi ben bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim çok pişman oldum diye...bende daha bişi demedim ama koyduk bi yerde duruyo yani bu şekilde boşa da harcamış oluyo...
anlıyorum hediye almak çok zor bende düşünüyorum bazen ne alacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.. aldıkları yaptıkları çok komik ve gereksiz oluyo genelde beğenmediğim için duygularımı ne kadar gizlesemde belli ediyorum..ve üzmek istemiyorum....
bence esınızın hevesını kırmasaydınız genısletseydınız yuzugu yanı anlamadım gıttı ne ıstıyosunuz alla alla
canım makul bişi olsaydı öyle yapardım ama paraya acıdım...sadece dar olması değildi sorun hemde kötüydü..bi hevese o kadar ziyan olmaz ama..zaten iyi madem tatile gideriz dedi...alamasını bende sitiyordum ama sürekli aynı şekilde tekrarlayınca artık çıkılmaz bi durum oldu..
benımde sevgılım resmımı cızmıstı boyle ballandıra ballandıra anlatmıstı bende heycanlanmıstım bı baktım bıldıgımız cın ayse cın alının yanındakı
Evet zor bir durum insan ne alacağına karar veremiyor... Şimdi alnadın demek kocişini bak böyle oluyormuş....
bu kez öyle deneyeyim ozaman ... ama anlamlı olurmu ki öyledekaç yıldır okurum bu bir derdim var köşesini, kıskanarak okuyacağım bir dert olacağını hiç düşünemezdim
şu an allahıma yalvarıyorum noolur bana da böylesi dert nasip et diye
erkekler de bi garip gözünün içine bakarsın bi demet çiçek alsın diye almaz, beğenmeyince de ısrarla alır yapar uğraşır.
bir arkadaş yazmış beraber alın hediyeleri diye ona katılıyorum hem de çok güzel eğlenirsiniz
geçen evlilik yıl dönümümüzde iş çıkışında alel acele girdiği bi kuyumcudan bişey almış bizimki kutuyu görünce galiba bu sefer oldu dedim bi açtımki ne göreyim dedelerin ceketinin içine taktığı köstekli saatlerden almış hala gülüyorum aklıma gelince hemen değiştirdik tabi gittim bileklik aldırdım kendime değiştirdim yani o kadar para vericem ee nereme takcam ben onu töbe töbe gözlerimden yaş geldi valla çok bombası vardır benim eşimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?