Eşimin hediye almasını istemiyorum...

Aman 24 mayısta kocişin doğum günü bende kara kara düşünüyorum ne alsam diye

cANIM yüzüğü göstermişti bana birkaç model geçenlerde bende bakma netten alcaksan gidip birlikte bi yerden alalım dedim...burdakilerde güzel dedi bende göründüğü gibi değildir dedim..ve dememe rağmen gitmiş almış sonra bi daha netten almaycağımı öğrenmiş oldum diyo...kapalıçarşının bi yerinden almış kargodaki adrese baktım yani ne gerek var..bakıp görmek almak daha güzel değilmi...kafasına göre hareket edip sonra kalakalması üzüyo beni....beğendiğim şeyleri ima ediyorum ama gidip alakasız şeyler alıyo...aynı olsada kullanışsız oluyuo...birlikte alalım dediğimdede sürprizi nerde diyo..ee oda haklı...

bence esınızın hevesını kırmasaydınız genısletseydınız yuzugu yanı anlamadım gıttı ne ıstıyosunuz alla alla

benımde sevgılım resmımı cızmıstı boyle ballandıra ballandıra anlatmıstı bende heycanlanmıstım bı baktım bıldıgımız cın ayse cın alının yanındakı

kaç yıldır okurum bu bir derdim var köşesini, kıskanarak okuyacağım bir dert olacağını hiç düşünemezdim

şu an allahıma yalvarıyorum noolur bana da böylesi dert nasip et diye

erkekler de bi garip gözünün içine bakarsın bi demet çiçek alsın diye almaz, beğenmeyince de ısrarla alır yapar uğraşır.

bir arkadaş yazmış beraber alın hediyeleri diye ona katılıyorum hem de çok güzel eğlenirsiniz

Alışverişlere beraber gidin ona zevklerinizi gösterin .. ozamanda alır diye düşündüm ama anlar en azından zevkinizi boşuna olmaz hem Adam da en sonunda alsam bi dert almasam bi dert demesinde

bence esınızın hevesını kırmasaydınız genısletseydınız yuzugu yanı anlamadım gıttı ne ıstıyosunuz alla alla

canım makul bişi olsaydı öyle yapardım ama paraya acıdım...sadece dar olması değildi sorun hemde kötüydü..bi hevese o kadar ziyan olmaz ama..zaten iyi madem tatile gideriz dedi...alamasını bende sitiyordum ama sürekli aynı şekilde tekrarlayınca artık çıkılmaz bi durum oldu..

mesajlarını okuyunca anladım canım esınle bırlıkte gıtsenız esın haklı o zamn suprız olmaz en ıyısı sen caktırmadan dısarı cıtıgınızda begendıgın seylerı goster ne guzelıs felan dıye

benımde sevgılım resmımı cızmıstı boyle ballandıra ballandıra anlatmıstı bende heycanlanmıstım bı baktım bıldıgımız cın ayse cın alının yanındakı
keşke benimkide karikatürümü çizdirseydi en azından karikatür derdim ama çyle bişi çizmişki şuan 25 yaşındayım 8 yıl önceki resmimi çizdiği halde 35 yaşındaki bi karı gibi olmuşum ve 80-90 kilo bişi...
Evet zor bir durum insan ne alacağına karar veremiyor... Şimdi alnadın demek kocişini bak böyle oluyormuş....

bu kez öyle deneyeyim ozaman ... ama anlamlı olurmu ki öylede

Ben de eşinin hevesini kırma diyenlerdenim.Adamın içinden geliyormuş,ne güzel işte,topluiğne alsa başköşeye koy.Klasik olacak ama ileride almazsa üzülürsün.Aman nasılsa beğenmez veya alsam da kullanmıyor,memnun olmuyor diye almaz.Hatta özel günlerinizi hatırlamaz olur,ah keşke dersin.

Her konuda böyle değil mi ? Eşiniz yemek veya salata yapmak ister.Çekil,ben yaparım,sen mutfağı batırırsın dersiniz.Adam mutfağa girmez olur.Böyle yapa yapa erkekler köreliyorlar.

Biraz da korkutayım seni
Yarın başka bir kıza,bir vesileyle küçük,önemsiz bir hediye alır.Kız yere göğe koymaz.Ah ne kadar düşüncelisin,ne kadar zevklisin der.O kızdan kıymetlisi olmaz.Beni anlıyor,bana değer veriyor diye düşünür.

bende aynı durumdan müzdaribim yaşamayan bilmez eşim malesef ne hesabını bilir nede zevklidir zevkli ve hasabını bilen biri olsa alsın ama aksi durumda gerçektende almasın daha iyi diyo insan size bir örnek vereyim kesinlikle bizim durumumuzdaki insanları anlayacak ve hak vereceksiniz geçen evlilik yıl dönümümüzde iş çıkışında alel acele girdiği bi kuyumcudan bişey almış bizimki kutuyu görünce galiba bu sefer oldu dedim bi açtımki ne göreyim dedelerin ceketinin içine taktığı köstekli saatlerden almış hala gülüyorum aklıma gelince hemen değiştirdik tabi gittim bileklik aldırdım kendime değiştirdim yani o kadar para vericem ee nereme takcam ben onu töbe töbe gözlerimden yaş geldi valla çok bombası vardır benim eşimin ya geçen senede annesine anneler gününde tansiyon aleti almıştı kaynanatöre sinir olduğum için bende hiç ses çıkarmamıştım kadın şok olmuştu millet mutfağa kaçıp kaçıp gülüyodu artık hesap edin 6 yıldır bana gelen saçma sapan hediyeleri yazsam baya uzun olur kısa kestim yinede sağolsun düşünüyo ama her seferinde değiştirmek zorunda kalıyoruz
ben çözümü bana bişey alıcağında beraber alalım değilde beraber beğenip alalım sen bana önceden söyle de buldum

Allah Allaah arkadaşım ne güzel işte işyerine çiçek yollaması insanı deli mutlu eder deli oluyom ben işyerime sevgilim çiçek yolladıında boşver elalem ne derse desin sen kendi mutluluğuna bak.saati niye takmıyosun onu da anlamadım. Adam düşünmüş almış bikaç kez tak bence kolunda görsün sevinsin.ben olsam çok bozulurum aldıım hediyeyi takmıyo kullanmıyo diye. resim çizdirme konusunda da adam kendince beğendiği bi resmini götürmüş çizdirmiş. dursun ne zararı var sana. demek ki o resmini beğeniyomuş. benzemesin sana çok mu önemli yani sergi falan mı açacaksın o anda bunu düşünmüş olması da çok güzel değil mi, yüzük meselesine bişi diyemiyorum dar geldiyse genişletilmesi falan bayağı bi masraf olabilir ee o zaman değiştirseydiniz bi boy büyüğüyle,niye iade ettinizki. burda neler okuyoruz ne öküzler ne odunlar eşine aldığı elbisenin bile parasını isteyenler var ihtiyaçlarını dile getir fırsat buldukça. organizasyondan falan a nlamaz erkekler o iş bayanın işidir. organizasyonları sen yönet tatil yemek vs. Allah başka dert verip ağzınızın tadını kaçırmasın mutluluklar

canım bak biz aştık öyle şeyleri
ben de eşimin aldığı hiç bir şeyi beğenmiyodum
en son artık söyledim
bilgisayarımda beğendiğim şeylerin listesi var markaları filan yazıyor
oda beğendiklerim listesinden alıyor alacağını
ben öyle aman süpriz yapsın filan derdinde de değilim süprizi başka türlü yapsın ,çöpe atacak paramız yok sonuçta bir şey alacaksa beğendiğim şeyleri alsın:26:

ddemekki insanlarda dert olmayınca böle saçma şeyleri bile dert ediniyor mesela bende çok isterim eşim seninki gibi hediyeler alsın ama kafaya takmıorum mutlu olmak bizim elimizde adam ne kadar değer verdiği hediyeler aldığı halde içine dert oluyor demekki biz kadınları mutlu etmek imkansız :))))

koptum yaa çok yaşa sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…